anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.121
- Πόντοι
- 506
πολυ μποχα τυπε :S
..Tύπε έχεις γαμήσει Ινδή? είναι καλές στο γαμήσι τουλάχιστον?
πολυ μποχα τυπε :S
τυπε ειχα κανει το λαθος :-..Tύπε έχεις γαμήσει Ινδή? είναι καλές στο γαμήσι τουλάχιστον?
αν την δεις θα καταλάβεις σίγουρα για ποια λέμε!περναω καθημερινα απο τριγωνο λογω εργασιας. θα με πατησει κανα αμαξι στο τελος με την μηχανη να σταματαω και να ψαχνω να βρω να βρω το κουνελι. δυστυχως καμμια με δοντια κουνελου δεν εχω δει. πως στο διαολο ειναι αυτο το γαμημενο το κουνελι?
Ασία να ναι και ότι νά ναι! ;)τυπε ειχα κανει το λαθος :-
οχι μαλακιες τελειως τυπικουρα
αλλα η μποχα ηταν απτις χειροτερες που εχω ζησει τυπε
ειναι και η πιο καλοντυμενη στο τριγωνο τυπεαν την δεις θα καταλάβεις σίγουρα για ποια λέμε!
ειναι μια ξανθια με κοντο μαλλι και μινι κολλητο ?ειναι και η πιο καλοντυμενη στο τριγωνο τυπε
;)ειναι μια ξανθια με κοντο μαλλι και μινι κολλητο ?
φιλε που τα εχει κρυμενα τα κουνελοδοντα?
αναλογα το περουκινι που θα διαλεξει να φορεσει τυπεειναι μια ξανθια με κοντο μαλλι και μινι κολλητο ?
καστανή εμφανίζεται τελευταία.αναλογα το περουκινι που θα διαλεξει να φορεσει τυπε
χοτελι τυπεειναι καλο φιλε? ερχετε στο μερος σου?
καστανή εμφανίζεται τελευταία.
χθες την ειδα ηταν ξανθια και χαιρετησε εναν παππου που περασε και της ειπε γειακαστανή εμφανίζεται τελευταία.
καλα ρε τυπε πριν δεν ειπες οτι δεν ξερεις ποια ειναι?χθες την ειδα ηταν ξανθια και χαιρετησε εναν παππου που περασε και της ειπε γεια
ρε πλακα μας κάνεις?χαχα ρε τυπε μου ειπε ενας φιλος πιο πριν οτι ειναι αυτη με το ξανθο μαλλι και το μινι. λες να ειμαι της αντικατασκοπειας?
αυτή είναι άλλη. Ρώτα ξανά το φίλο σου μήπως μπερδεύτηκε.χαχα ρε τυπε μου ειπε ενας φιλος πιο πριν οτι ειναι αυτη με το ξανθο μαλλι και το μινι. λες να ειμαι της αντικατασκοπειας?