Ρε πούστη μου τα γράφω καιρό τώρα για το "Ανδρονίκη" και τα ωραία μουνιά που πιατσάρουν εκεί αλλά κάποιοι επιμένουν να γράφουν ξανά και ξανά για τα junkies και τα ερείπια του τριγώνου. Όντως η Άννα η milf με τις βυζάρες πρέπει να 'ναι αυτή που κάθεται απ' έξω αν και τώρα έχει ανοίξει το χρώμα στα μαλλιά της. Το "Ανδρονίκη" σαν ξενοδοχείο δεν μπορεί να συγκριθεί με το "Αρτεμίσιο" αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είναι χάλια, ικανοποιητικό για τη δουλειά που το θέλουμε με τουαλέτα και ντουζιέρα, το μόνο θεματάκι είναι ότι τα κομφόρ στο δωμάτιο είναι τα απολύτως βασικά και τα σεντόνια κάπως σε κακή κατάσταση, κατά τ' άλλα όμως κομπλέ. Επειδή κάποιος ρώτησε, απαντώ πως έχει καθρέφτη το δωμάτιο (όχι οροφής). Η ημιδιαμονή είναι στα 5€. Όσον αφορά τώρα τις κοπέλες παίρνουν 25€ που είναι ελαφρώς τσιμπημένο αλλά όπως έχω ξαναγράψει κάθονται μισή ώρα στο δωμάτιο χωρίς βιασύνες, καμιά τους δεν είναι ξεπέτα (τουλάχιστον η Άννα κι η Ένη που έχω πάει, η Νίνα λείπει αυτόν τον καιρό στη χώρα της) και επίσης καθαρές, καμία σχέση με τα standards του τριγώνου σ' αυτό το θέμα.