Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (5 μέλη και 28 επισκέπτες)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Χθες βραδυ 02:30 στο Παρκο Πατησιων και Γαλατσιου και πιο πριν κοντα στο παρκιν, πολλα αξιολογα μαυρα τεμαχια με ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ κολους που θα ξεκινησω να τους παιρνω στην σειρα εναν εναν. Εδωσα μια πιπα σε ενα απο αυτα, τιμια πιπα με χωμενο το χερι μου μεσα στο κολαν και το δακτυλο μεσα στο κολοτρυπιδακι... Καλη φαση για 10 ευρω πολυ καλυτερη απο γαμησι στο Μεταξι που εχει γεμισει ξεπετες. Ξερει κανεις αν αυτα τα μαυρακια φορτωνονται για χοτελι ?
φορτωνονται...,μπραβο χυστη αξιος :rockon:

Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040
πέρασα σαββατο 1 η ώρα αλλα δεν ειχε τιποτα ( λογω κρυου?? ποιος ξερει), ειχα αναγκη κανενα μαυρακι για πεοθηλασμο αλλα τιποτα ...

Θα τρελλαθούμε, πέρασα Σάββατο 27/09/2014 κατά τις 23:30 και ήταν 5-6 κορασίδες στα κάγκελα του πάρκου.
Γυρνώντας κατά τις 01:30 ξημερώματα Κυριακής που είχα σκοπό να φορτώσω βρήκα μόνο μια στα σκοτάδια.
Σημειώστε, ότι στο κέντρο (Καποδιστρίου) και σε όλη την Πατησίων δεν είδα ούτε μια. Πρέπει να πέφτει
σύρμα για αστυνομία. Τελικά πίπωσα την μοναδική που βρήκα στο πάρκο (Γαλατσίου & Πατησίων).

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
ανεβαινοντας απο κεντρο, πριν τη Γαλατσιου εχει ενα παρκινκ που πιατσαρουν και σου λενε κιολας να μπειτε με το αμαξι στο παρκιν για γαμησι. Φαινεται οι τυποι στο παρκιν θα ειναι... ελαστικοι...

Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040
ανεβαινοντας απο κεντρο, πριν τη Γαλατσιου εχει ενα παρκινκ που πιατσαρουν και σου λενε κιολας να μπειτε με το αμαξι στο παρκιν για γαμησι. Φαινεται οι τυποι στο παρκιν θα ειναι... ελαστικοι...

Ή είναι ελαστικοί ή παίρνουν ποσοστά φίλε. Τώρα που το λες πριν λίγα χρόνια, τότε που πιάτσαραν έξω από
την φοιτητική εστία, μία μου είχε πεί πάμε στο πάρκινγκ και αναρωτήθηκα τι εννοούσε. Τώρα αυτές που είναι
στο πάρκο σε πάνε στα δρομάκια πάνω από την Πατησίων, ενώ αυτές που είναι στην Κολιάτσου σε κάτι αδιέξοδες
αλάνες δεξιά της Γκράβας. Αλλά τα τσιμπούκια που έχω ρίξει στο όρθιο στο πάρκο είναι άλλο πράγμα. Έχω γα-
μήσει κιόλας πισωκολητά και η μαύρη να στηρίζεται σε φοίνικα. Άλλη αίσθηση, ήταν ένα διάστημα που δεν είχα
αυτοκίνητο.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.135
Πόντοι
1.106
Να κανω μια ερωτησουλα:που ειναι η κοπέλα;

eforos

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2006
Like
468
Πόντοι
36
Ή είναι ελαστικοί ή παίρνουν ποσοστά φίλε. Τώρα που το λες πριν λίγα χρόνια, τότε που πιάτσαραν έξω από
την φοιτητική εστία, μία μου είχε πεί πάμε στο πάρκινγκ και αναρωτήθηκα τι εννοούσε. Τώρα αυτές που είναι
στο πάρκο σε πάνε στα δρομάκια πάνω από την Πατησίων, ενώ αυτές που είναι στην Κολιάτσου σε κάτι αδιέξοδες
αλάνες δεξιά της Γκράβας. Αλλά τα τσιμπούκια που έχω ρίξει στο όρθιο στο πάρκο είναι άλλο πράγμα. Έχω γα-
μήσει κιόλας πισωκολητά και η μαύρη να στηρίζεται σε φοίνικα. Άλλη αίσθηση, ήταν ένα διάστημα που δεν είχα
αυτοκίνητο.
να προσεχεις της καρυδες αδελφε

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.135
Πόντοι
1.106
Εκεινο το ξανθο χαμηλα Σολωνος παιζει?

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Θα τρελλαθούμε, πέρασα Σάββατο 27/09/2014 κατά τις 23:30 και ήταν 5-6 κορασίδες στα κάγκελα του πάρκου.
Γυρνώντας κατά τις 01:30 ξημερώματα Κυριακής που είχα σκοπό να φορτώσω βρήκα μόνο μια στα σκοτάδια.
Σημειώστε, ότι στο κέντρο (Καποδιστρίου) και σε όλη την Πατησίων δεν είδα ούτε μια. Πρέπει να πέφτει
σύρμα για αστυνομία. Τελικά πίπωσα την μοναδική που βρήκα στο πάρκο (Γαλατσίου & Πατησίων).

την ωρα που πέρασα δεν ειχε τιποτα και ειχε και ενα μπατσικο να κανει βολτα στην οδο πατησιων

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
μήσει κιόλας πισωκολητά και η μαύρη να στηρίζεται σε φοίνικα.
Άλλη αίσθηση, ήταν ένα διάστημα που δεν είχα
αυτοκίνητο.
javascript:void(0);

:rockon:

Asrogath

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε λεβέντες τι γίνεται με παραλιακή; Έχουν εξαφανιστεί όλες εδώ και πολύ καιρό. Έχουμε ιδέα κατά που έχουν πάει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom