livornezos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 743
- Πόντοι
- 96
αν κανεις τα στραβα ματια σε πραγματα οπως κατσαριδες στο μπανιο
αν κανεις τα στραβα ματια σε πραγματα οπως κατσαριδες στο μπανιο
Αντε να δουμε...την επομενη φορα που θα βγαλουμε δημοτικους συμβουλους απο το Ε.ΜΠ.Κ θα ειναι αισθητες οι αλλαγεςη αθηνα αναβαθμιζεται τυπε
φορτωνονται...,μπραβο χυστη αξιοςΧθες βραδυ 02:30 στο Παρκο Πατησιων και Γαλατσιου και πιο πριν κοντα στο παρκιν, πολλα αξιολογα μαυρα τεμαχια με ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ κολους που θα ξεκινησω να τους παιρνω στην σειρα εναν εναν. Εδωσα μια πιπα σε ενα απο αυτα, τιμια πιπα με χωμενο το χερι μου μεσα στο κολαν και το δακτυλο μεσα στο κολοτρυπιδακι... Καλη φαση για 10 ευρω πολυ καλυτερη απο γαμησι στο Μεταξι που εχει γεμισει ξεπετες. Ξερει κανεις αν αυτα τα μαυρακια φορτωνονται για χοτελι ?
πέρασα σαββατο 1 η ώρα αλλα δεν ειχε τιποτα ( λογω κρυου?? ποιος ξερει), ειχα αναγκη κανενα μαυρακι για πεοθηλασμο αλλα τιποτα ...
ανεβαινοντας απο κεντρο, πριν τη Γαλατσιου εχει ενα παρκινκ που πιατσαρουν και σου λενε κιολας να μπειτε με το αμαξι στο παρκιν για γαμησι. Φαινεται οι τυποι στο παρκιν θα ειναι... ελαστικοι...
Ακομα δεν εχω ξεκολλησει απο τις κολαρες που ειδα προχθες !!!Έχω γαμήσει κιόλας πισωκολητά και η μαύρη να στηρίζεται σε φοίνικα.
να προσεχεις της καρυδες αδελφεΉ είναι ελαστικοί ή παίρνουν ποσοστά φίλε. Τώρα που το λες πριν λίγα χρόνια, τότε που πιάτσαραν έξω από
την φοιτητική εστία, μία μου είχε πεί πάμε στο πάρκινγκ και αναρωτήθηκα τι εννοούσε. Τώρα αυτές που είναι
στο πάρκο σε πάνε στα δρομάκια πάνω από την Πατησίων, ενώ αυτές που είναι στην Κολιάτσου σε κάτι αδιέξοδες
αλάνες δεξιά της Γκράβας. Αλλά τα τσιμπούκια που έχω ρίξει στο όρθιο στο πάρκο είναι άλλο πράγμα. Έχω γα-
μήσει κιόλας πισωκολητά και η μαύρη να στηρίζεται σε φοίνικα. Άλλη αίσθηση, ήταν ένα διάστημα που δεν είχα
αυτοκίνητο.
Αντε να δουμε...την επομενη φορα που θα βγαλουμε δημοτικους συμβουλους απο το Ε.ΜΠ.Κ θα ειναι αισθητες οι αλλαγες
Ακομα δεν εχω ξεκολλησει απο τις κολαρες που ειδα προχθες !!!
Θα τρελλαθούμε, πέρασα Σάββατο 27/09/2014 κατά τις 23:30 και ήταν 5-6 κορασίδες στα κάγκελα του πάρκου.
Γυρνώντας κατά τις 01:30 ξημερώματα Κυριακής που είχα σκοπό να φορτώσω βρήκα μόνο μια στα σκοτάδια.
Σημειώστε, ότι στο κέντρο (Καποδιστρίου) και σε όλη την Πατησίων δεν είδα ούτε μια. Πρέπει να πέφτει
σύρμα για αστυνομία. Τελικά πίπωσα την μοναδική που βρήκα στο πάρκο (Γαλατσίου & Πατησίων).
javascript:void(0);Ή είναι ελαστικοί ή παίρνουν ποσοστά φίλε. Τώρα που το λες πριν λίγα χρόνια, τότε που πιάτσαραν έξω από
την φοιτητική εστία, μία μου είχε πεί πάμε στο πάρκινγκ και αναρωτήθηκα τι εννοούσε. Τώρα αυτές που είναι
στο πάρκο σε πάνε στα δρομάκια πάνω από την Πατησίων, ενώ αυτές που είναι στην Κολιάτσου σε κάτι αδιέξοδες
αλάνες δεξιά της Γκράβας. Αλλά τα τσιμπούκια που έχω ρίξει στο όρθιο στο πάρκο είναι άλλο πράγμα. Έχω γα-
μήσει κιόλας πισωκολητά και η μαύρη να στηρίζεται σε φοίνικα. Άλλη αίσθηση, ήταν ένα διάστημα που δεν είχα
αυτοκίνητο.
Πες ταΡε λεβέντες τι γίνεται με παραλιακή; Έχουν εξαφανιστεί όλες εδώ και πολύ καιρό. Έχουμε ιδέα κατά που έχουν πάει;
κηφισο μανΠες τα
Ώπα της!λεγε!κηφισο μαν
μετα τα κτελ προς λενορμαλ δεξια , χαμηλα στη πετρου ραλληΏπα της!λεγε!
Τύπε ειναι οι ίδιες του αεροδρομίου και πέριξ οι άλλες;μετα τα κτελ προς λενορμαλ δεξια , χαμηλα στη πετρου ραλλη