Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
τυπε νομιζω ξερω ποιες λεει
εναν ξανθο καλλικατζαρο που βγαινει εκεινη την ωρα :grin:
Η μια ειχε μεχρι γαζα στο δεξι ποδι χαμηλα...οχι σε ολο το ποδι...μειλαμε με κοιταξε και καλα να μου μειλιση και την εκανα με ελαφρα  :grin:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
τυπε εισαι και εσυ οπως η πλειοψηφια των μελων του σαιτ?
πανω απο 1.90
γυμνασμενος
πηδικουλας
?

πως να μην σε καψουρευτει μετα :grin:
Αν ελεγες και με πολλα λεφτα θα με φωτογραφιζες φιλε!!!!

Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040
Καποιος εγραψε για πιατσα τερμα λιοσιων,

Στις 2 μετα τη Καλαρη στη διασταυρωση με τη εθνικη γυφτοβουλγαρακι μπουτου ασχημοφατσα με το τσιγαρο στο χερι, πατησα γκαζι και εξαφανιστηκα.

Μαυρακια ρε μεχρι να πεσει και η τελευταια τριχα απο το κεφαλι  :rockon: :rockon: :rockon:

Επιβεβαιώνω συναθλητές. Στο δρόμο προέκταση στο τέρμα της Λιοσίων εκεί που πάμε να βγούμε Εθνική οδό, στο STOP ακριβώς.
Μάλλον γυφτοβουλγάρα αυτή την εντύπωση μου έδωσε και εμένα. Βρίσκεται εκεί από τις 22:00-22:30 τη νύχτα. Δεν σταμάτησα
για να ρωτήσω τιμές και που γίνεται η ιστορία. Αυτή έχει νόημα για αυτούς που τους αρέσει το "βρώμικο σεξ". Πάντως εγώ
αν έδινε κώλο θα της τον έσκιζα, για τίποτα άλλο δεν αξίζει.

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Επιβεβαιώνω συναθλητές. Στο δρόμο προέκταση στο τέρμα της Λιοσίων εκεί που πάμε να βγούμε Εθνική οδό, στο STOP ακριβώς.
Μάλλον γυφτοβουλγάρα αυτή την εντύπωση μου έδωσε και εμένα. Βρίσκεται εκεί από τις 22:00-22:30 τη νύχτα. Δεν σταμάτησα
για να ρωτήσω τιμές και που γίνεται η ιστορία. Αυτή έχει νόημα για αυτούς που τους αρέσει το "βρώμικο σεξ". Πάντως εγώ
αν έδινε κώλο θα της τον έσκιζα, για τίποτα άλλο δεν αξίζει.

Μακρυα απο αυτη τυπε ναταν καμμια θεα να το ρισκαρεις ,πολυ σκοταδι εκει ,μη σου πεταξει κανενας ταντερα απεξω.

αν καναν πιατσα μαυρες εκει αλλαζε το σκηνικο,

τωρα μακρυα

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Μακρυα απο αυτη τυπε ναταν καμμια θεα να το ρισκαρεις ,πολυ σκοταδι εκει ,μη σου πεταξει κανενας ταντερα απεξω.

αν καναν πιατσα μαυρες εκει αλλαζε το σκηνικο,

τωρα μακρυα
Οντος τυπε , θελει πολυ προσοχη συνηθος χτυπανε την ωρα της πραξης η αμεσος μετα που ειναι εξαντλημενος ο πελατης...Στην καλυτερη τον φερμαρουν στην χειροτερη αυτο που ειπες  :S

Επισκέπτης

Πριν από λίγο Γ'Σεπτεμβρίου και Καποδιστρίου το γλυκό μας κουνελάκι με μαλλί κομμωτηρίου και αέρινο εμπριμέ μίνι φόρεμα έπινε τον χυμό της και με κοίταξε με τα λάγνα δοντάκια της....εεε,ματάκια ήθελα να πω...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Πριν από λίγο Γ'Σεπτεμβρίου και Καποδιστρίου το γλυκό μας κουνελάκι με μαλλί κομμωτηρίου και αέρινο εμπριμέ μίνι φόρεμα έπινε τον χυμό της και με κοίταξε με τα λάγνα δοντάκια της....εεε,ματάκια ήθελα να πω...
  :grin: Οπως παντα , τυπε το κουνελακι ειναι Κοκετα  ;)

authenticstatue

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
12
Πόντοι
0
Μαλλια εχω και ειμαι αρκετα γυμνασμενος  , με τρελαινουν οι μαυρες αλλα εδω στην Ελλαδα δεν εχει αυτες της Αμερικης
στην Αμερικη τα εβλεπες ολα
Κουβανες, τζαμαικανες μουναρες στο Μαιαμι που ημουνα, αγιο δομινικο και δεν ατοφιες Αμερικανιδες επιθετικες στο γαμισι και αχορταγες ,αλλα βρηκανε το δασκαλο τους
εδω υπαρχει κατι στην Αθηνα κατι που να πλησιαζει σε αυτα που θελω?
καθαρες και νταρτανες?

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
Μαλλια εχω και ειμαι αρκετα γυμνασμενος  , με τρελαινουν οι μαυρες αλλα εδω στην Ελλαδα δεν εχει αυτες της Αμερικης
Κουβανες, τζαμαικανες μουναρες στο Μαιαμι που ημουνα, αγιο δομινικο και δεν ατοφιες Αμερικανιδες επιθετικες στο γαμισι και αχορταγες ,αλλα βρηκανε το δασκαλο τους
καθαρες και νταρτανες?
ησουν στο μαιαμι και κοιταζες τις κουβανες και τις τζαμαικανες;εγω οταν ημουν εκει κοντα κοιτουσα τις αμερικανες και τις κολομβιανες...τελος παντων,εδω τετοιου τυπου μαυρακια δε θα βρεις.

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
καθαρες και νταρτανες?

Πες μας κιαλλα φτιαξε μας  :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Εχει και εδω τζαμαικανες με καταγωγη απο νιγηρια ομως  :grin:

Αυτο που ψαχνεις δυσκολο αλλα μπορεις να το βρεις μονο σε κανα στριπ ή κωλομπαρο με πολυ επιμονη, υπομονη και χρημα.

Απο πιατσα μην ψαχτεις καθόλου γιατι θα απογοητευτεις ...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.796
Πόντοι
3.656
Πες μας κιαλλα φτιαξε μας  :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Εχει και εδω τζαμαικανες με καταγωγη απο νιγηρια ομως  :grin:

Αυτο που ψαχνεις δυσκολο αλλα μπορεις να το βρεις μονο σε κανα στριπ ή κωλομπαρο με πολυ επιμονη, υπομονη και χρημα.

Απο πιατσα μην ψαχτεις καθόλου γιατι θα απογοητευτεις ...

Όντως, έχεις απόλυτο δίκιο. Δύο μου είχαν δηλώσει Τζαμαικανές, με φάτσα καθαρά Αφρικάνικη, αλλά εγώ πίστεψα ότι θα ήταν έτσι λόγω γονέων σκλάβων. Τους μίλησα για τον Μπομπ Μάρλευ κι με κοίταγαν σαν εξωγήινο, μου έκοψε και τις ρώτησα ποιά είναι η πρωτεύουσα της Τζαμάικα και δεν ξέρανε. Το πιθανότερο ήταν να είναι από Νιγηρία και να δήλωσαν Τζαμάικα, τάχα ότι είναι διαφορετικές και εξωτικές.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.796
Πόντοι
3.656
Ενημέρωση από τις πουτανόπιατσες. Κατέβηκα στις 19.00, με το αμάξι, στο τρίγωνο και βλαστήμησα την ώρα και τη στιγμή. Γαμώ την κίνηση, γύρισαν όλοι φαίνεται. Στη γωνία 3ης Σεπτεμβρίου και Καποδιστρίου, το κουνέλι περιποιημένο όπως πάντα με άλλες δύο άχαρες. Η Κινέζα η Σόσα όπως πάντα στο Πακομάγαζο, τάχα πελάτισσα. Γωνία Σωκράτους και Σατωβριάνδου με πλησιάζει μια πρεζογύφτισσα, τι κάνεις μωρό μου και λοιπά, την απαξίωσα. Με πλησιάζει η Αλεξάνδρα με το βαθύ λαρύγγι, κι ενώ αμφιταλαντεύομαι η Θεά Αφροδίτη μου στέλνει τη Ρωσίδα Ιέρειά της τη Νατάσσα. Σαν τη μύγα μες το γάλα, μάλλον είχε πάρει κάτι κιλά, με τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά. Μου δήλωσε ότι μόλις γύρισε από τη Ζάκυνθο, γι αυτό δεν την είχα δει τόσο καιρό. Μπάνιο πριν και μετά, πολύ ευχάριστη διάθεση και θέληση για εξυπηρέτηση, τα 15 € που πήρε ήταν best value for money.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom