ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Ακριβος ετσι ερηπια τελειος ηταν... :S
Ακριβος ετσι ερηπια τελειος ηταν... :S
τυπε με την πληροφορια που εδωσες θα φυγει τρεχοντας ο απολυτος τωραΑκριβος ετσι ερηπια τελειος ηταν... :S
απαπαπα μακρια......οχι στα γαμησια αυτοκτονιας....να προσεχτε ρε....το παν....Ακριβος ετσι ερηπια τελειος ηταν... :S
τυπε νομιζω ξερω ποιες λεειτυπε με την πληροφορια που εδωσες θα φυγει τρεχοντας ο απολυτος τωρα
τυπε με την πληροφορια που εδωσες θα φυγει τρεχοντας ο απολυτος τωρα
Ετσι μακρυα απο αυτες πανο απο ολα η υγεια μαςαπαπαπα μακρια......οχι στα γαμησια αυτοκτονιας....να προσεχτε ρε....το παν....
Η μια ειχε μεχρι γαζα στο δεξι ποδι χαμηλα...οχι σε ολο το ποδι...μειλαμε με κοιταξε και καλα να μου μειλιση και την εκανα με ελαφρατυπε νομιζω ξερω ποιες λεει
εναν ξανθο καλλικατζαρο που βγαινει εκεινη την ωρα
Αν ελεγες και με πολλα λεφτα θα με φωτογραφιζες φιλε!!!!τυπε εισαι και εσυ οπως η πλειοψηφια των μελων του σαιτ?
πανω απο 1.90
γυμνασμενος
πηδικουλας
?
πως να μην σε καψουρευτει μετα
Καποιος εγραψε για πιατσα τερμα λιοσιων,
Στις 2 μετα τη Καλαρη στη διασταυρωση με τη εθνικη γυφτοβουλγαρακι μπουτου ασχημοφατσα με το τσιγαρο στο χερι, πατησα γκαζι και εξαφανιστηκα.
Μαυρακια ρε μεχρι να πεσει και η τελευταια τριχα απο το κεφαλι
Επιβεβαιώνω συναθλητές. Στο δρόμο προέκταση στο τέρμα της Λιοσίων εκεί που πάμε να βγούμε Εθνική οδό, στο STOP ακριβώς.
Μάλλον γυφτοβουλγάρα αυτή την εντύπωση μου έδωσε και εμένα. Βρίσκεται εκεί από τις 22:00-22:30 τη νύχτα. Δεν σταμάτησα
για να ρωτήσω τιμές και που γίνεται η ιστορία. Αυτή έχει νόημα για αυτούς που τους αρέσει το "βρώμικο σεξ". Πάντως εγώ
αν έδινε κώλο θα της τον έσκιζα, για τίποτα άλλο δεν αξίζει.
Οντος τυπε , θελει πολυ προσοχη συνηθος χτυπανε την ωρα της πραξης η αμεσος μετα που ειναι εξαντλημενος ο πελατης...Στην καλυτερη τον φερμαρουν στην χειροτερη αυτο που ειπες :SΜακρυα απο αυτη τυπε ναταν καμμια θεα να το ρισκαρεις ,πολυ σκοταδι εκει ,μη σου πεταξει κανενας ταντερα απεξω.
αν καναν πιατσα μαυρες εκει αλλαζε το σκηνικο,
τωρα μακρυα
Οπως παντα , τυπε το κουνελακι ειναι Κοκετα ;)Πριν από λίγο Γ'Σεπτεμβρίου και Καποδιστρίου το γλυκό μας κουνελάκι με μαλλί κομμωτηρίου και αέρινο εμπριμέ μίνι φόρεμα έπινε τον χυμό της και με κοίταξε με τα λάγνα δοντάκια της....εεε,ματάκια ήθελα να πω...
ησουν στο μαιαμι και κοιταζες τις κουβανες και τις τζαμαικανες;εγω οταν ημουν εκει κοντα κοιτουσα τις αμερικανες και τις κολομβιανες...τελος παντων,εδω τετοιου τυπου μαυρακια δε θα βρεις.Μαλλια εχω και ειμαι αρκετα γυμνασμενος , με τρελαινουν οι μαυρες αλλα εδω στην Ελλαδα δεν εχει αυτες της Αμερικης
στην Αμερικη τα εβλεπες ολα
Κουβανες, τζαμαικανες μουναρες στο Μαιαμι που ημουνα, αγιο δομινικο και δεν ατοφιες Αμερικανιδες επιθετικες στο γαμισι και αχορταγες ,αλλα βρηκανε το δασκαλο τους
εδω υπαρχει κατι στην Αθηνα κατι που να πλησιαζει σε αυτα που θελω?
καθαρες και νταρτανες?
Μαλλια εχω και ειμαι αρκετα γυμνασμενος , με τρελαινουν οι μαυρες αλλα εδω στην Ελλαδα δεν εχει αυτες της Αμερικης
στην Αμερικη τα εβλεπες ολα
Κουβανες, τζαμαικανες μουναρες στο Μαιαμι που ημουνα, αγιο δομινικο και δεν ατοφιες Αμερικανιδες επιθετικες στο γαμισι και αχορταγες ,αλλα βρηκανε το δασκαλο τους
εδω υπαρχει κατι στην Αθηνα κατι που να πλησιαζει σε αυτα που θελω?
καθαρες και νταρτανες?
Πες μας κιαλλα φτιαξε μας
Εχει και εδω τζαμαικανες με καταγωγη απο νιγηρια ομως
Αυτο που ψαχνεις δυσκολο αλλα μπορεις να το βρεις μονο σε κανα στριπ ή κωλομπαρο με πολυ επιμονη, υπομονη και χρημα.
Απο πιατσα μην ψαχτεις καθόλου γιατι θα απογοητευτεις ...