apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε μαλλον το μπερδευεις με το χιλτονκάτι άκυρο!!!!εχει το lito parking???
τυπε μαλλον το μπερδευεις με το χιλτονκάτι άκυρο!!!!εχει το lito parking???
ρε τυπε μην τυχον και πας με το αμαξι εκει
οχι αγορινα δεν εχει να παρκαρεις ευκολα,ασε που δεν ειναι οτι καλητερω για εκει γυρω αμαξι...,όχι ε??
εγω παντως καμμια φορα κατεβαινω με αμαξι...,και μου το φιλανε οι νιγηριανες οσο εγω δινω πονο στη φιλη τους
Το ξέρω τύπε... :'(τυπε ειναι κλειστο κυκλωμα οι κινεζες
Τυπε μου ποτε δεν ειχα την επιθυμια να παω με κινεζα και τουρκαλα , αυτες οι 2 ρατσες με αφηνουν παγερα αδιαφοροΤο ξέρω τύπε... :'(
Τυπε μου ποτε δεν ειχα την επιθυμια να παω με κινεζα και τουρκαλα , αυτες οι 2 ρατσες με αφηνουν παγερα αδιαφορο
Ομολογο πως κατι τετοιο απο κοντα δεν εχω δει ποτε στην αθηνα....Οσες κινεζες εχω δει ειναι τελειος μπαζα τυπε μου...Αν υπαρχη κανα τετοιο ευχαρηστος το
τυπε δεν ξερεις τι χανειςΤυπε μου ποτε δεν ειχα την επιθυμια να παω με κινεζα και τουρκαλα , αυτες οι 2 ρατσες με αφηνουν παγερα αδιαφορο
δεν ειναι κινεζα αυτη τυπεΟμολογο πως κατι τετοιο απο κοντα δεν εχω δει ποτε στην αθηνα....Οσες κινεζες εχω δει ειναι τελειος μπαζα τυπε μου...Αν υπαρχη κανα τετοιο ευχαρηστος το
και θα πας ως σκαραμαγκα για να να γαμησεις μια αννα με 50 ευρω τυπε? :SΣκαραμαγκα εχει παει κανεις? Στο παρακμιακο χοτελ ερση εχει πιάτσα....ενα τσιρακι στο ξενοδοχειο απεξω , μου ειπε οτι μια αννα , ειναι η κορυφη, κ τραβιεται στα μπουρδελοχοτελ της περιοχης με 50 η και στο αμαξι, σε καβαντζες διπλα στα côntainers
Σκαραμαγκα εχει παει κανεις? Στο παρακμιακο χοτελ ερση εχει πιάτσα....ενα τσιρακι στο ξενοδοχειο απεξω , μου ειπε οτι μια αννα , ειναι η κορυφη, κ τραβιεται στα μπουρδελοχοτελ της περιοχης με 50 η και στο αμαξι, σε καβαντζες διπλα στα côntainers
Tο ΕΡΣΗ είναι χλίδα αθενς13 ,η παρακμή είναι ο ''ΓΛΑΡΟΣ'' .Πριν 2-3 χρόνια είχα περάσει να ρωτήσω από περιέργεια τι τιμές παίζουν κι ένας σάπιος παππούς ένα βήμα πριν τον τάφο μου είπε με υφάκι 25 ευρώ .Του απάντησα άι στο διάολο ρε κωλόγερε που θες και 25 ευρώ για την τρώγλη σου και πήγα στο Έρση όπου μια μουνάρα μιλφ ρεσεψιονίστρια με βόλεψε σε πολύ άνετο και πεντακάθαρο δωμάτιο με όλες τις παροχές πάλι με 25 ευρώ.Είχα περάσει και πέρσι ένα βράδι και το μόνο αρνητικό που θυμάμαι είναι ότι λόγω καλοκαιριού έχει πολλά κουνούπια :S :S
στα σουινγκερς με τραγανες πας?
Οτι και αν ειναι τυπε ειναι ωραιο.....Αλλα δεν εχω δει κατι τετοιο στην αθηνα...Αν ξερετε καμια τετοιο στυλ πειτε το τυποι μου να την Τιμησοδεν ειναι κινεζα αυτη τυπε
ειναι γιαπωνεζα
δεν υπαρχουν τετοιες γενικα τυπεΟτι και αν ειναι τυπε ειναι ωραιο.....Αλλα δεν εχω δει κατι τετοιο στην αθηνα...Αν ξερετε καμια τετοιο στυλ πειτε το τυποι μου να την Τιμησο
δεν υπαρχουν τετοιες γενικα τυπε
οι κινεζες δεν αξιζουν λογω της εμφανισης της αλλα λογβ των υπηρεσιων τους
στον πληρωμενο σεξ κατα την γνωμη μου αυτο ειναι το βασικο
Τοσο καλες υπηρεσιες τυπε μου ε χμμ....Δεν εχω δει ποτε σε πιατσα....ουτε σε δελα....Αυτες μαλλον εργαζονται σε σπιτια....σε πολυκατικοιες κτλ...Αλλα ξενερονο ετσι...Μαρεση η δραση και η καλτιλα...Ειμαι πιο πολυ του μπουρδελου...και για Εξτρα τονοση και δραση παω πιατσα Τωρα στουντιο και Σπιτια....τα θεορω πολυ αποστειρομενα..... ;)δεν υπαρχουν τετοιες γενικα τυπε
οι κινεζες δεν αξιζουν λογω της εμφανισης της αλλα λογβ των υπηρεσιων τους
στον πληρωμενο σεξ κατα την γνωμη μου αυτο ειναι το βασικο