Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)

nikolakis9999

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα παιδες..

Χθες βραδυ κατα τη 1 περιπου εθεαθει στη Σολωνος με Ιπποκρατους η ξανθια που πριν 6-7 χρονια ειχε σημειο τη σταση στην Χ. Τρικουπη μετα τη Σολωνος και αργοτερα οταν πλεον το μεγαλο παρκινγκ της Χ.Τρικουπη κατεληφθη μεταφερθηκε στο τελος της Σολωνος.Τοτε ηταν πολυ τουμπανακι τωρα απο οσο ειδα πεταχτα στο περασμα εχει χαλασει λιγο. Μετα απο απουσια 2-3 χρονων ειχε εμφανισθει ως καστανη στον Αλιμο στο σχολειο. Ονομα δε γνωριζω για να βοηθησω παραπανω..

Λιγο παρακατω αριστερα στο παρκινγκ μεσα σε αμαξι μια με γυαλια (που ειχε σημειο τη γωνια Σολωνος-Ιπποκρατους παλιοτερα) παρεα με μια παλια καραβανα, μια παχουλουλα που ειχε σημειο την εισοδο της πολυκατοικιας στη Σολωνος λιγο μετα την Ιπποκρατους

Στο τελος της Σολωνος μια ψηλη ξανθια πρεζου σε περιεργη κατασταση. Εισοδος Καποδιστριου οπου στο επομενο στενο εθεαθει η κλασσικη που κανει πως απλα περπαταει μολις δει αμαξι με το περιεργο περπατημα. Παρακατω στο φαναρι με Γ. Σεπτεμβριου 3 μαυρουλες (η μια ομολογουμενως εχει πολυ ωραια πισω κινηση :P ). Παρακατω ολα αδεια.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.786
Πόντοι
216
έξω απ το hotel AFAIA κάνουν όλες πιάτσα...συναγωνιστές έχουν αναφέρει ότι βρωμάνε μασχαλίλες και ποδαρίλα...

Α μπραβο φλε μου, αυτο ειναι, εχεις δικιο!
Αρα οντως κανουν πιατσα αυτες εκει!δεν ειχα καποιο οραμα!
ειναι τοσο χαλια η κατασταση ρε παιδια? Ξερω απο Ινδικη βρωμα, πληρωσα εναν σκασμο χρηματα καποτε για την επισκεφτω και να την μυρισω απο κοντα...

Δεν φανταστηκα ομως οτι την εισηγαγαν και περασε απο τελωνειο ΕΕ αυτο...τοσο χαλια ρε παιδια?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Α μπραβο φλε μου, αυτο ειναι, εχεις δικιο!
Αρα οντως κανουν πιατσα αυτες εκει!δεν ειχα καποιο οραμα!
ειναι τοσο χαλια η κατασταση ρε παιδια? Ξερω απο Ινδικη βρωμα, πληρωσα εναν σκασμο χρηματα καποτε για την επισκεφτω και να την μυρισω απο κοντα...

Δεν φανταστηκα ομως οτι την εισηγαγαν και περασε απο τελωνειο ΕΕ αυτο...τοσο χαλια ρε παιδια?
γυρισες με 2 νεφρα τυπε? :grin:

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.786
Πόντοι
216
δεν εω ανοιξει να κοιταξω, φιλε μου....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πληρωνουν καλα τουλαχιστον? :grin:
1000-indian-rupee-note-front.jpg

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.786
Πόντοι
216
ρε συ, παιζει να μου χουν μεινει μερικες ψιλορουπιες απο τοτε!
Λες να ειναι μυνημα απτον βουδα να τις εξαργυρωσω στις Ινδες του AFAIA?

btw θα τους παραδεχομουν πολυ τους τυπους εαν μου χαν βγαλει ενα νεφρο και 'γεμισαν' το κενο με διογκωτικη πολυουρεθανη παντως...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ρε συ, παιζει να μου χουν μεινει μερικες ψιλορουπιες απο τοτε!
Λες να ειναι μυνημα απτον βουδα να τις εξαργυρωσω στις Ινδες του AFAIA?

btw θα τους παραδεχομουν πολυ τους τυπους εαν μου χαν βγαλει ενα νεφρο και 'γεμισαν' το κενο με διογκωτικη πολυουρεθανη παντως...
τυπε τετοιες τεχνικες ουτε στα νοσοκομεια δε χρησιμοποιουν, διπλωμενη σακουλα σουπερμαρκετ γεμισμενη με στουπι βαζουν συνηθως  :rockon:

Επισκέπτης
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΣΕ ΠΙΑΤΣΑ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΚΑΙ ΧΥΣΙΜΟ . ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΣΕ ΠΙΑΤΣΑ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΚΑΙ ΧΥΣΙΜΟ . ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
παρε καμια πρεζου τυπε
δεν θα καταλαβει τι της κανεις ετσι και αλλιως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom