Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Όχι ρε με παρεξήγησες, συνηθίζεται στο γραπτό λόγο, σιγά μην τρελάθηκα :P Απλά έχω δει κι αλλού να γράφεται ότι η πιάτσα της Γερανίου είναι η χειρότερη του Κέντρου κι ότι μόνο junkies κάνουν πιάτσα εκεί και μου 'χει κάνει εντύπωση, ούτε εκ του πονηρού να γινόταν... Είναι κρίμα για τις κοπέλες που κάνουν πιάτσα στη Γερανίου να γράφονται αυτά, εγώ πριν λίγο καιρό πήγα για πρώτη φορά παρότι ξέρω καιρό τώρα γι' αυτήν την πιάτσα κι έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Και εντάξει, δεν τη λες και Dettol κατάσταση, απλά ίσως λίγο πιο αξιοπρεπή απ' αυτές του τριγώνου και γι' αυτό ίσως κι η διαφορά στην τιμή. Εξάλλου μιλάς με άνθρωπο που έχει γαμήσει [glow=red,2,300] μέχρι και στο πάλαι ποτέ ΞΒ... [/glow]

Hotel "Ανδρονίκη", στη Γερανίου, δρόμος που τέμνει κάθετα την Αγίου Κωνσταντίνου και την Πειραιώς... Το ξενοδοχείο είναι κοντά στη διασταύρωση της Γερανίου με τη Ζήνωνος και οι κοπέλες πιατσάρουν απ' έξω απ' αυτό η στο παρακείμενο καφενείο του οποίου το όνομα τώρα μου διαφεύγει. Σου αρκούν αυτά ή να γίνω πιο συγκεκριμένος;
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Ο σωστός πουτανιάρης πάντα απολαμβάνει τον καφέ του στο καφέ του ξενοδοχείου Ανδρονίκη. Εξαίρετο το περιβάλον και η θέα!

opo18n.jpg

:zombie: :zombie:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
περασα απο εκει σημερα αλλα ηταν μονο μια εξω.οι αλλες πρεπει να ηταν στη συγκεντρωση του παμε

Η Νίνα λείπει στη χώρα της αυτόν τον καιρό κι η Ένη απ' ό,τι μου είπε τη Δευτέρα που πήγα μαζί της έχει γιορτή ή γενέθλια σήμερα, κάτι τέτοιο... Οπότε λογικά πρέπει να είδες την Άννα τη MILF με τις βυζάρες, μόνο αυτή θα δούλευε σήμερα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Ο σωστός πουτανιάρης πάντα απολαμβάνει τον καφέ του στο καφέ του ξενοδοχείου Ανδρονίκη. Εξαίρετο το περιβάλον και η θέα!

opo18n.jpg

:zombie: :zombie:

:2funny: :2funny: :2funny: Ρε ποιος το χέζει το περιβάλλον και τη θέα, για ένα γαμήσι πάμε, τί κομάντα του καλντεριμιού είστε εσείς; :)

ionas1980

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Συναγωνιστές,τι ώρες παίζουν ολα αυτά.?

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Παλια εξω απο το Ανδρονίκη ειχα παρει κατι κινεζακια μικρα κολαση σκετη λεμε .........
Επισης πιο καλο ξενοδοχειο που παιζει εκει ειναι τo Epidavros πιο κατω στην οδο κουμουδουρου.

Α ρε κατι "σαπια" γαμησια που ριχναμε χρονια πριν στο ετοιμοροπο hotelι ( στριβοντας απο ζηνονως στην μενανδρου μετα πο 10-20 μετρα ) Θεσσαλονικη εαν θυμαμαι καλα .....

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Ρε τύπε που το θυμήθηκες το Θεσσαλονίκη;
Κατοχικός τύπος πρέπει να είσαι; Δεν υπάρχουν πουθενά πληροφορίες για αυτό το χοτέλι. Ίσως σε καμιά πολεοδομία μέσα να βρεις. Σου έχω όμως μια φωτογραφία τραβηγμένη μάλλον από τους Γερμανούς φίλους μας. Νομίζω το είχαν επιτάξει στην κατοχή κάπου είχα διαβάσει.

2a7935u.jpg

:shit: :shit: :shit:

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.074
Πόντοι
736
η καλτιλα ξεχειλιζει και μονο απο τη φωτο.  :rockon: :rockon: :rockon:

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Θέλουν να χαλάσουν το τρίγωνο τύπε αυτοί εκεί μέσα του Ρομάντζου και το κακό συναπάντημα.
Ούτε το Zenith δεν είναι άξιοι να ανοίξουν και μιλάνε για κουλτούρα.

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Όχι ρε με παρεξήγησες, συνηθίζεται στο γραπτό λόγο, σιγά μην τρελάθηκα :P Απλά έχω δει κι αλλού να γράφεται ότι η πιάτσα της Γερανίου είναι η χειρότερη του Κέντρου κι ότι μόνο junkies κάνουν πιάτσα εκεί και μου 'χει κάνει εντύπωση, ούτε εκ του πονηρού να γινόταν... Είναι κρίμα για τις κοπέλες που κάνουν πιάτσα στη Γερανίου να γράφονται αυτά, εγώ πριν λίγο καιρό πήγα για πρώτη φορά παρότι ξέρω καιρό τώρα γι' αυτήν την πιάτσα κι έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Και εντάξει, δεν τη λες και Dettol κατάσταση, απλά ίσως λίγο πιο αξιοπρεπή απ' αυτές του τριγώνου και γι' αυτό ίσως κι η διαφορά στην τιμή. Εξάλλου μιλάς με άνθρωπο που έχει γαμήσει μέχρι και στο πάλαι ποτέ ΞΒ...

Hotel "Ανδρονίκη", στη Γερανίου, δρόμος που τέμνει κάθετα την Αγίου Κωνσταντίνου και την Πειραιώς... Το ξενοδοχείο είναι κοντά στη διασταύρωση της Γερανίου με τη Ζήνωνος και οι κοπέλες πιατσάρουν απ' έξω απ' αυτό η στο παρακείμενο καφενείο του οποίου το όνομα τώρα μου διαφεύγει. Σου αρκούν αυτά ή να γίνω πιο συγκεκριμένος;
Ευχαριστω φιλε μου...ειμαι κομπλε  :rockon:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Συναγωνιστές,τι ώρες παίζουν ολα αυτά.?

Απ' το πρωί μέχρι τις 7:00 το απόγευμα το πολύ, ώρα που κλείνουν και τα πάντα στη Γερανίου τώρα το χειμώνα... Στις 8:00 έρχεται το καθαριστικό του δήμου και μετά απλά δεν πατάς εκεί...

ψηθηκες για τζανκοειδη πορνιδια τυπε ;

Αυτές που εκδίδονται έξω απ' το "Ανδρονίκη" δεν είναι junkies. Γενικά βέβαια μέχρι να φτάσεις στο "Ανδρονίκη" θα περάσεις ανάμεσα από πολλά junkies...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Θέλουν να χαλάσουν το τρίγωνο τύπε αυτοί εκεί μέσα του Ρομάντζου και το κακό συναπάντημα.
Ούτε το Zenith δεν είναι άξιοι να ανοίξουν και μιλάνε για κουλτούρα.

Τους σιχαίνομαι. Αυτούς και τους Atenistas - Ψωλοβροντίστας...

ionas1980

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Απ' το πρωί μέχρι τις 7:00 το απόγευμα το πολύ, ώρα που κλείνουν και τα πάντα στη Γερανίου τώρα το χειμώνα... Στις 8:00 έρχεται το καθαριστικό του δήμου και μετά απλά δεν πατάς εκεί...

Αυτές που εκδίδονται έξω απ' το "Ανδρονίκη" δεν είναι junkies. Γενικά βέβαια μέχρι να φτάσεις στο "Ανδρονίκη" θα περάσεις ανάμεσα από πολλά junkies...
Ευχαριστώ για την ενημέρωση,φίλε μου.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
[size=14pt]Παίδες,

Τον είχε δει κανείς αυτόν?
[/size]

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, τα στοιχεία και φωτογραφίες του 77χρονου ο οποίος συνελήφθη την Τρίτη για αποπλάνηση παιδιού κατ’ εξακολούθηση.
Πρόκειται για τον Δημήτριο Μαργαρίτη, του Αχιλλέα και της Αντιγόνης, που γεννήθηκε το 1937 στη Λάρισα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 77χρονος παιδεραστής συνελήφθη αφού εντοπίστηκε από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ να βγαίνει από ξενοδοχείο στην περιοχή της Ομόνοιας συνοδεύοντας ένα 12χρονο κορίτσι.
Ακολούθησε προσαγωγή, και στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως ο 77χρονος προσέφερε μικρά χρηματικά ποσά στην ανήλικη, για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της, και την οδηγούσε σε ξενοδοχεία όπου την κακοποιούσε σεξουαλικά.

Συνημμένα

• Omonoia.jpg
    Omonoia.jpg
    59,8 KB · Εμφανίσεις: 30

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.125
Πόντοι
506
[size=14pt]Παίδες,

Τον είχε δει κανείς αυτόν?
[/size]

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, τα στοιχεία και φωτογραφίες του 77χρονου ο οποίος συνελήφθη την Τρίτη για αποπλάνηση παιδιού κατ’ εξακολούθηση.
Πρόκειται για τον Δημήτριο Μαργαρίτη, του Αχιλλέα και της Αντιγόνης, που γεννήθηκε το 1937 στη Λάρισα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 77χρονος παιδεραστής συνελήφθη αφού εντοπίστηκε από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ να βγαίνει από ξενοδοχείο στην περιοχή της Ομόνοιας συνοδεύοντας ένα 12χρονο κορίτσι.
Ακολούθησε προσαγωγή, και στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως ο 77χρονος προσέφερε μικρά χρηματικά ποσά στην ανήλικη, για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της, και την οδηγούσε σε ξενοδοχεία όπου την κακοποιούσε σεξουαλικά.

..εγώ που κυκλοφορώ πολλά χρόνια και συχνά εκεί, ΔΕΝ τον έχω ξαναδεί...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom