Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

panos95

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
51
Πόντοι
1
Τη πιατσα στο Ρουφ θα λεει..
ρε φιλε τσαλδαρη-και πετρου ραλλη που ειπε είναι 2 λεπτα από το σπιτι μ αν λεει εκει που φανταζομαι γιαυτο ρωταω τι διαολο τοσο στοκοσ  είμαι να εχο πιατσα τοσο κοντα και να μην εχω παρει μυρωδια δεν παιζει...μηπωσ κανει λαθοσ σε καποια οδο το παλικαρη

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Τύποι μπόλικα μπατσόνια στο τρίγωνο αυτές τις μέρες, τι παίζει;

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
ρε φιλε τσαλδαρη-και πετρου ραλλη που ειπε είναι 2 λεπτα από το σπιτι μ αν λεει εκει που φανταζομαι γιαυτο ρωταω τι διαολο τοσο στοκοσ  είμαι να εχο πιατσα τοσο κοντα και να μην εχω παρει μυρωδια δεν παιζει...μηπωσ κανει λαθοσ σε καποια οδο το παλικαρη

και εγω περναω απο εκει συχνα και δεν εχω δει κατι…θα μπερδεψε τη τσαλδαρη με τη κωνσταντινουπολεως…κλασικα πετανε μερικοι εδω κατι και μετα εξαφανιζονται… :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
παντα ετσι ειναι τυπε
μαυρες μερες για το τριγωνο :S
Οντος τυπε μου χαμος γινεται , προχτες που περασα απο πιατσα...φοφοντουσταν τα κοριτσια μην γινει ντου...Εγω κανονηκα εκανα την καταθεση μου  :grin:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Οντος τυπε μου χαμος γινεται , προχτες που περασα απο πιατσα...φοφοντουσταν τα κοριτσια μην γινει ντου...Εγω κανονηκα εκανα την καταθεση μου  :grin:
χτυπησες το μαυρακι τυπε μου;αλλαξε το μαλλο και τρομαξα να τη γνωρισω

papitsoulos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
1
Όντως πολλα στρουμφάκια και εχθές και πάλι δε βρήκα τη κωλαρα. Σίγουρα φεύγει 4 σήμερα την είδε κανείς;

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
δε φωσφοριζει τωρα τυπε :2funny: :2funny:
Θα ενοεις τις μοβ ανταβγιες που ελαμπαν κατο απο τα φωτα απο τις κολωνες της 3 σεπτεμβριου...Περα απο αυτο να πω πως φοραει περουκα και σπανια την βγαζει τυποι μου  :rockon:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Θα ενοεις τις μοβ ανταβγιες που ελαμπαν κατο απο τα φωτα απο τις κολωνες της 3 σεπτεμβριου...Περα απο αυτο να πω πως φοραει περουκα και σπανια την βγαζει τυποι μου  :rockon:
αυτο εννοω τυπε μου!περουκα ειναι αυτο το καινουριο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom