Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
το ειδες σημερα τυπε μου;πολυ καυλα :fuck1: :fuck1: :fuck1:
Οχι τυπε μου δεν ανεβηκα πιατσα...Δυστηχος τυπε μου δεν καταφερα να την κερδισο...απλα και μονο οταν την βλεπο να πιατσαρι..μπορω να την επιλεγο..ειμαι συντετριμενος..

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.789
Πόντοι
3.656
χθες το πρωι, η κα Παλιγγίνη πιατσάριζε λίγο πιο πάνω από τον Χαρμάνη, επί της Σωκράτους. Φόραγε περλέ μπλουζάκι και πανάθλιο σορτσάκι, κομμένο με ψαλίδι από παλιό τζιν, αφού οι τσέπες κρεμόντουσαν κάτω από τα καυτά (υποτίθεται) πατζάκια του σορτ.

kostaskkk

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2013
Like
4
Πόντοι
0
καλημερα παιδες!!

γνωριζει κανεις τερμα θησεως μετα το μπουμ μπουμ, μια αδυνατη με τατουαζ στο χερι κ στο ποδι, τι καπνο φουμαρει??

πολυ αδυνατη, ειναι..

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
χθες το πρωι, η κα Παλιγγίνη πιατσάριζε λίγο πιο πάνω από τον Χαρμάνη, επί της Σωκράτους. Φόραγε περλέ μπλουζάκι και πανάθλιο σορτσάκι, κομμένο με ψαλίδι από παλιό τζιν, αφού οι τσέπες κρεμόντουσαν κάτω από τα καυτά (υποτίθεται) πατζάκια του σορτ.

;) :cheesy:

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.016
Πόντοι
96
καλημερα παιδες!!

γνωριζει κανεις τερμα θησεως μετα το μπουμ μπουμ, μια αδυνατη με τατουαζ στο χερι κ στο ποδι, τι καπνο φουμαρει??

πολυ αδυνατη, ειναι..
..εχει γραφτει γι αυτην στη σελιδα 3 της ενοτητας πιατσα στο μοσχατο..

hooklover

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2014
Like
26
Πόντοι
1
Καλησπέρα μάγγες ...δεν έχω ακόμα εμπειρία από πιάτσες,λέω όμως να δοκιμάσω σήμερα!!!Ξέρετε καμιά επιλογή προς βόρεια προάστεια???? 
Ευχαριστώ!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
Καλησπέρα μάγγες ...δεν έχω ακόμα εμπειρία από πιάτσες,λέω όμως να δοκιμάσω σήμερα!!!Ξέρετε καμιά επιλογή προς βόρεια προάστεια???? 
Ευχαριστώ!

κατι πηρε το ματι μου εξω από το Ekali club τυπε  :grin:

hooklover

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2014
Like
26
Πόντοι
1
κατι πηρε το ματι μου εξω από το Ekali club τυπε  :grin:
Όταν εννοώ βόρεια δεν εννοώ εκάλη απαραίτητα!!!!Κάτι είχα διαβάσει για μαρούσι στο ύψος της αγ κωνσταντίνου.......γνωρίζετε τίποτα??

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ευχαριστώ!
δεν υπαρχει τιποτα στα β.π τυπε

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σ ευχαριστώ.....διαβάζω εδω μέσα συνέχεια για το LITO....η φάση είνα πάω εκεί...φορτώνω με 20 Ε και πάω στο LITO με 10 Ε ???
ναι τυπε
αλλα μην επιλεξεις τις αλβανιδες που πιατσαρουν εκει εξω

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
ναι τυπε
αλλα μην επιλεξεις τις αλβανιδες που πιατσαρουν εκει εξω

Tι προτείνεις απόλυτε, μαυράκι από Γ'Σεπτεμβρίου-Καποδιστρίου ή γυφτοπρεζάκια που πιατσάρουν κοντά στο Λίτο  :rolleyes: :uglystupid: :grin: :grin: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom