Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (7 μέλη και 25 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ξέχασες και την καλτ αξυρισιά τύπε που σπάνια βρίσκεις πλέον,εκτός αν είσαι οπαδός των γκράνι όπως εγώ  :grin: :grin: :rockon: :rockon:
2265450-1-320x240.jpg

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Πριν 2-3 χρόνια στην Κεραμεικού έκανα μπουρδελότσαρκα και ακούω ένα ψιτ-ψιτ,γυρνάω και ήταν μία γύρω στα 40 ασιάτισα (βέβαια με αυτές ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για την ηλικία) και με κοίταζε.Εγώ έκανα τη ΓΙΓΑΝΤΙΑ μαλακία που μέχρι και σήμερα μετανιώνω και δεν πήγα κοντά να της μιλήσω διότι νόμιζα πως αποκλείεται να έκανε το ψιτ σε εμένα,πόσο μάλλον να έκανε πιάτσα οπότε και προχώρησα αφηρημένος.  :headbang:
Είναι αυτό που λέμε ο παράγοντας τύχη,δεν ξέρεις ποτέ αν θα σου έρθει και αν θα μπορέσεις και εσύ να το διαχειρηστείς σωστά αν κάτσει.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
εχετε γαμησει ινδη απο πιατσα? :think:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.795
Πόντοι
3.656
εχετε γαμησει ινδη απο πιατσα? :think:

Μακριά συναγωνιστή. Είχα ακούσει για το κάμα – σούτρα και είχα πλησιάσει κανα δυο Ινδές με την παραδοσιακή τους στολή. Μια μίλαγε ελληνικά και έκανα την προσέγγιση. Ζήταγε 20 €, χωρίς κώλο, μπάζο από εμφάνιση κι ενώ αμφιταλαντευόμουν γύρισε ο αέρας και με έπνιξε μια μπόχα από ανάκατη μασχαλίλα / κωλίλα / ιδρωτίλα μαζί με μπαχαρικά, μου ήρθε σχεδόν εμετός και το έβαλα στα πόδια.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Μακριά συναγωνιστή. Είχα ακούσει για το κάμα – σούτρα και είχα πλησιάσει κανα δυο Ινδές με την παραδοσιακή τους στολή. Μια μίλαγε ελληνικά και έκανα την προσέγγιση. Ζήταγε 20 €, χωρίς κώλο, μπάζο από εμφάνιση κι ενώ αμφιταλαντευόμουν γύρισε ο αέρας και με έπνιξε μια μπόχα από ανάκατη μασχαλίλα / κωλίλα / ιδρωτίλα μαζί με μπαχαρικά, μου ήρθε σχεδόν εμετός και το έβαλα στα πόδια.
Τρωνε πολλα μπαχαρικα...τυπε μου , γιαυτο και αυτη η οσμη  :S

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.795
Πόντοι
3.656
Τρωνε πολλα μπαχαρικα...τυπε μου , γιαυτο και αυτη η οσμη  :S

κυρίως απλυσιά. όταν προσθέσεις στην εξίσωση και τα μπαχαρικά, άστα να πάνε.Και οι νέγρες που έπαιρνα είχαν ιδιαίτερη μυρωδιά από τα μπαχαρικά, ήταν όμως καθαρές και καμία δεν μου προκάλεσε αηδία.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Κααααααααααααααααααααααααααααάλτ... :boobies:

marylin manson

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Τοσο καλες υπηρεσιες τυπε μου ε χμμ....Δεν εχω δει ποτε σε πιατσα....ουτε σε δελα....Αυτες μαλλον εργαζονται σε σπιτια....σε πολυκατικοιες κτλ...Αλλα ξενερονο ετσι...Μαρεση η δραση και η καλτιλα...Ειμαι πιο πολυ του μπουρδελου...και για Εξτρα τονοση και δραση παω πιατσα  :grin: Τωρα στουντιο και Σπιτια....τα θεορω πολυ αποστειρομενα..... ;)
την μαιρουλα τη χασαμε που ειναι ο χανιωτησ να μασ πει τι επαθε εχω να τη δω κανα 2 βδομαδεσ κατω ξερει κανενασ

petros2014

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα κι απο μενα
κι συγχαρητηρια σε ολους
για τις σπουδαιες ενημερωσεις που μας προσφερετε
ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια κοπελα
στις ευρυτερες περιοχες χαιδαριου αιγαλεω και νικαιας
κι ποιες ωρες τις βρισκουμε......

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
πω πω πρεπει να  παιζει πολυ κονδυλωμα ε?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.795
Πόντοι
3.656
πω πω πρεπει να  παιζει πολυ κονδυλωμα ε?

Και όμως, υπάρχει περίπτωση αυτή να μην είχε κονδυλώματα και να έχουν καθαρές. Βέβαια, τα μικρόβια προτιμάνε τη βρωμιά, τέλος πάντων ακόμα κι αν ήταν υγιέστατη, εγώ το έβαλα στα πόδια.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
πέρασμα απο το τρίγωνο προ ολίγου, 3 σάπιες έξω απο το ελίσιουμ χοτέλι, 2 κοπέλεςεξω απο το λίτο οι οποίες μοιάζαν με τον σποκ με αυτι ξωτικου :S απο την σειρά star trek :Sη μια ετοινε προς ξωτικό! :S μου ειπε πάμε μωρό μου?τι θες να τρομάξω? βρε ουστ!
Μακρυα απο δαυτες , εκτος οτι ειναι φολες...εχουν χιλια δυο κερατα στο αιμα τους  :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πριν 2-3 χρόνια στην Κεραμεικού έκανα μπουρδελότσαρκα και ακούω ένα ψιτ-ψιτ,γυρνάω και ήταν μία γύρω στα 40 ασιάτισα (βέβαια με αυτές ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για την ηλικία) και με κοίταζε.Εγώ έκανα τη ΓΙΓΑΝΤΙΑ μαλακία που μέχρι και σήμερα μετανιώνω και δεν πήγα κοντά να της μιλήσω διότι νόμιζα πως αποκλείεται να έκανε το ψιτ σε εμένα,πόσο μάλλον να έκανε πιάτσα οπότε και προχώρησα αφηρημένος.  :headbang:
Είναι αυτό που λέμε ο παράγοντας τύχη,δεν ξέρεις ποτέ αν θα σου έρθει και αν θα μπορέσεις και εσύ να το διαχειρηστείς σωστά αν κάτσει.
τυπε τετοιες ευκαιριες δεν τις χανεις :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom