Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
καλημερα στην παρεα. χθες εκανα μια βολτα στην αθηνα και τα περιξ στις 10 το βραδυ. θα ηθελα να με πληροφορησει οποιος ξερει. στην καβαλας(αθηνων) ειδα ενα απιστευτο μωρο αδυνατο με ασπρο φορεμα που απο μακρια ειπα οτι θα ειναι τραβελι αλλα απο κοντα ηταν πανεμορφη περιπου στα 26. δεν εμοιαζε τραβεστι. ξερει κανεις κατι. επισης αυτες που βγαινουν κωνσταντινουπολεως πριν βγουμε πειραιως ηταν δυο πολυ καλες. ξερει κανεις τιμες και υπηρεσιες. και τελος μετα την λενορμαν επανω στον παραδρομο κηφισου αλλα δυο μωρο. να σημειωσω οτι δε μπορουσα να σταματησω διοτι ημουν με παρεα. ευχαριστω εκ των προτερων.

δεν μας βοηθας, σε πιο υψος ; σε πιο ρευμα κτλ

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
οι δυο στη λενορμαν ηταν ρευμα προς λαμια και αυτη στην καβαλας ηταν μετα τη θηβων ρευμα προς αθηνα

εγω εκει μετα τη λενορμαν μια εχω δει..μελαχροινη αρκετα κιλακια..20ε-30ε κοστος απο σκοπια λεει..απο τις 7 ξεκιναει το ωραριο..

στη καβαλας που λες..πες μας και ωρα για να το τσεκαρουμε..

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.135
Πόντοι
1.106
καλημερα στην παρεα. Xθες εκανα μια βολτα στην αθηνα και τα περιξ στις 10 το βραδυ. θα ηθελα να με πληροφορησει οποιος ξερει. στην καβαλας(αθηνων) ειδα ενα απιστευτο μωρο αδυνατο με ασπρο φορεμα που απο μακρια ειπα οτι θα ειναι τραβελι αλλα απο κοντα ηταν πανεμορφη περιπου στα 26. δεν εμοιαζε τραβεστι. ξερει κανεις κατι. επισης αυτες που βγαινουν κωνσταντινουπολεως πριν βγουμε πειραιως ηταν δυο πολυ καλες. ξερει κανεις τιμες και υπηρεσιες. και τελος μετα την λενορμαν επανω στον παραδρομο κηφισου αλλα δυο μωρο. να σημειωσω οτι δε μπορουσα να σταματησω διοτι ημουν με παρεα. ευχαριστω εκ των προτερων.
Ρε φιλαράκι συγνώμη τι βολτα με παρέα ηταν αυτη;Κανονική διαδρομή ΣΕ ΟΛΕΣ τις πιάτσες ηταν...

nikolakis9999

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα παιδες και απο μενα..

Μετα απο απουσια ενος μηνα απο την πρωτευουσα ειπα να κανω μια μεγαλη βολτα απο τα περισσοτερα γνωστα στεκια και φυσικα αρχικα πηρα μια πρωτη ιδεα απο τα λεγομενα εδω στο φορουμ για τις εξελιξεις..

Ξεκινημα απο Γλυφαδα μετα το σχολασμα απο την εργασια κατα τις 12.30 το βραδυ. Στη σταση μετα το Κρεολη 1 καινουρια μαυρουλα προς 20 ευρω στο αμαξι και 50 στο ξενοδοχειο αλλα φανερα φοβισμενη και δειστακτικη αρχικα.. στο παλιο αεροδρομιο νεκρα.. Αλιμο νεκρα.. Επιστροφη προς Γλυφαδα μηπως πετυχω τις κοπελες που βολταραν στην καθοδο. Επισης νεκρα και στην σταση κοντα στην Αμφιθεας και στο παλιο αεροδρομιο αλλα και απεναντι απο το Φαντασια. Εισοδος σε βενζιναδικο και μετα απο μικρη κουβεντα με γνωστο μαθαινω δυστυχως οτι τα στεκια στην Παραλιακη τελος. Οι περισσοτερες κοπελες συνεληφθησαν και απελαθηκαν και οσες γλιτωσαν δεν πατανε το ποδι τους εκει και εχουν παει σε νεα στεκια. Με μια μικρη αναζητηση βρηκα αρθρο που επιβεβαιωνε τα λογια του παλικαριου και το παραθετω παρακατω. (αλλαξτε το hxxp με http και το !gr με .gr) Τωρα τι ισχυει ακριβως δε ξερω καθως δε βρηκα κατι πιο επισημο..

hxxp://anatropionline!gr/%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CE%B5%CE%BB-%CE%B1%CF%83-%CF%84%CE%B1-%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%85/

Μετα την ψυχρολουσια περασμα απο Μοσχατο. Στη παλια παραλιακη λοιπον στη γεφυρα στο ποταμι 2 μελαχροινες, μια ξανθια και μια παχουλουλα μαυρουλα διασκορπισμενες μεχρι το επομενο στενο. Λιγο πριν τον Σκαϊ βλεπω την μια ξανθια που ηταν στο αεροδρομιο στη πρωτη σταση στην ανοδο με το κλασσικο ανοιγμα ποδιων και λυγισμα γονατων ως χρηση για ερωτικο καλεσμα (η οποια κοπελα ολοφανερα εχει καποια θεματα..) Λιγο πριν το μεγαλο παρκινγκ μια κοκκινομαλλα με κοντο μαλλι η οποια παλιοτερα ηταν στην Κωνσταντινουπολεως. Εισοδος Εθνικη οδο και στη σταση στη Λαχαναγορα η κλασσικη ξανθια ρουμανομιλφ. Στο παραδρομο μετα την Π.Ραλλη εξω απο τον Σταματιου η κλασσικη παχουλη ξανθια με το σκουτερακι. Στο βενζιναδικο μετα την Π. Ραλλη 1 ξανθια ψιλομιλφ και μια παχουλουλα μελαχροινη με ηχηρη την απουσια του μελαχροινου τουμπανου που ειναι συνηθως εκει μαζι τους. Λιγο μετα τα ΚΤΕΛ πριν την Λενορμαν 1 ξανθουλα τσουπωτη με πολυ ωραιο προσωπο και 1 μελαχροινη ψηλη τις πετυχα στο σχολασμα καθως μπαινανε σε ταξι. Μετα τη Λενορμαν λιγο πριν τα γραφεια της Α. Μετρο το κλασσικο τρανς στο αμαξι με ξανθια περουκα. Αναστροφη και εισοδος Λενορμαν με κατευθυνση κεντρο το οποιο ηταν γεματο σε καθε γωνια πεζες περιπολιες με αποτελεσμα να μην υπαρχει ψυχη. Κατευθυνση προς Κωσταντινουπολεως οπου στο κλασσικο σημειο λιγο πριν τη Πειραιως πετυχα την κλασσικη κοκκινομαλλα με το φουντωτο μπουκλε μαλλι και 1 καινουρια κοπελα μελαχροινη που δεν εχω ξαναδει με πολυ ωραιο ντυσιμο και σωμα η οποια ζηταει 30 για αμαξι και 50 για ξενοδοχειο. Αναστροφη και εισοδο Π.Ραλλη (με στοχο την ξανθια στο βενζιναδικο στο παραδρομο της Εθνικης την οποια τελικα και δε προλαβα :P ) και λιγο μετα το εργοστασιο παπαδοπουλου στο ρευμα προς εθνικη πετυχα 2 ξανθα κοριτσια ψιλοκαλα με σεξυ ντυσιμο τα οποια ναι μεν φαινοντουσαν οτι "ψαχνονται" αλλα επειδη δε τα εχω ξαναδει δεν σταματησα να ρωτησω..

Σορρυ για την εκθεση αλλα ηθελα να ειμαι οσο πιο λεπτομερης γινοταν στην ενημερωση :P

επισης please στο παρακατω post θα ηθελα μια μικρη διευκρινηση..

μετα τα κτελ προς λενορμαλ δεξια , χαμηλα στη πετρου ραλλη

George αναφερεσαι σε 2 διαφορετικα σημεια ή εχεις κανει καποιο λαθος στο δρομο; Επειδη η Λενορμαν ειναι παραλληλη της Π.Ραλλη και επισης επειδη δε πετυχα και καμμια κοπελα επι της Λενορμαν.. που ακριβως τις πετυχες;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Μετα απο απουσια ενος μηνα απο την πρωτευουσα ειπα να κανω μια μεγαλη βολτα απο τα περισσοτερα γνωστα στεκια και φυσικα αρχικα πηρα μια πρωτη ιδεα απο τα λεγομενα εδω στο φορουμ για τις εξελιξεις..

Ξεκινημα απο Γλυφαδα μετα το σχολασμα απο την εργασια κατα τις 12.30 το βραδυ. Στη σταση μετα το Κρεολη 1 καινουρια μαυρουλα προς 20 ευρω στο αμαξι και 50 στο ξενοδοχειο αλλα φανερα φοβισμενη και δειστακτικη αρχικα.. στο παλιο αεροδρομιο νεκρα.. Αλιμο νεκρα.. Επιστροφη προς Γλυφαδα μηπως πετυχω τις κοπελες που βολταραν στην καθοδο. Επισης νεκρα και στην σταση κοντα στην Αμφιθεας και στο παλιο αεροδρομιο αλλα και απεναντι απο το Φαντασια. Εισοδος σε βενζιναδικο και μετα απο μικρη κουβεντα με γνωστο μαθαινω δυστυχως οτι τα στεκια στην Παραλιακη τελος. Οι περισσοτερες κοπελες συνεληφθησαν και απελαθηκαν και οσες γλιτωσαν δεν πατανε το ποδι τους εκει και εχουν παει σε νεα στεκια. Με μια μικρη αναζητηση βρηκα αρθρο που επιβεβαιωνε τα λογια του παλικαριου και το παραθετω παρακατω. (αλλαξτε το hxxp με http και το !gr με .gr) Τωρα τι ισχυει ακριβως δε ξερω καθως δε βρηκα κατι πιο επισημο..

Μετα την ψυχρολουσια περασμα απο Μοσχατο. Στη παλια παραλιακη λοιπον στη γεφυρα στο ποταμι 2 μελαχροινες, μια ξανθια και μια παχουλουλα μαυρουλα διασκορπισμενες μεχρι το επομενο στενο. Λιγο πριν τον Σκαϊ βλεπω την μια ξανθια που ηταν στο αεροδρομιο στη πρωτη σταση στην ανοδο με το κλασσικο ανοιγμα ποδιων και λυγισμα γονατων ως χρηση για ερωτικο καλεσμα (η οποια κοπελα ολοφανερα εχει καποια θεματα..) Λιγο πριν το μεγαλο παρκινγκ μια κοκκινομαλλα με κοντο μαλλι η οποια παλιοτερα ηταν στην Κωνσταντινουπολεως. Εισοδος Εθνικη οδο και στη σταση στη Λαχαναγορα η κλασσικη ξανθια ρουμανομιλφ. Στο παραδρομο μετα την Π.Ραλλη εξω απο τον Σταματιου η κλασσικη παχουλη ξανθια με το σκουτερακι. Στο βενζιναδικο μετα την Π. Ραλλη 1 ξανθια ψιλομιλφ και μια παχουλουλα μελαχροινη με ηχηρη την απουσια του μελαχροινου τουμπανου που ειναι συνηθως εκει μαζι τους. Λιγο μετα τα ΚΤΕΛ πριν την Λενορμαν 1 ξανθουλα τσουπωτη με πολυ ωραιο προσωπο και 1 μελαχροινη ψηλη τις πετυχα στο σχολασμα καθως μπαινανε σε ταξι. Μετα τη Λενορμαν λιγο πριν τα γραφεια της Α. Μετρο το κλασσικο τρανς στο αμαξι με ξανθια περουκα. Αναστροφη και εισοδος Λενορμαν με κατευθυνση κεντρο το οποιο ηταν γεματο σε καθε γωνια πεζες περιπολιες με αποτελεσμα να μην υπαρχει ψυχη. Κατευθυνση προς Κωσταντινουπολεως οπου στο κλασσικο σημειο λιγο πριν τη Πειραιως πετυχα την κλασσικη κοκκινομαλλα με το φουντωτο μπουκλε μαλλι και 1 καινουρια κοπελα μελαχροινη που δεν εχω ξαναδει με πολυ ωραιο ντυσιμο και σωμα η οποια ζηταει 30 για αμαξι και 50 για ξενοδοχειο. Αναστροφη και εισοδο Π.Ραλλη (με στοχο την ξανθια στο βενζιναδικο στο παραδρομο της Εθνικης την οποια τελικα και δε προλαβα :P ) και λιγο μετα το εργοστασιο παπαδοπουλου στο ρευμα προς εθνικη πετυχα 2 ξανθα κοριτσια ψιλοκαλα με σεξυ ντυσιμο τα οποια ναι μεν φαινοντουσαν οτι "ψαχνονται" αλλα επειδη δε τα εχω ξαναδει δεν σταματησα να ρωτησω..

Σορρυ για την εκθεση αλλα ηθελα να ειμαι οσο πιο λεπτομερης γινοταν στην ενημερωση :P

George αναφερεσαι σε 2 διαφορετικα σημεια ή εχεις κανει καποιο λαθος στο δρομο; Επειδη η Λενορμαν ειναι παραλληλη της Π.Ραλλη και επισης επειδη δε πετυχα και καμμια κοπελα επι της Λενορμαν.. που ακριβως τις πετυχες;
ωραιος τυπε νικολακη :rockon:

παρακολουθεις καιρο το σαιτ?

nikolakis9999

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.135
Πόντοι
1.106

Ποιες απο αυτες δούλευαν παραλιακη;

nikolakis9999

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ποιες απο αυτες δούλευαν παραλιακη;

Δυστυχως καμμια απο αυτες.. Οσες γλιτωσαν την απελαση δεν εχω ιδεα που εχουν παει (μιλαω παντα για τις βραδυνες).. Η μοναδικη που πετυχα απο παραλιακη ειναι αυτη στο Μοσχατο λιγο πριν τον Σκαϊ που ειχε ποστο στη πρωτη σταση στο παλιο αεροδρομιο ρευμα προς Πειραια

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Η γνωστη τυπισα παλυ στον Χαρμανι απ εξω πιατσαρι μετα τις 10 την νυχτα  :rockon:

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
3
Like
1.703
Πόντοι
216
Λοιπον, παιδια εχει κοψει το ματι μου το εξης σκηνικο!
Στην Βερανζερου, εκει κοντα στο αστυνομικο τμημα αλλα απτην απεναντι πλευρα εχει κατι παρακμιακα χοτελια, εχω δει κατι...Ινδες ν αραζουν απ εξω και να τα λενε.
Αυτο δεν λεει τιποτα, οκ....
Απ αυτες ομως, 2-3 εχει παρει το ματι μου ναναι λιγο πιο ξεπετιαρικα ντυμενες, και συναμα ωραιες!
Ειμουν με το καρο μου, και σκεφτομουν οτι εαν εκδιδοντουσαν τα Ινδοκοριτσα (πως λεμε ινδοκαρυδο δηλαδη) δεν θα ταν απτην δεξια πλευρα του δρομου? (αν και στην Ινδια οδηγανε αναποδα, λες να τους εμεινε κουσουρι?)
Γνωριζει κανενας συναγωνιστης τιποτα?
Η να παω εγω να κανω την καταδρομη?

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Στην Βερανζερου, εκει κοντα στο αστυνομικο τμημα αλλα απτην απεναντι πλευρα εχει κατι παρακμιακα χοτελια, εχω δει κατι...Ινδες ν αραζουν απ εξω και να τα λενε.
Απ αυτες ομως, 2-3 εχει παρει το ματι μου ναναι λιγο πιο ξεπετιαρικα ντυμενες, και συναμα ωραιες!
Ειμουν με το καρο μου, και σκεφτομουν οτι εαν εκδιδοντουσαν τα Ινδοκοριτσα (πως λεμε ινδοκαρυδο δηλαδη) δεν θα ταν απτην δεξια πλευρα του δρομου? (αν και στην Ινδια οδηγανε αναποδα, λες να τους εμεινε κουσουρι?)

ορμα φιλε κ ενημερωσε

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.121
Πόντοι
506

έξω απ το hotel AFAIA κάνουν όλες πιάτσα...συναγωνιστές έχουν αναφέρει ότι βρωμάνε μασχαλίλες και ποδαρίλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom