Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Σαν τη μύγα μες το γάλα, μάλλον είχε πάρει κάτι κιλά, με τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά. Μου δήλωσε ότι μόλις γύρισε από τη Ζάκυνθο, γι αυτό δεν την είχα δει τόσο καιρό. Μπάνιο πριν και μετά, πολύ ευχάριστη διάθεση και θέληση για εξυπηρέτηση, τα 15 € που πήρε ήταν best value for money.
Κανά παράνομο εξτραδάκι σου έκανε στα 15 ή ζήτησε περισσότερα;  ;)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Την περασμένη νύχτα, περί την 1η πρωινή ώρα, στην πλατεία Λαυρίου είχε δύο κλούβες μεταγωγής...
Στους δρόμους, κανένα θήλυ...
Μπας κι ήταν όλα μέσα στα κλουβιά;
:S

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.789
Πόντοι
3.656
Κανά παράνομο εξτραδάκι σου έκανε στα 15 ή ζήτησε περισσότερα;  ;)

Μού έδωσε όλες τις τρύπες της με 15 € και με πολύ πειστικό θερμό τρόπο. Τί άλλο να μου δώσει; αν εννοείς ακάποτη πίπα, την αποφεύγω. Μεταδίδεται ο ιός των κονδυλωμάτων, η βλεννόροια και ο έρπης. Αν θέλεις να μάθεις και κάτι επιπλέον, ρώτα ελεύθερα.

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Όντως, έχεις απόλυτο δίκιο. Δύο μου είχαν δηλώσει Τζαμαικανές, με φάτσα καθαρά Αφρικάνικη, αλλά εγώ πίστεψα ότι θα ήταν έτσι λόγω γονέων σκλάβων. Τους μίλησα για τον Μπομπ Μάρλευ κι με κοίταγαν σαν εξωγήινο, μου έκοψε και τις ρώτησα ποιά είναι η πρωτεύουσα της Τζαμάικα και δεν ξέρανε. Το πιθανότερο ήταν να είναι από Νιγηρία και να δήλωσαν Τζαμάικα, τάχα ότι είναι διαφορετικές και εξωτικές.

Ετσι ακριβως,

και εγω τις ρωταω ποια ειναι η πρωτευουσα της Τζαμαικα ? Σιωπή

Το Κινγκστον κοπελια το ξερεις ? Μούγκα .... :grin:

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Μού έδωσε όλες τις τρύπες της με 15 € και με πολύ πειστικό θερμό τρόπο. Τί άλλο να μου δώσει; αν εννοείς ακάποτη πίπα, την αποφεύγω. Μεταδίδεται ο ιός των κονδυλωμάτων, η βλεννόροια και ο έρπης. Αν θέλεις να μάθεις και κάτι επιπλέον, ρώτα ελεύθερα.

Μποκολε εχεις σκοτωσει τις τιμες  :rockon: :rockon:

ετσι πρεπει 15 ολες τις τρυπες και αμα θελει...

Ψωνισες βεβαια αργα , σαν να πηγαινεις στη Λαικη μετα τις 3 που πεφτουν οι τιμες  :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.789
Πόντοι
3.656
Μποκολε εχεις σκοτωσει τις τιμες  :rockon: :rockon:

ετσι πρεπει 15 ολες τις τρυπες και αμα θελει...

Ψωνισες βεβαια αργα , σαν να πηγαινεις στη Λαικη μετα τις 3 που πεφτουν οι τιμες  :rockon: :rockon: :rockon:

αναγκάζομαι να πηγαίνω ανάμεσα 18.00 και 19.00 γιατί μετά αρχίζουν οι σκούπες και δεν βρίσκω τίποτα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
περασα απο τριγωνο στις 12 και στις 3 το βραδυ
στις 12 παντου μπατσαρια
οι μοναδικες που υπηρχαν ηταν στο ελισιουμ κατι αλβανοχοντρες
στις 3 οι ιδιες στο ελισιουμ
στο κριστιανα μια νεαρη γυφτοβουλγαρα χοντρουλα αλλα περιποιημενη
στο λητω μονο μια μαυρουλα

στην π.βαθυς κατι τραβελια
και κατι τελειωμενα ζακια που η μια ηταν γυλος
τι γυλος δηλαδη ο γυλος μπροστα της ηταν αετοματης :S
στην πρωτη τσαρκα ειδα κατι που μου εκανε εντυπωση
τελειωμενο πρεζακι αντρας γυρω στα 40
35 κιλα με τα παπουτσια
τελειως αρρωστιαρικη μουτσουνα πρεπει να ειχε οτι αρρωστια υπαρχει πανω του
και φορουσε μπλουζα over the top :rockon:
over-the-top-217x300.jpg

τρομερη μορφη :rockon:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
περασα απο τριγωνο στις 12 και στις 3 το βραδυ
στις 12 παντου μπατσαρια
οι μοναδικες που υπηρχαν ηταν στο ελισιουμ κατι αλβανοχοντρες
στις 3 οι ιδιες στο ελισιουμ
στο κριστιανα μια νεαρη γυφτοβουλγαρα χοντρουλα αλλα περιποιημενη
στο λητω μονο μια μαυρουλα

στην π.βαθυς κατι τραβελια
και κατι τελειωμενα ζακια που η μια ηταν γυλος
τι γυλος δηλαδη ο γυλος μπροστα της ηταν αετοματης :S
στην πρωτη τσαρκα ειδα κατι που μου εκανε εντυπωση
τελειωμενο πρεζακι αντρας γυρω στα 40
35 κιλα με τα παπουτσια
τελειως αρρωστιαρικη μουτσουνα πρεπει να ειχε οτι αρρωστια υπαρχει πανω του
και φορουσε μπλουζα over the top :rockon:
over-the-top-217x300.jpg

τρομερη μορφη :rockon:
  :rockon: :rockon: :rockon:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Χθες νωρις το βραδυ παραλιακη. Γυρω στις 9¨30 - 10¨00 .
Πανυψηλο, λιγεροκορμο, μωρο μπροστα απο το 4 seasons, Στην στροφη για το γηπεδο του Εθνικου απουσιαζε το Ξανθουλι, μαλλον επιασε δουλεια νωρις, κοντα στο Ικα νεο (μαλλον γιατι δεν το εχω ξαναδει) ξανθο μωρο καλο προσωπο και φατσα....στην Αλιμου δεν ειχε τιποτα ηταν νωρις...ουτε ομως και στο bo concept στα σκαλακια...αυτα απο ενα γρηγορο περασμα χθες το βραδυ

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.306
Πόντοι
7.885
Kατά τις 02:30 στην αρχή της Αχαρνών στην παρακμιακή καφετέρια στα αριστερά ήταν μαζεμένα γύρω στα 10 ατόμα,μαζί και τα τελειωμένα τραβέλια της Αριστοτέλους με κάποια γυφτάκια της περιοχής και 2-3 αραπάδες  :S :S :rockon: :rockon:.3 μαύρες πάνω στην Γ'Σεπτεμβρίου οι 2 μόνιμες αλβανίδες εξώ από το Λίτο και οι 4 σάπιες χοντροαλβανίδες που έγραψε ο απόλυτος έξω από το ελίσιουμ.Επίσης μετά το Κριστιάνα ρομαντικός μπιχλιάρης πορνοπαππούς καυλάντιζε μελαχροινό παχουλό πρεζάκι που κάθεται σταθερά στο ίδιο σημείο δεξιά του δρόμου  :grin: :grin: :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Επίσης μετά το Κριστιάνα ρομαντικός μπιχλιάρης πορνοπαππούς καυλάντιζε μελαχροινό παχουλό πρεζάκι που κάθεται σταθερά στο ίδιο σημείο δεξιά του δρόμου  :grin: :grin: :rockon: :rockon:
της εβαζε ακαποτο κωλοδαχτυλο τυπε? :grin:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Συναγωνηστες εχοντας παλυ μια υπεροχη συνεβρεση με το Αραπακι μου , και την αψωγη συμπεριφορα της απεναντη στο ατομο μου , Εβγαλα τα εξης συμπερασματα....Πως οι τανες στους δρομους οι πιο πολλες αν οχι ολες εχουν χαλια υπηρεσιες....διοτι ειναι η επιλογη τους στο μπαμ ψεκαστε σκουπιστε τελιοσατε...Ισως ειναι και το κλικ με τον πελατη......γιατι αλλες κανουν τα παντα για να σε κρατησουν και αλλες οχι ;;;;; Ισως ο καλος στοχος....αλλα ολες που εργαζονται δεν εχουν στοχο ;;;;;; Εχω να πω εμπειρικα...πως σε οικους ανοχης...πως ορισμενες καθονται παραπανο...απλα για να ξεκουραστουν....και φυσικα κανουν χαδια αγκαλιες γιατι δεν γινεται αλλιως...Μια φορα με την Νικολετα απο φυλης την ιερια του gfe..Λιγο πριν σταματηση την δουλεια...και την τελευταια φορα που την πειρα.....της λεω μετα το σεχ...κατσε ξεκουρασου δεν χρειαζεται αγκαλια κτλ..μου λεει χιλια ευχαρηστο..και εκατσε απλα κουβεντιασαμε λιγο...Στα μπουρδελα....οπως προανεφερα υπαρχουν καποια σημεια κενα....Καμερες...τσατσα......οπου αν μια κοπελα αντεχη το gfe...Λογο αυτων των συγκιριον καθετε παραπανο ..μετα το γαμηση για χαλαροση με πελατη κτλ...Στους δρομους και στα χοτελια ειναι αλλιως,,,,Σε αυτες που δεν καθετε ο νταβας απο κατο με το ματσουκι ειναι καθαρα δικι τους επιλογη για το πως θα το χειριστουν με τον πελατη......Περα απο ολα αυτα μονο ενα παραπονο μια στενοχωρια..μια θλιψη , αλλα την ξωρκιζη οτι μου φερετε καλα και ανθρωπινα...δεν μου δωσε το κινητο της το αραπακι μου αρα γενικος δεν δινει...τηλεφωνο......και δνε δεχτηκε ουτε φορεματακια που θελω να της φορεσο πριν την πραξη και φυσικα ουτε λιπαντικα και ουτε τιποτε....παρα μονο οτι κανουμε...ΑΛΛΑ κοπελα μου ειναι για να γινουν ολα αυτα οχι φυσικα........Αυτα τυποι μου  :rockon:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Συναγωνηστες εχοντας παλυ μια υπεροχη συνεβρεση με το Αραπακι μου , και την αψωγη συμπεριφορα της απεναντη στο ατομο μου , Εβγαλα τα εξης συμπερασματα....Πως οι τανες στους δρομους οι πιο πολλες αν οχι ολες εχουν χαλια υπηρεσιες....διοτι ειναι η επιλογη τους στο μπαμ ψεκαστε σκουπιστε τελιοσατε...Ισως ειναι και το κλικ με τον πελατη......γιατι αλλες κανουν τα παντα για να σε κρατησουν και αλλες οχι ;;;;; Ισως ο καλος στοχος....αλλα ολες που εργαζονται δεν εχουν στοχο ;;;;;; Εχω να πω εμπειρικα...πως σε οικους ανοχης...πως ορισμενες καθονται παραπανο...απλα για να ξεκουραστουν....και φυσικα κανουν χαδια αγκαλιες γιατι δεν γινεται αλλιως...Μια φορα με την Νικολετα απο φυλης την ιερια του gfe..Λιγο πριν σταματηση την δουλεια...και την τελευταια φορα που την πειρα.....της λεω μετα το σεχ...κατσε ξεκουρασου δεν χρειαζεται αγκαλια κτλ..μου λεει χιλια ευχαρηστο..και εκατσε απλα κουβεντιασαμε λιγο...Στα μπουρδελα....οπως προανεφερα υπαρχουν καποια σημεια κενα....Καμερες...τσατσα......οπου αν μια κοπελα αντεχη το gfe...Λογο αυτων των συγκιριον καθετε παραπανο ..μετα το γαμηση για χαλαροση με πελατη κτλ...Στους δρομους και στα χοτελια ειναι αλλιως,,,,Σε αυτες που δεν καθετε ο νταβας απο κατο με το ματσουκι ειναι καθαρα δικι τους επιλογη για το πως θα το χειριστουν με τον πελατη......Περα απο ολα αυτα μονο ενα παραπονο μια στενοχωρια..μια θλιψη , αλλα την ξωρκιζη οτι μου φερετε καλα και ανθρωπινα...δεν μου δωσε το κινητο της το αραπακι μου αρα γενικος δεν δινει...τηλεφωνο......και δνε δεχτηκε ουτε φορεματακια που θελω να της φορεσο πριν την πραξη και φυσικα ουτε λιπαντικα και ουτε τιποτε....παρα μονο οτι κανουμε...ΑΛΛΑ κοπελα μου ειναι για να γινουν ολα αυτα οχι φυσικα........Αυτα τυποι μου  :rockon:
το ειδες σημερα τυπε μου;πολυ καυλα :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom