Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Πράγματι μια όαση δροσιάς στο κέντρο της Αθήνας. Το ξενοδοχείο αυτό «ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ» Δ κατηγορίας θα σας ενθουσιάσει!

2emmnwm.jpg

:piss: :shit: :piss:
Ενδιαφερον μια που ειναι στο κεντρο και βολευει.Να ρωτησω καθρεπτη εχει στο δωματιο;Τιμη;Εχει αναφερθει 5 ευρω.Αν παω με κοπελα αλλη εκτος απ αυτες που συχναζουν εκει απ εξω ποσο ειναι για μια ωρα δηλαδη;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.242
Πόντοι
5.015
Ρε πούστη μου τα γράφω καιρό τώρα για το "Ανδρονίκη" και τα ωραία μουνιά που πιατσάρουν εκεί αλλά κάποιοι επιμένουν να γράφουν ξανά και ξανά για τα junkies και τα ερείπια του τριγώνου. Όντως η Άννα η milf με τις βυζάρες πρέπει να 'ναι αυτή που κάθεται απ' έξω αν και τώρα έχει ανοίξει το χρώμα στα μαλλιά της. Το "Ανδρονίκη" σαν ξενοδοχείο δεν μπορεί να συγκριθεί με το "Αρτεμίσιο" αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είναι χάλια, ικανοποιητικό για τη δουλειά που το θέλουμε με τουαλέτα και ντουζιέρα, το μόνο θεματάκι είναι ότι τα κομφόρ στο δωμάτιο είναι τα απολύτως βασικά και τα σεντόνια κάπως σε κακή κατάσταση, κατά τ' άλλα όμως κομπλέ. Επειδή κάποιος ρώτησε, απαντώ πως έχει καθρέφτη το δωμάτιο (όχι οροφής). Η ημιδιαμονή είναι στα 5€. Όσον αφορά τώρα τις κοπέλες παίρνουν 25€ που είναι ελαφρώς τσιμπημένο αλλά όπως έχω ξαναγράψει κάθονται μισή ώρα στο δωμάτιο χωρίς βιασύνες, καμιά τους δεν είναι ξεπέτα (τουλάχιστον η Άννα κι η Ένη που έχω πάει, η Νίνα λείπει αυτόν τον καιρό στη χώρα της) και επίσης καθαρές, καμία σχέση με τα standards του τριγώνου σ' αυτό το θέμα.

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
για μια βυζαρου ξανθια που καθετε εξω απο το αλφαια ξερεις κανεις τπτ?
Της μιλησα και μου φανηκε μουφα η φαση... θα θελα καποιος να μου πει και εμενα τι παιζει...

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Ρε πούστη μου τα γράφω καιρό τώρα για το "Ανδρονίκη" και τα ωραία μουνιά που πιατσάρουν εκεί αλλά κάποιοι επιμένουν να γράφουν ξανά και ξανά για τα junkies και τα ερείπια του τριγώνου. Όντως η Άννα η milf με τις βυζάρες πρέπει να 'ναι αυτή που κάθεται απ' έξω αν και τώρα έχει ανοίξει το χρώμα στα μαλλιά της. Το "Ανδρονίκη" σαν ξενοδοχείο δεν μπορεί να συγκριθεί με το "Αρτεμίσιο" αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είναι χάλια, ικανοποιητικό για τη δουλειά που το θέλουμε με τουαλέτα και ντουζιέρα, το μόνο θεματάκι είναι ότι τα κομφόρ στο δωμάτιο είναι τα απολύτως βασικά και τα σεντόνια κάπως σε κακή κατάσταση, κατά τ' άλλα όμως κομπλέ. Επειδή κάποιος ρώτησε, απαντώ πως έχει καθρέφτη το δωμάτιο (όχι οροφής). Η ημιδιαμονή είναι στα 5€. Όσον αφορά τώρα τις κοπέλες παίρνουν 25€ που είναι ελαφρώς τσιμπημένο αλλά όπως έχω ξαναγράψει κάθονται μισή ώρα στο δωμάτιο χωρίς βιασύνες, καμιά τους δεν είναι ξεπέτα (τουλάχιστον η Άννα κι η Ένη που έχω πάει, η Νίνα λείπει αυτόν τον καιρό στη χώρα της) και επίσης καθαρές, καμία σχέση με τα standards του τριγώνου σ' αυτό το θέμα.
Ρε συ τυπε γιατι τρελαινεσαι? δε σου εθιξε κανενας την πιατσα, απλα επειδη οι πιο καλτ καταστασεις ενιοτε εχουν και μεγαλυτερο ενδιαφερον, γινεται ο ντορος γυρω απο τις βρωμικες πιατσες. Αν γουσταρεις εσυ να μιλας για Dettol καταστασεις και εγω μαζι σου. Μαλιστα εγω θα αρχισω να κατεβαινω συχνοτερα προς Ανδρονικη μερια γιατι μου κεντρισες το ενδιαφερον...

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Ρε συ τυπε γιατι τρελαινεσαι? δε σου εθιξε κανενας την πιατσα, απλα επειδη οι πιο καλτ καταστασεις ενιοτε εχουν και μεγαλυτερο ενδιαφερον, γινεται ο ντορος γυρω απο τις βρωμικες πιατσες. Αν γουσταρεις εσυ να μιλας για Dettol καταστασεις και εγω μαζι σου. Μαλιστα εγω θα αρχισω να κατεβαινω συχνοτερα προς Ανδρονικη μερια γιατι μου κεντρισες το ενδιαφερον...
Καλησπερα!!! Που βρισκονται ρε παιδες αυτα τα ξενοδοχεια; οι πιατσες ειναι απεξω;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.242
Πόντοι
5.015

Όχι ρε με παρεξήγησες, συνηθίζεται στο γραπτό λόγο, σιγά μην τρελάθηκα :P Απλά έχω δει κι αλλού να γράφεται ότι η πιάτσα της Γερανίου είναι η χειρότερη του Κέντρου κι ότι μόνο junkies κάνουν πιάτσα εκεί και μου 'χει κάνει εντύπωση, ούτε εκ του πονηρού να γινόταν... Είναι κρίμα για τις κοπέλες που κάνουν πιάτσα στη Γερανίου να γράφονται αυτά, εγώ πριν λίγο καιρό πήγα για πρώτη φορά παρότι ξέρω καιρό τώρα γι' αυτήν την πιάτσα κι έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Και εντάξει, δεν τη λες και Dettol κατάσταση, απλά ίσως λίγο πιο αξιοπρεπή απ' αυτές του τριγώνου και γι' αυτό ίσως κι η διαφορά στην τιμή. Εξάλλου μιλάς με άνθρωπο που έχει γαμήσει μέχρι και στο πάλαι ποτέ ΞΒ...

Καλησπερα!!! Που βρισκονται ρε παιδες αυτα τα ξενοδοχεια; οι πιατσες ειναι απεξω;

Hotel "Ανδρονίκη", στη Γερανίου, δρόμος που τέμνει κάθετα την Αγίου Κωνσταντίνου και την Πειραιώς... Το ξενοδοχείο είναι κοντά στη διασταύρωση της Γερανίου με τη Ζήνωνος και οι κοπέλες πιατσάρουν απ' έξω απ' αυτό η στο παρακείμενο καφενείο του οποίου το όνομα τώρα μου διαφεύγει. Σου αρκούν αυτά ή να γίνω πιο συγκεκριμένος;

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Ρε μάγκες τόσο ενδιαφέρον για αυτό το μπουρδελο ξενοδοχείο δεν το περίμενα. Ούτε Hilton να ήταν!

papitsoulos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
1
Πλησιαζεται σημερα το τριγωνο? περασε κανεις?

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Πλησιαζεται σημερα το τριγωνο? περασε κανεις?

Πριν απο 10 λεπτα ( επιστροφη απο τσαρκα  ;)) η ομονοια και οι περιξ αυτης δρομοι ειχαν μια ανησυχητικη ησυχια ! ....Στη γερανιου κλασσικα η Μελαχροινη και η μια απο τις 2 ξανθιες !! ....και μαλιστα ακριβως στην εισοδο του Ανδρονικη....και για να απαντησω και σε σχολιο που ειδα σχετικα με το ποσο καλος ειναι ο Ελληνικος καφες στο Λακωνια _καφενειο_ εγω προσωπικα ουτε νερο σε μπουκαλι δεν θα επινα απο τον φαφουτη!

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
ερωτηση παιζει πιπινακι σε αυτη τη βαρδια στο μεταξι ....που να ειναι αξιολογο ?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.242
Πόντοι
5.015
Ρε μάγκες τόσο ενδιαφέρον για αυτό το μπουρδελο ξενοδοχείο δεν το περίμενα. Ούτε Hilton να ήταν!

Μα δε μας ενδιαφέρει το ξενοδοχείο, η Άννα, η Ένη και η Νίνα που κάνουν πιάτσα έξω απ' αυτό και είναι τούμπανα μας ενδιαφέρουν :) Και ιδρώνουν και τη φανέλα...

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
531
Πόντοι
96
Μα δε μας ενδιαφέρει το ξενοδοχείο, η Άννα, η Ένη και η Νίνα που κάνουν πιάτσα έξω απ' αυτό και είναι τούμπανα μας ενδιαφέρουν :) Και ιδρώνουν και τη φανέλα...
περασα απο εκει σημερα αλλα ηταν μονο μια εξω.οι αλλες πρεπει να ηταν στη συγκεντρωση του παμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom