Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
URL]]

marylin manson

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
οι ινδές που λέτε είναι όντως ινδές ή πακιστανοιρανοσυριανές? οι ινδές απ οτι ξέρω προσέχουν πού τη καθαριότητα τους και δε βρωμάνε. μακάρι να πετύχαινα καμιά απο αυτές σε καμιά πιάτσα  :smitten:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
σημερις γυρισε και η γαμημενη αλβανικη κωλοτρυπιδα που λεει και ο παναγιωταρος :fuck1: :s&m_3:

arkad

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
1
FYI  ρεπορτάζ στις ειδήσεις του alpha σημερα για τις παραλιακές πιάτσες.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.789
Πόντοι
3.656
οι ινδές που λέτε είναι όντως ινδές ή πακιστανοιρανοσυριανές? οι ινδές απ οτι ξέρω προσέχουν πού τη καθαριότητα τους και δε βρωμάνε. μακάρι να πετύχαινα καμιά απο αυτές σε καμιά πιάτσα  :smitten:

Το κράτος που σήμερα ονομάζεται Πακιστάν ΗΤΑΝ κομμάτι της Ινδίας. Στην Ινδία έμειναν οι Ινδουιστές, στο Πακιστάν μετακόμισαν αυτοί που αλαξοπίστησαν και έγιναν Μουσουλμάνοι. Με την βοήθεια των Άγγλων (όπου πήγαν εφάρμοσαν το διαίρε και Βασίλευε) οι εθνότητες που ζούσαν μαζί, χωρίστηκαν με βάση τη θρησκεία. Εθνικά δεν έχουν διαφορά.

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Σήμερα η μέρα ήταν πολύ για τον πούτσο ευτυχώς που τέλειωσε.Εκτός ότι το πρωί έτρεχα σε δουλειές είπα ο μαλάκας να κατέβω στις πιάτσες να ξελαμπικάρω/χαλαρώσω.Αμ δε,μιλάμε για την απόλυτη νέκρα!Σωκράτους/Σατωβριάνδου γωνία δεν υπάρχει τίποτα κατά τις 18:00 και μετά που ξαναπέρασα ήταν μόνο μια γυφτοπούλα με κοιλίτσα που έμοιαζε σαν ούφο.Παρά την μεγάλη μου αγάπη για τα γυφτοειδή η συγκεκριμένη λόγω της εμφανής ντάγκλας της ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου.Στο καφέ πάντως της Σατω. υπήρχαν δύο βρωμιάρες με τις παραδοσιακές στολές τους τις ινδοπακιστάνικες και καθόντουσαν έξω έξω και έκοβαν κίνηση.Ξούθου ήταν μόνο κάτι αρσενικά πρεζάκια που κοιμόντουσαν σε κάτι σκαλάκια/παρτέρια δεν ξέρω τι στο διάολο ήταν αυτά.Το μόνο ενδιαφέρον κάπως μουνάκι ήταν ένα μελαχρινό με γαμψή μύτη που καθόταν στο βρωμοχοτέλ και έπιανε την συζήτηση πότε σε περαστικούς πότε σε κάτι λεχρίτες που καθόντουσαν γύρω της.Εκνευρισμένος έριξα έναν πούτσο στον όροφο της Κολοκυνθούς και εκεί στάθηκα άτυχος βέβαια γιατί μέσα στα σκοτάδια νόμιζα πως ήταν μεγαλύτερη ηλικιακά η ξανθιά πόρνη και πέρασα ενώ μέσα κατάλαβα πως ήταν σχετικά νέα και φυσικά οδήγησε σε ένα μετριέστατο γαμήσι.
Δεν το πιστεύω ρε πούστη μου,εδώ που πριν 2 χρόνια έσφιζαν από ζωή οι πιάτσες τώρα καλά καλά δεν υπάρχει τίποτα αν εξαιρέσεις κάτι βρωμοτράβελους το βράδυ και πρεζάκια.  :headbang:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σήμερα η μέρα ήταν πολύ για τον πούτσο ευτυχώς που τέλειωσε.Εκτός ότι το πρωί έτρεχα σε δουλειές είπα ο μαλάκας να κατέβω στις πιάτσες να ξελαμπικάρω/χαλαρώσω.Αμ δε,μιλάμε για την απόλυτη νέκρα!Σωκράτους/Σατωβριάνδου γωνία δεν υπάρχει τίποτα κατά τις 18:00 και μετά που ξαναπέρασα ήταν μόνο μια γυφτοπούλα με κοιλίτσα που έμοιαζε σαν ούφο.Παρά την μεγάλη μου αγάπη για τα γυφτοειδή η συγκεκριμένη λόγω της εμφανής ντάγκλας της ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου.Στο καφέ πάντως της Σατω. υπήρχαν δύο βρωμιάρες με τις παραδοσιακές στολές τους τις ινδοπακιστάνικες και καθόντουσαν έξω έξω και έκοβαν κίνηση.Ξούθου ήταν μόνο κάτι αρσενικά πρεζάκια που κοιμόντουσαν σε κάτι σκαλάκια/παρτέρια δεν ξέρω τι στο διάολο ήταν αυτά.Το μόνο ενδιαφέρον κάπως μουνάκι ήταν ένα μελαχρινό με γαμψή μύτη που καθόταν στο βρωμοχοτέλ και έπιανε την συζήτηση πότε σε περαστικούς πότε σε κάτι λεχρίτες που καθόντουσαν γύρω της.Εκνευρισμένος έριξα έναν πούτσο στον όροφο της Κολοκυνθούς και εκεί στάθηκα άτυχος βέβαια γιατί μέσα στα σκοτάδια νόμιζα πως ήταν μεγαλύτερη ηλικιακά η ξανθιά πόρνη και πέρασα ενώ μέσα κατάλαβα πως ήταν σχετικά νέα και φυσικά οδήγησε σε ένα μετριέστατο γαμήσι.
Δεν το πιστεύω ρε πούστη μου,εδώ που πριν 2 χρόνια έσφιζαν από ζωή οι πιάτσες τώρα καλά καλά δεν υπάρχει τίποτα αν εξαιρέσεις κάτι βρωμοτράβελους το βράδυ και πρεζάκια.  :headbang:
τυπε γουσταρεις και εσυ γκρανια?

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
αστικος μυθος τυπε :-

Πριν μερικα χρονια ( 3-4) περναγα καλα στην περιοχη αυτη που λετε .
Υπηρχε ενα τηλεφωνο που καλουσες και εκλεινες ραντεβου με μικρες κινεζουλες για μασαζ και οχι μονο .
Μεσω του τηλ εκλεινες ραντεβου στην γωνια ( εαν θυμαμαι καλα )Θερμοπυλων καιΓερμανικου ή λεωνιδιου και περιμενες εκει .
Ερχοταν η μικρη και σε επαιρνε απο το χερι και σε οδηγουσε σε ενα παραπλησιο στενακι (κυναιγειρου) σε μια πολυκατοικια που εμεναν μονο κινεζοι .
Ανεβαινες πανω μαζι της σε ενα διαμερισματακι μικρο και ειχε μασαζ και απολα τα καλα απο την μικρα κινεζουλα ( 3 μου ειχαν τυχη με αξυριστο τεραστιο θαμνο ) ....... αλλα GFE απολυτο ...
Καλες εποχες αλλα αυτα χαθηκανε πια .....

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Πριν μερικα χρονια ( 3-4) περναγα καλα στην περιοχη αυτη που λετε .
Υπηρχε ενα τηλεφωνο που καλουσες και εκλεινες ραντεβου με μικρες κινεζουλες για μασαζ και οχι μονο .
Tο τηλέφωνο μάγκα που το είχες βρει;

τυπε γουσταρεις και εσυ γκρανια?
Ναι τύπε μου γιατί όπως πολύ σωστά είπες στον αγοραίο έρωτα κοιτάω τις υπηρεσίες και όχι την εμφάνιση

enormous

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
116
Πόντοι
1
Χθεσινοβαρδυνη βολτα στο κεντρο. Μια περιπου απο τα ιδια οπως εδω και παρα πολυ καιρο.
Στην Σολωνος, πιατσαριζε μονη της η Μαριλενα (η Πειραιωτισσα). Αληθεια, οι Βουλγαρες που ηταν χαμηλα πριν την Καποδιστριου, που εχουν χαθει?
Στην διασταυρωση με Πατησιων η πρωτη μαυρουλα. Κλασσικη συνταγη, 10 πιπα, 20 "γκαμησι". Στην διασταυρωση με 3ης Σεπτεμβριου αλλες δυο μαυρουλες, μια απο τα ιδια.
Στο ΛΙΤΟ νταρντανομωρο με μαυρα κοντα μαλλια και καμπυλες, μαλλον εκ Βουλγαριας 20€ για απλη κατασταση. Εδειχνε πολυ βαριεστημενο, σαν να εκανε αγγαρεια. Περαν αυτης, το απολυτο τιποτα στο ΛΙΤΟ. Ουτε η χοντρομπουτα Καρμεν και η φιλη της...
Στο Elysseum περιμεναν καρτερικα 4-5 γυναικες. Εμφανης επικρατηση νεαρας μαυρομαλλας με καλο σωματακι (φορουσε κοκκινο-ροζ παντελονι και ανοιχτοχρωμο μπλουζακι).Εδειχνε πιο απλη σε σχεση με τις αλλες, πιο amateur κατασταση, ισως και για αυτο ηταν συνεχεια κλεισμενη.
Στα φαναρια μετα το Christiana, μονο ζακια. Μια εξ αυτων με καλο κορμι, ψηλη με καστανα μαλλια πιασμενα κοτσο και μινι μεχρι τον κωλο, εκανε την διαφορα αναμεσα στις αλλες, καποτε πρεπει να ηταν πολυ ωραια γυναικα. Επισης, για τους λατρες των πολυ αδυνατων, νεαρη υποθετω 20-22, μαυρα μαλλια μεχρι τους ωμους, πραγματικα skinny. Καλο προσωπακι, στα 20€, Ελληνιδα (Αννα αν ακουσα καλα οτι την λενε), αλλα δυστυχως ζακι. Και φυσικα η ξανθια ρωσιδα Ελενα με εμφανως επιπλεον κιλα. 
Στην πλατεια Βαθη, καλυτερα να μην αναφερθω. Μονο χοντρες γυφτορουμανοβουλγαρες και τραβελια.

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.188
Πόντοι
2.477
Στα φαναρια μετα το Christiana,δεξια,μια μελαχρινη με σπαστο - κατσαρο μαλλι μαυρο,με ωραια ποδια,ωραια μεγαλα και μελατα στηθη την γνωριζετε?βραδυνες ωρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom