Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ωραιος μα εχω παει δυο φορες να παρω την αντζελα καθεται μεσα και απεναντι εχει 3 στρουμφ παντα, τι σκατα να κανω, μεσα στα μουτρα τους κιολας
ορμα ρε τυπε και μην μασας :rockon:

diokaz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
99
Πόντοι
1
την έχει πάρει κανεις? λεει τπτ?

diokaz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
99
Πόντοι
1
χαχαχαχα . κριμα για τα βυζια της

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
φιλε επιδει δεν ξερω την αθηνα,η πιατσα αυτη ειναι κοντα στο συνταγμα,σαν τουριστασ απο κυπρο με τα ποδια θα μετακινουμε,το ξενοδοχειο που λεσ ειναι γαμηστρα?

Ναι γαμηστρώνας είναι το "Ανδρονίκη" στη Γερανίου όπως και όλα τ' άλλα που αναφέρουμε εδώ μέσα. Όχι Σύνταγμα αλλά Ομόνοια κοντά. Παίρνεις την Αγίου Κωνσταντίνου από Ομόνοια περπατώντας στο αριστερό πεζοδρόμιο. Στρίβεις στον πρώτο πεζόδρομο που θα βρεις στο αριστερό σου χέρι, αυτή είναι η Γερανίου. Διασχίζεις όλη τη Γερανίου και λίγο μετά τη διασταύρωση με Ζήνωνος θα δεις το "Ανδρονίκη" στο δεξί σου χέρι. Απ' έξω απ' αυτό αλλά και στο καφενείο δίπλα κάθονται η Ένη, η Νίνα και η Άννα, δυο ξανθιές και μια μελαχρινή, διαλέγεις όποια σ' αρέσει απ' αυτές.

δεν εχω διαβασει αυτο το θεμα,βαριεμαι απο αρχη αλλα που θα βρω μαυρες και κανα ξενοδοχειο εκει.

Μαύρες το πιθανότερο είναι να βρεις στη Σωκράτους, ο πρώτος διαγώνιος δρόμος που θα συναντήσεις στο αριστερό σου χέρι όπως περπατάς την Πειραιώς από Ομόνοια. Αλλά αυτές κάνουν πιάτσα μόνο τη νύχτα οπότε καλύτερα να το αποφύγεις να πας πεζός εκεί εκτός αν είσαι κομάντο. Γενικά οι μαύρες είναι σε έλλειψη τα τελευταία χρόνια.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Λες και τα στρουμφακια δεν γαμανε πουτανες...Λες και δεν πανε σε στουντιο , μπουρδελα, δεν ψωνιζουν στους δρομους πουτανες αν τους καυλοση και πολλα αλλα πολυ χειροτερα...Εμενα μου εχει τυχη να μας παρακολουθουν σχεδον ωρα 10 την νυχτα..στα στενα της 3 σεπτεμβριου με μια τανα που ευτηχος μας εχασαν πηγαμε γρηγορα σε ενα χοτελ σχεδον διπλα στην περιπολο και δεν πηραν χαμπαρι...χαχαχα Αλλα μου εχει τυχη και πολυ χειροτερο συμβαν...μεσα σε οικο...οπου με εκοψαν...πανο στο χυσημο εβγαλαν την κοπελα εξω κια εγω τον επαιζα χυνοντας γιατι δεν γινοταν αλλιως θα παθενα ζημια...αν δεν εχυνα...ηταν ετοιμο...Ντυθηκα και φευγοντας μονο αγριες ματιες απο μενα , δεν με ρωτησαν τιποτα , αν με ρωταγαν θα ακουγαν τα εξαμαξις...εφυγα βριζοντας και παραμιλοντας μονος... :grin:

Ναι μωρέ πώς δε γαμάνε, ήθελαν μάλλον το κατιτίς τους τα παιδιά τότε, ξέρεις τώρα πώς πάνε αυτά... Μπούκαραν στο δωμάτιο ρε φίλε ενώ ήσουν έτοιμος να χύσεις; Αν είναι δυνατόν!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Στην αντζελα τη κωλαρα θα κανατε γλυψιματα? νομιζω ειναι πολυ οκ. Δεχεται καταρχην?

Όταν είχα πάει μαζί της δεν το είχα επιχειρήσει αλλά δε μου φάνηκε και δεκτική... Κατ' αρχάς από άποψη χρόνου, εδώ τα βυζιά και της τα έγλειψα με το ζόρι. Όχι ότι ήταν βιαστική αλλά δεν ήταν και άνετη, 20λεπτο το πολύ στο δωμάτιο απ' την ώρα που μπαίνετε οπότε δεδομένου ότι θα την πάρεις κι από κώλο ο χρόνος δε φτάνει για πολλά - πολλά, εκτός αν σκάσεις το κατιτίς παραπάνω.

Και οσο θυμαμαι και πολυ καθαρη, κανω λαθος?

Πεντακάθαρη...

diokaz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
99
Πόντοι
1
χαχαχα. πολυ φαση ο τυπας στο ανδρονικη. του παω καφε το πρωι. χαχαχα

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Πράγματι μια όαση δροσιάς στο κέντρο της Αθήνας. Το ξενοδοχείο αυτό «ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ» Δ κατηγορίας θα σας ενθουσιάσει!

2emmnwm.jpg

:piss: :shit: :piss:

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.074
Πόντοι
736
τι ωραιο κωλαρακι ειναι αυτο που καθεται απ εξω? :s&m_1: :kissass:

ionas1980

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
τι ωραιο κωλαρακι ειναι αυτο που καθεται απ εξω? :s&m_1: :kissass:
Αυτή πρέπει να είναι η Άννα,απο ότι περιγράφη ο συναγωνιστής πιο πάνω.Απο τιμές τι παίζει αν θέλει καποιος να μας πεί.?

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.074
Πόντοι
736
αν και δε φαινεται προσωπο παντως δειχνει πολυ αξιολογη :kissass: :fuck1:

ionas1980

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
αν και δε φαινεται προσωπο παντως δειχνει πολυ αξιολογη :kissass: :fuck1:
και εμένα με έφτιαξε να βολτάρο πρός εκεί,αν μάθω απο κάποιον συναγωνιστή για τιμές και τι παίζει γενικά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom