apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δεν ηταν ουτε καμμενη ουτε χαρακωμενη οπως ελεγε τυπε :-τιποτα πιτσιρικες ειχε τυπε μου;
δεν ηταν ουτε καμμενη ουτε χαρακωμενη οπως ελεγε τυπε :-τιποτα πιτσιρικες ειχε τυπε μου;
δεν ηταν ουτε καμμενη ουτε χαρακωμενη οπως ελεγε τυπε :-
απατεωνες τυπε μου,τι περιμενεις;εν τω μεταξυ εχω χασει εκεινο το γκρανι που ηταν ντυμενο στην πενα.λες να πεθανε τυπε μου;δεν ηταν ουτε καμμενη ουτε χαρακωμενη οπως ελεγε τυπε :-
τυπε μου εσυ θες πουτανα ή το ζαγοραιο;καμια με πλαστικο ποδι η ενα χερι ξερουμε?
κουτσαβακι θες να πηδηξεις ρε?καμια με πλαστικο ποδι η ενα χερι ξερουμε?
τυπε μου εσυ θες πουτανα ή το ζαγοραιο;
τυπε μου εσυ θες πουτανα ή το ζαγοραιο;
κουτσαβακι θες να πηδηξεις ρε?
ναι τυπε αυτη εχει καιρο να εμφανιστει στο τριγωνο και παλιοτερα ηταν μονιμηαπατεωνες τυπε μου,τι περιμενεις;εν τω μεταξυ εχω χασει εκεινο το γκρανι που ηταν ντυμενο στην πενα.λες να πεθανε τυπε μου;
απο τις αρχες του καλοκαιριου νομιζω λειπει.μαλλον θα επιστρεψει μολις πιασουν τα κρυα εκει πανωναι τυπε αυτη εχει καιρο να εμφανιστει στο τριγωνο και παλιοτερα ηταν μονιμη
μαλλον θα πηγε προς ρωσια
αργα ή γρηγορα θα γυρισει
ολες γυρνανε
ή θα πεσουν αφραγκιες τυπεαπο τις αρχες του καλοκαιριου νομιζω λειπει.μαλλον θα επιστρεψει μολις πιασουν τα κρυα εκει πανω
τζαμπα ετρεχα φυλης και μεταξι τυπε
μουφες ελεγε ο νωντας
απογοητευτικα οταν ειδα τις πουτανες :S
μαγκες δεν υπαρχει εμπιστοσυνη,τελος...o κοσμος ειναι κακος τυπε
ο νωντας τυπε
μου ειχε πει ψεμματα
και μετα γελουσε στο σπαμ θρεντ :S
Αστους ΚΟΛΟΣΣΕ μου δεν ξερουνεσωπατε μωρε...μια χαρα ειναι τα μαυρακια
και εσυ εισαι φαν των αραπινων τυπε?Αστους ΚΟΛΟΣΣΕ μου δεν ξερουνε
πρεπει να προσεχει λες τυπεκαι εσυ εισαι φαν των αραπινων τυπε?
πρεπει να προσεχει λες τυπε
Το λεει το νικ μου τυπε μου.ASS=ΚΩΛΟΣ LACTA=ΣΟΚΟΛΑΤΑ ;)και εσυ εισαι φαν των αραπινων τυπε?