Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Τώρα που ήμουν περαστικός από εκεί λόγω δουλειάς, νέκρα...

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Ποιός Μαλάκας ειναι αυτός ο manson και με αναφέρει συνέχεια :birdman:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Αυτόν λες Μιχαλιώ...?  :2funny:

Charles-mansonbookingphoto.jpg

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
πέρασα από καποδιστρίου στο κέντρο κατά τη 01.00 σήμερα κι είχε 3 μαυράκια που ήταν αρκετά γαμεύσιμα...πιο κάτω είχε και 2 milf ξανθιές αλλοδαπά  αλλά δεν μπορύσα να σταματήσω για να ρωτήσω  τιμές κλπ....

saGIOnaras

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
0
πέρασα από καποδιστρίου στο κέντρο κατά τη 01.00 σήμερα κι είχε 3 μαυράκια που ήταν αρκετά γαμεύσιμα...πιο κάτω είχε και 2 milf ξανθιές αλλοδαπά  αλλά δεν μπορύσα να σταματήσω για να ρωτήσω  τιμές κλπ....

TS ήταν ? ενεργοπαθητικά ?  :2funny: :2funny: :2funny:

marylin manson

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
xεστη χοντρε θα βαλω το κωλοδαχτυλο σου στον κολο σου με τισ αιμοροιδεσ να σε δω ποσο θα πονεσεισ.κρυβεσαι χοντρε απο δω μεσα μουνοσκυλο των βορειων προαστειων εισαι

XMATTER

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2012
Like
2
Πόντοι
0
καλησπαιρες παιδες..βρηκα ευκαιρια σημερα να κατεβω κεντρο για μια τσαρκουλα...στο δρομο λεω στον εαυτο μου παλι μπουρδελο!!!!μιας και ειχα κατι παραπανω σε λεφτα μαζι μου λεω δεν παω μια περαστη απο τις πιατσες...γενικα παντα μπουρδελακιας ημουν οποτε τις πιατσες δενν τις πολυξερω..απο πλατεια καραισκακη ανεβηκα προς τα πανω και εστριψα αριστερα στο φαναρι της αχαρνων..αραξα εκει εκανα κανα δυο τσιγαρα και κοζαρα τις γκομενες που περναγανε..τον τελευταιο καιρο το εχω γυρισει στην αναζητηση milf και πανω..ειναι πιστευω μια φαση ..εχω περασει απο πολλες φασεις...μαυρουλες..πιτσιρικες ρωσιδες...τρανσοκαταστασεις...κτλ..ειχε πλακα γιατι οσες εβλεπα μονες γυναικες τους εκανα ψιτ ψιτ και γυρναγανε κοζαρανε γελαγανε....οι γυναικες σημερα ειναι σε αλλη φαση  αν και οι περισοτερες ηταν ξενες...λοιπον μετα πο λιγο κανω αναστροφη να ξανακατεβω προς πλατεια καραισκακη..στον επομενο που κατεβαινει δηλαδη..ενας κατω απο αχαρνων..πριν βγω στον κενρικο εχει ενα καφενειο και βλεπω να καθονται δυο μιλφ..σταματαω παρκαρω την παπια και η μια τυπισα ηταν αυτη...την οποια αναγνωρισα γιατι το πρωι κοζαρα τις αγγελιες στο freelist..της κλεινω το ματι ερχετα κοντα και γηνετα το αλισβεριση..ενα πενηνταρικο μου λεει..μαζι με το ξενοδοχειο λεω?ναι για καμια ωριτσα μου λεει..τις λεω αρα παμε για δυο πιστολια ε?νταξει μου λεει..το ξενοδοχειο που καταληξαμε ηταν ακριβως απεναντι..αν και ψαχτηκαμε σε αλλο πρωτα..το γιατι δεν το πολυκαταλαβα..στα του αγωνα..το κοριτσι καταρχας ειναι ψηλη γυρω στο 1,80 και γεματουλα..νταρντανορωσιδα...τα ελληνικα τα μιλαει καλα..εχει πολυ γλυκο πρωσοπακι στα 40-45 ετων..προσπαθησε τον πρωτο γυρο να τελειωσω με πιπα αλλα της λεω ουτως η αλλος τελειωνω γρηγορα την πρωτη φορα..οποτε εκοψε ρυθμους..καναμε για πολλη ωρα 69 οπου αφου κοζαρα το νινακι της και αφου το μυρισα
καλα και διαπιστωσα οτι ειναι καθαρο εγλυψα και εγω για αρκετη ωρα και εδειξε οτι της αρεσε..εντωμεταξυ με ειχε ρωτησει κανα δυο φορες για καποτα στην πιπα αλλα δεν της απαντησα γρηγορα κα αφου ειδε οτι ημουν καθαρος..φρεσκομπανιαρισμενος μου εκανε ακαποτη στην 69..μετα αναιβηκε και πανω οπου εχυσα γρηγορα την πρωτη φορα και αραξαμε λιγη ωρα και μιλαγαμε..εντωμεταξυ ξεχασα να πω οτι τα γλωσσοφιλα δινανε και περνανε στην αρχη διστακτικα με ψιλοκλειστο το στομα ..μετα κανονικοτατα..μου εδωσε και τσιχλιτσα για να φυγει η τσιγαριλα..εγω της ζητησα δηλαδη γιατι μασαγε και αυτη..αφου αραξαμε κανα 10 λεπτο..ξαπλα και κουβεντα αρχισαμε το μπαλαμουτιασμα και κατεβαινει κατω αναμεσα στα ποδια και με ξαναρχιζει σε ακαποτη βαθια πιπα..οπου ειχε πολυ πλακα γιατι χτυπησε το τηλ..της λεω σηκωσε το και μιλαγε με εναν πελατη της στανταρακι της απο οτι μου ειπε μετα και συγχρονως μου τον μπουκωνε...ψιλο εχασα λιγο την στηση μου σε αυτο το σημειο αλλα δεν εχω τετοια κολληματα..εγω της ειπα να το σηκωσει..ανεβηκε πανω παλι αυτη τη φορα κοιταγε προς τα ποδια..και με λιγο παιδεμα ξαναεχυσα...σαν εμπειρια εμενα μου αρεσε..μετανιωσα μονο που εδωσα ακαποτη πιπα..γιατι σχεδον παντα το κανω με προφυλαξη...ελπιζω να μην αρπαξα κανα παρασημο...ειπα να γραψω και γω μια εμπειρια παιδες ετσι οχι ολο να διαβαζω απο εσας..αν και ψιλοπαλιος στο κουρμετι..ειμαι 36 χρονων..απο πιατσες λιγα σκαμπαζω μεχρι και σημερα...

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
αντε και στρατηγος... :police:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
χθες το βραδυ (νωρις) ειχε τοση μπατσαρια στο κεντρο που δεν ειχα ξαναδει στην ζωη μου. Απο το υψος της Πειραιως στην Πλατεια Κουμουνδουρου, Σοφοκλεους, Ευριπιδου, Αχαρνων, Χαλκοκονδυλη κλπ..κλπ... δεν ξερω τι επαιζε χθες !! Ουτε μαυρακια στο Δημαρχειο απο πισω δεν ειχε!!........Αλλα και στην παραλιακη μονο τα 2 μωρα στην Γλυφαδα ηταν εξω στο μεροκαματο...χαλαστηκα και επεστρεψα νωρις νωρις για υπνο. Αυτα ......keep walking

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...απο πιατσες λιγα σκαμπαζω μεχρι και σημερα...
Έτσι είναι, οι πιάτσες έχουν μεγαλύτερη αβεβαιότητα και περισσότερα απρόοπτα από ότι τα μπουρδέλα.
Τα μπουρδέλα είναι νοικοκυρεμένες καταστάσεις, ενώ το πεζοδρόμιο είναι πεζοδρόμιο.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Καταδρομικη σημερα μεσημερακι τυποι μου, πολλες κοπελες στους δρομους πανικος γινοταν , 3 σεπτεμνριου η αλεξανδρα πολονεζα με ροζ φουστανακι σουλατσαρε απο δω και απο κει, μια αλλη μιλφ που δεν την ξερω με ξανθο κοντο μαλλι,2 μαυρομαλες παχουλες πιο κατο αποτο τζοης,πλατεια βαθη 2 τελειομενα γκρανυ, και τελος ακριβος στο πεζοδρομο που ειναι πιο κατο και το ατ ομονοιας..ενα πολυ γαμευσημο τζανκι με λιγες χαρακιες στο δεξι χερι της... :rockon:

thanos291

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
12
Like
59
Πόντοι
1.992
ΩΡΑ 22:15
φτάνω έξω από το παλιό αεροδρόμιο στο Ελληνικό, όπου μπροστά στη στάση του λεωφορείου βλέπω ΤΟ κορμί!!
Και εδώ αδέρφια έρχεται η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ και το challenge της αποψινής βραδιάς!!

ΤΙΤΛΟΣ:--->ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!!

Ψηλό αγέροχο κορμί κοντά στο 1,70 μελαχρινή, με βυζάκι στητο 2αρι...πλησιάζει το παράθυρο...με ρωτάει το όνομά μου...μου συστήνεται ΑΛΛΑ ΗΔΗ ΕΧΩ ΤΟ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ καθώς ζαλίστηκα από τη συνέχεια!!! Μου λέει τα κλασσικά προγράμματα και λέει την ατάκα: ''και ότι άλλο θες το κουβεντιάζουμε...''
Τη φορτώνω χωρίς δεύτερη σκέψη και πάμε μέσα στο πάρκιν της Ολυμπιακής όπου επικρατεί το απόλυτο σκοτάδι και η σχεδόν απόλυτη ερημιά. Μου λέει πίπα χωρίς, 69 και σεξ 80€ με κώλο 100€!!! Δεν ήθελα και πολύ μάγκες δίνω τα 80€ και βγαίνουμε στα καπάκια εκτός αυτοκινήτου!! Χύμα στο κύμα τα βγάζει ΟΛΑ, την ακολουθώ δίχως δεύτερη σκέψη και την ρίχνω πάνω στο καπό!! Μιλάμε για ρόγα απίστευτη...τη γλίφεις και γίνεται γιαταγάνι...φιλιά και γλιψίματα παντού...ώσπου από μόνη της μου πιάνει το κεφάλι και μου το βάζει ανάμεσα στα πόδια της!!! Την πλακώνω στο γλιφομούνι όπου την άκουσαν ως τη Βάρκιζα εύκολα ειδικά όταν α΄ρχισε να χύνει τρεμάμενη...Κατεβαίνει στα γόνατα και με πλακώνει σε μια ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΙΠΑ υγρή παθιάρικη με απίστευτο deepthrought και gagging(!!!!)...πέρασμα προφυλακτικού και πού σε πονεί και πού σε σφάζει!!! Κατάθεση καθάρισμα με μωρομάντιλα ντύσιμο και πίσω στο πόστο της...Ελληνίδα από τη Λάρισα αδέρφια όπως μου συστήθηκε και να είμαι ειλικρινής την πίστεψα...εκτός αν έχει μάθει τα ελληνικά τόσο τέλεια!!
Συμπερασματικά: Από τις λίγες φορές που δεν έκλαψα 80αρι και γύρισα σπίτι ανακουφισμένος, ευχαριστημένος και ευδιάθετος!!

Επισκέπτης

Είναι η Αμάντα από Λάρισα (όπως συστήθηκε σε άλλον συναγωνιστή) ή Ελένη από Βόλο(όπως μου είχε συστηθεί εμένα).
Μακράν το καλύτερο(εμφανισιακά τουλάχιστον)κορίτσι στην συγκεκριμένη πιάτσα τις βραδυνές ώρες.

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Είναι η Αμάντα από Λάρισα (όπως συστήθηκε σε άλλον συναγωνιστή) ή Ελένη από Βόλο(όπως μου είχε συστηθεί εμένα).
Μακράν το καλύτερο(εμφανισιακά τουλάχιστον)κορίτσι στην συγκεκριμένη πιάτσα τις βραδυνές ώρες.
Μένουν Τρίκαλα και Καρδίτσα να κλείσει από Θεσσαλία!  :grin:

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6
Γεια σας παιδια, εχετε καθολου υποψη σας τις 2 που βγαινουν καθε μερα μεχρι τις 1 το πολυ στην Τσαλδαρη; (λιγο πριν τα φαναρια για να στριψουμε για Πετρου Ραλλη)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom