Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
μυαλο ελλεινιδας τυπε...και να πεις πως ειναι καμια ασχημη και ζηλευει...
Χαχαχα Γιαυτο λεω οτι ναναι τυπε μου , Ειλικρινα τετοιο κοντοπουτανο , με τετοια ποδια και ειδικα τετοιο πεταχτο σφιχτο...απαλο χωρις κυτταριτιδα κωλο δεν εχω ξαναφιληση  :grin:

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Είδα κι εγω σήμερα το μεσημέρι τη μαυρούλα με την περούκα, αλλα ήταν μονη καθώς είχαν αράξει 2 μπάτσοι γωνία Καποδιστρίου και δεν έφευγαν με τίποτα. Ερημιά επομένως γύρω απο το Lito, αντίθετα πολυκοσμία (για μεσημέρι Κυριακής) έξω απο το Elysium. Τρεις κοπέλες μαζί στην πόρτα, μια ξανθιά 2 μελαχρινές, τίποτα το σπέσιαλ. Προτίμησα μασάζ στη Μάρνης και δικαιώθηκα.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Χτες μεσημερι απεναντι απο την αλφαμπανκ στην οδο μαρνη, εθεαθη Τραβελος μετριου αναστηματος οπου στην αρχη δεν καταλαβα πως ειναι τραβελι...ηταν σε ενα περιπτερο με ενα μπλου τζιν...με κοιλια εγω ειχε κοιλιακους μακρυ καστανο μαλλι ωραιο προσοπο...Και σε μια φαση φοναζι σε εναν με χαζο υφος περιμενε καλε να παρο καποτες κια γελουσε...οταν ετρεχε προς το μερος του παρατηρησα πως στην περιοχη της κοιλιας ηταν γεματη σημαδια κατι σαν παναδες  :S

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Χτες μεσημερι απεναντι απο την αλφαμπανκ στην οδο μαρνη, εθεαθη Τραβελος μετριου αναστηματος οπου στην αρχη δεν καταλαβα πως ειναι τραβελι...ηταν σε ενα περιπτερο με ενα μπλου τζιν...με κοιλια εγω ειχε κοιλιακους μακρυ καστανο μαλλι ωραιο προσοπο...Και σε μια φαση φοναζι σε εναν με χαζο υφος περιμενε καλε να παρο καποτες κια γελουσε...οταν ετρεχε προς το μερος του παρατηρησα πως στην περιοχη της κοιλιας ηταν γεματη σημαδια κατι σαν παναδες  :S
μπορει να ειχε αλεργια τυπε :S

thessal

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
18
Πόντοι
1
Δεν είναι πανάδες ραγάδες από την εγκυμοσύνη είναι στην κοιλιά  :headbang:

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.586
Πόντοι
266
καmia σκιννυ εχετε υποψη τελευταία στο τρίγωνο?

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
τι δικαστηριο εχουν τυποι;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αν λες είναι γκαστρωμένη,θα τα βρούν(ε)... :rockon: :rockon: :rockon:
δεν νομιζω να ειναι απτο χανιωτη τυπε :grin:
δεν ξερω αν ειναι γκαστρωμενη μου φανηκε πιο φουσκωμενη απο παλιοτερα
μπορει να ειχε φαει πολυ φασολαδα :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
δεν νομιζω να ειναι απτο χανιωτη τυπε :grin:
δεν ξερω αν ειναι γκαστρωμενη μου φανηκε πιο φουσκωμενη απο παλιοτερα
μπορει να ειχε φαει πολυ φασολαδα :grin:

Τύπε τι λες να παίζει...πρέπει να κάνουμε αυτοψία,από κοντά μου φαίνεται... :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom