Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
οχι αγορινα δεν εχει να παρκαρεις ευκολα,ασε που δεν ειναι οτι καλητερω για εκει γυρω αμαξι...,
εγω παντως καμμια φορα κατεβαινω με αμαξι...,και μου το φιλανε οι νιγηριανες οσο εγω δινω πονο στη φιλη τους :fuck1: :pipa1:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τυπε μου ποτε δεν ειχα την επιθυμια να παω με κινεζα και τουρκαλα , αυτες οι 2 ρατσες με αφηνουν παγερα αδιαφορο  :rockon:

10487282_671503592941788_6028279420667593085_n.jpg

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Σκαραμαγκα εχει παει κανεις? Στο παρακμιακο χοτελ ερση εχει πιάτσα....ενα τσιρακι στο ξενοδοχειο απεξω , μου ειπε οτι μια αννα , ειναι η κορυφη, κ τραβιεται στα μπουρδελοχοτελ της περιοχης με 50 η και στο αμαξι, σε καβαντζες διπλα στα côntainers

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τυπε μου ποτε δεν ειχα την επιθυμια να παω με κινεζα και τουρκαλα , αυτες οι 2 ρατσες με αφηνουν παγερα αδιαφορο  :rockon:
τυπε δεν ξερεις τι χανεις
αλλο επιπεδο υπηρεσιων :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ομολογο πως κατι τετοιο απο κοντα δεν εχω δει ποτε στην αθηνα....Οσες κινεζες εχω δει ειναι τελειος μπαζα τυπε μου...Αν υπαρχη κανα τετοιο ευχαρηστος το  :knockinb:  :grin:
δεν ειναι κινεζα αυτη τυπε
ειναι γιαπωνεζα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σκαραμαγκα εχει παει κανεις? Στο παρακμιακο χοτελ ερση εχει πιάτσα....ενα τσιρακι στο ξενοδοχειο απεξω , μου ειπε οτι μια αννα , ειναι η κορυφη, κ τραβιεται στα μπουρδελοχοτελ της περιοχης με 50 η και στο αμαξι, σε καβαντζες διπλα στα côntainers
και θα πας ως σκαραμαγκα για να να γαμησεις μια αννα με 50 ευρω τυπε? :S

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885

Tο ΕΡΣΗ  είναι χλίδα αθενς13 :rockon: :rockon:,η παρακμή είναι ο ''ΓΛΑΡΟΣ'' :birdman: :birdman:.Πριν 2-3 χρόνια είχα περάσει να ρωτήσω από περιέργεια τι τιμές παίζουν κι ένας σάπιος παππούς ένα βήμα πριν τον τάφο μου είπε με υφάκι 25 ευρώ :jerking: :jerking:  :tickedoff: :tickedoff:.Του απάντησα άι στο διάολο ρε κωλόγερε που θες και 25 ευρώ για την τρώγλη σου και πήγα στο Έρση όπου μια μουνάρα μιλφ ρεσεψιονίστρια με βόλεψε σε πολύ άνετο και πεντακάθαρο δωμάτιο με όλες τις παροχές  :grin: :grin: :rockon: :rockon: πάλι με 25 ευρώ.Είχα περάσει και πέρσι ένα βράδι και το μόνο αρνητικό που θυμάμαι είναι ότι λόγω καλοκαιριού έχει πολλά κουνούπια :S :S

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Tο ΕΡΣΗ  είναι χλίδα αθενς13 :rockon: :rockon:,η παρακμή είναι ο ''ΓΛΑΡΟΣ'' :birdman: :birdman:.Πριν 2-3 χρόνια είχα περάσει να ρωτήσω από περιέργεια τι τιμές παίζουν κι ένας σάπιος παππούς ένα βήμα πριν τον τάφο μου είπε με υφάκι 25 ευρώ :jerking: :jerking:  :tickedoff: :tickedoff:.Του απάντησα άι στο διάολο ρε κωλόγερε που θες και 25 ευρώ για την τρώγλη σου και πήγα στο Έρση όπου μια μουνάρα μιλφ ρεσεψιονίστρια με βόλεψε σε πολύ άνετο και πεντακάθαρο δωμάτιο με όλες τις παροχές  :grin: :grin: :rockon: :rockon: πάλι με 25 ευρώ.Είχα περάσει και πέρσι ένα βράδι και το μόνο αρνητικό που θυμάμαι είναι ότι λόγω καλοκαιριού έχει πολλά κουνούπια :S :S

στα σουινγκερς με τραγανες πας?  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
δεν ειναι κινεζα αυτη τυπε
ειναι γιαπωνεζα
Οτι και αν ειναι τυπε ειναι ωραιο.....Αλλα δεν εχω δει κατι τετοιο στην αθηνα...Αν ξερετε καμια τετοιο στυλ πειτε το τυποι μου να την Τιμησο  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οτι και αν ειναι τυπε ειναι ωραιο.....Αλλα δεν εχω δει κατι τετοιο στην αθηνα...Αν ξερετε καμια τετοιο στυλ πειτε το τυποι μου να την Τιμησο  :grin:
δεν υπαρχουν τετοιες γενικα τυπε
οι κινεζες δεν αξιζουν λογω της εμφανισης της αλλα λογβ των υπηρεσιων τους :rockon:

στον πληρωμενο σεξ κατα την γνωμη μου αυτο ειναι το βασικο

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
οι κινεζες δεν αξιζουν λογω της εμφανισης της αλλα λογβ των υπηρεσιων τους :rockon:

Ξέχασες και την καλτ αξυρισιά τύπε που σπάνια βρίσκεις πλέον,εκτός αν είσαι οπαδός των γκράνι όπως εγώ  :grin: :grin: :rockon: :rockon:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006

Τοσο καλες υπηρεσιες τυπε μου ε χμμ....Δεν εχω δει ποτε σε πιατσα....ουτε σε δελα....Αυτες μαλλον εργαζονται σε σπιτια....σε πολυκατικοιες κτλ...Αλλα ξενερονο ετσι...Μαρεση η δραση και η καλτιλα...Ειμαι πιο πολυ του μπουρδελου...και για Εξτρα τονοση και δραση παω πιατσα  :grin: Τωρα στουντιο και Σπιτια....τα θεορω πολυ αποστειρομενα..... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom