apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Ξέχασες και την καλτ αξυρισιά τύπε που σπάνια βρίσκεις πλέον,εκτός αν είσαι οπαδός των γκράνι όπως εγώ
Ξέχασες και την καλτ αξυρισιά τύπε που σπάνια βρίσκεις πλέον,εκτός αν είσαι οπαδός των γκράνι όπως εγώ
πως θα γίνει να μπούμε σε αυτό το κύκλωμα???τυπε ειναι κλειστο κυκλωμα οι κινεζες
εχετε γαμησει ινδη απο πιατσα?
Τρωνε πολλα μπαχαρικα...τυπε μου , γιαυτο και αυτη η οσμη :SΜακριά συναγωνιστή. Είχα ακούσει για το κάμα – σούτρα και είχα πλησιάσει κανα δυο Ινδές με την παραδοσιακή τους στολή. Μια μίλαγε ελληνικά και έκανα την προσέγγιση. Ζήταγε 20 €, χωρίς κώλο, μπάζο από εμφάνιση κι ενώ αμφιταλαντευόμουν γύρισε ο αέρας και με έπνιξε μια μπόχα από ανάκατη μασχαλίλα / κωλίλα / ιδρωτίλα μαζί με μπαχαρικά, μου ήρθε σχεδόν εμετός και το έβαλα στα πόδια.
Τρωνε πολλα μπαχαρικα...τυπε μου , γιαυτο και αυτη η οσμη :S
κυρίως απλυσιά. όταν προσθέσεις στην εξίσωση και τα μπαχαρικά, άστα να πάνε.Και οι νέγρες που έπαιρνα είχαν ιδιαίτερη μυρωδιά από τα μπαχαρικά, ήταν όμως καθαρές και καμία δεν μου προκάλεσε αηδία.
Μακριά συναγωνιστή. Είχα ακούσει για το κάμα – σούτρα και είχα πλησιάσει κανα δυο Ινδές με την παραδοσιακή τους στολή. Μια μίλαγε ελληνικά και έκανα την προσέγγιση. Ζήταγε 20 €, χωρίς κώλο, μπάζο από εμφάνιση κι ενώ αμφιταλαντευόμουν γύρισε ο αέρας και με έπνιξε μια μπόχα από ανάκατη μασχαλίλα / κωλίλα / ιδρωτίλα μαζί με μπαχαρικά, μου ήρθε σχεδόν εμετός και το έβαλα στα πόδια.
την μαιρουλα τη χασαμε που ειναι ο χανιωτησ να μασ πει τι επαθε εχω να τη δω κανα 2 βδομαδεσ κατω ξερει κανενασΤοσο καλες υπηρεσιες τυπε μου ε χμμ....Δεν εχω δει ποτε σε πιατσα....ουτε σε δελα....Αυτες μαλλον εργαζονται σε σπιτια....σε πολυκατικοιες κτλ...Αλλα ξενερονο ετσι...Μαρεση η δραση και η καλτιλα...Ειμαι πιο πολυ του μπουρδελου...και για Εξτρα τονοση και δραση παω πιατσα Τωρα στουντιο και Σπιτια....τα θεορω πολυ αποστειρομενα..... ;)
Ela nte που εισαι Χανιοτηηηηηηητην μαιρουλα τη χασαμε που ειναι ο χανιωτησ να μασ πει τι επαθε εχω να τη δω κανα 2 βδομαδεσ κατω ξερει κανενασ
το κορμακι τησ το σκινι το μυαλο μοθ δε τ αφηνειτην μαιρουλα τη χασαμε που ειναι ο χανιωτησ να μασ πει τι επαθε εχω να τη δω κανα 2 βδομαδεσ κατω ξερει κανενασ
λετε η μαιρουλα να εφυγενα σταματισε να παρει τα πανς τιστο κορμακι τησ το σκινι το μυαλο μοθ δε τ αφηνει
λετε να πηγε με το χανιωτη διακοπεσλετε η μαιρουλα να εφυγενα σταματισε να παρει τα πανς τισ
πω πω πρεπει να παιζει πολυ κονδυλωμα ε?Μακριά συναγωνιστή. Είχα ακούσει για το κάμα – σούτρα και είχα πλησιάσει κανα δυο Ινδές με την παραδοσιακή τους στολή. Μια μίλαγε ελληνικά και έκανα την προσέγγιση. Ζήταγε 20 €, χωρίς κώλο, μπάζο από εμφάνιση κι ενώ αμφιταλαντευόμουν γύρισε ο αέρας και με έπνιξε μια μπόχα από ανάκατη μασχαλίλα / κωλίλα / ιδρωτίλα μαζί με μπαχαρικά, μου ήρθε σχεδόν εμετός και το έβαλα στα πόδια.
πω πω πρεπει να παιζει πολυ κονδυλωμα ε?
Μακρυα απο δαυτες , εκτος οτι ειναι φολες...εχουν χιλια δυο κερατα στο αιμα τουςπέρασμα απο το τρίγωνο προ ολίγου, 3 σάπιες έξω απο το ελίσιουμ χοτέλι, 2 κοπέλεςεξω απο το λίτο οι οποίες μοιάζαν με τον σποκ με αυτι ξωτικου :S απο την σειρά star trek :Sη μια ετοινε προς ξωτικό! :S μου ειπε πάμε μωρό μου?τι θες να τρομάξω? βρε ουστ!
ναι τυπεεχετε γαμησει ινδη απο πιατσα?
τυπε τετοιες ευκαιριες δεν τις χανεις :SΠριν 2-3 χρόνια στην Κεραμεικού έκανα μπουρδελότσαρκα και ακούω ένα ψιτ-ψιτ,γυρνάω και ήταν μία γύρω στα 40 ασιάτισα (βέβαια με αυτές ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για την ηλικία) και με κοίταζε.Εγώ έκανα τη ΓΙΓΑΝΤΙΑ μαλακία που μέχρι και σήμερα μετανιώνω και δεν πήγα κοντά να της μιλήσω διότι νόμιζα πως αποκλείεται να έκανε το ψιτ σε εμένα,πόσο μάλλον να έκανε πιάτσα οπότε και προχώρησα αφηρημένος.
Είναι αυτό που λέμε ο παράγοντας τύχη,δεν ξέρεις ποτέ αν θα σου έρθει και αν θα μπορέσεις και εσύ να το διαχειρηστείς σωστά αν κάτσει.