Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
περιμενουμε την εμπειρια σου :rockon: :priest:

Σουκερμαν τα τελευταία βράδια έχουν σκάσει Καποδοστρίου και Γ' Σεπτεμβρίου 2 καινούρια μαυράκια με πολύ γκλυκό προσωπάκι και ενδιαφέροντα βυζιά  :o :o :tits: :tits:.Ξέρεις λεπτομέρειες :rolleyes: :idiot:,κάθε φορά που περνάω είναι κρυμμένα πίσω από περίπτερο ή αμάξι και πετάγονται για να κάνουν νόημα  :grin: :grin:

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.513
Πόντοι
3.057
Επική συζήτηση με ένα από τα μαναράκια του σχιστού που με χαρά μου να μοιραστώ...  ''για τον ένα ή δύο που δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν και θα ασχοληθούν  χααχχαχα''

-Η αφεντιά μου: Κοπελιά πόσο πάει το ραντεβού
-Κορασίδα: 50 ευρό μισή ώρα  100 η μια ώρα και μπλα μπλα μπλα το προγραμματάκι της
-Η αφεντιά μου:ωραία πάμε,αλλά η μισή ώρα είναι 30 λεπτά ή κανα δεκάλεπτο;
-Κορασίδα: Κοίτα,αν με πάρεις για μισή ώρα θέλω και δέκα λεπτά με δεκαπέντε να κάνω ένα μπάνιο καθαρός χρόνος δηλαδή 15 λεπτά αν με πάρεις για μια ωρα το μπάνιο είναι 5 λεπτά και έχεις καθαρό χρόνο πενηνταπέντε λεπτά....αλλιώς πάμε πίσω στην καβάτζα για δέκα λεπτά στα όρθια.

Τα συμπεράσματα δικά σας...εμένα πάντως η ρότα μου με έβγαλε στο γραφικό δρομάκι της φυλής.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Επική συζήτηση με ένα από τα μαναράκια του σχιστού που με χαρά μου να μοιραστώ...  ''για τον ένα ή δύο που δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν και θα ασχοληθούν  χααχχαχα''

-Κορασίδα: 50 ευρό μισή ώρα   100 η μια ώρα και μπλα μπλα μπλα το προγραμματάκι της
-Κορασίδα: Κοίτα,αν με πάρεις για μισή ώρα θέλω και δέκα λεπτά με δεκαπέντε να κάνω ένα μπάνιο καθαρός χρόνος δηλαδή 15 λεπτά αν με πάρεις για μια ωρα το μπάνιο είναι 5 λεπτά και έχεις καθαρό χρόνο πενηνταπέντε λεπτά....αλλιώς πάμε πίσω στην καβάτζα για δέκα λεπτά στα όρθια.

Τα συμπεράσματα δικά σας...εμένα πάντως η ρότα μου με έβγαλε στο γραφικό δρομάκι της φυλής.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostas237

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
4
Πόντοι
1

-Κορασίδα: 50 ευρό μισή ώρα   100 η μια ώρα και μπλα μπλα μπλα το προγραμματάκι της

χαχαχα θεος.. και εμενα τα ιδια μου ειπαν κατι τριγγανο γυφτοπουλες στα δεξια της γεφυρας προς σχιστο πριν το φαναρι 2 πιτσιρικες
η μια με μεγαλα βυζια μελαχροινη ηταν πολυ καλο ! αλλα εγω δεν...

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.208
Πόντοι
7.865

-Κορασίδα: 50 ευρό μισή ώρα  100 η μια ώρα και μπλα μπλα μπλα το προγραμματάκι της

Πραγματικά είναι γκόμενες του βόθρου κα ζητάνε τέτοια ποσά;;;Αλλά για να τα ζητάνε,μάλλον τους τα δίνουν.Όπως έχουμε ξαναπεί πολλάκις,την αγορά την καθορίζουμε εμείς και ας μην το ξέρουμε.Εδώ βλέπουμε κοπελιές απο στούντιο να πηδιόνται για ένα 20άρικο και το σημαντικότερο είναι ότι με 20 ευρά πλέον προσφέρουν υπηρεσίες που θα προσέφεραν με μια κατοστάρα μέσα στο νερό.Και έστω ότι δίνεις 100 στην γύφτισσα.Και μετά δίνεις άλλα 20 στο ξενοδοχείο.Και όταν ανέβεις στο δωμάτιο η ώρα θα κυλάει περιέργως γρήγορα για δαύτην.Και η ώρα θα γίνει μισάωρο και στο τέλος θα ρίξεις έναν πούτσο ξινό και θα παρατήσει να φύγει...Και πάνε 120 ευρά και η ζαχαρένια σου...Οπότε με τέτοιες τιμές ούτε που να μας τον δούνε...Κάνε 12 πηδήματα σε Μετάξι ή 6 στην Φυλής και γίνει πορνορεπόρτερ,απο το να τα χώσεις στο γυφταριό.Αυτά.-

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.789
Πόντοι
3.656

Γι αυτό λέμε πρέπει να ρωτάς επακριβώς τι κάνει, πόση ώρα κάθεται, πόσα θέλει. Αν μετά από αυτή την εξήγηση που μας περιέγραψες κάποιος της τα δώσει, δεν φταίει η κοπέλα. Θα έπρεπε να τον μαστιγώσει κι από πάνω.

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Που εχουν εξαφανιστεί οι μαύρες στην βεικου ;

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Σουκερμαν τα τελευταία βράδια έχουν σκάσει Καποδοστρίου και Γ' Σεπτεμβρίου 2 καινούρια μαυράκια με πολύ γκλυκό προσωπάκι και ενδιαφέροντα βυζιά  :o :o :tits: :tits:.Ξέρεις λεπτομέρειες :rolleyes: :idiot:,κάθε φορά που περνάω είναι κρυμμένα πίσω από περίπτερο ή αμάξι και πετάγονται για να κάνουν νόημα  :grin: :grin:
εχω να κατεβω αρκετο καιρο,θα τις τσεκαρω και θα σου πω ακριβως,μπορει και να τις ξερω ;)

panos95

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
51
Πόντοι
1
να ρωτησω ξερει κανεις καμια πιατσα να παω τωρα για μια ωραια πιπουλα? μην τριγυρναω παλι από το σχιστο στο ρουφ και την αθηνα χωρις πραξη παλι..thanks χυστες

panos95

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
51
Πόντοι
1
ειναι νωρις ρε γαμωτο,και τετοια ωρα για Αθηνα μονο ζακια...,μακρια,αλλιως περιμενε το βραδακι να σου κανει τσιμπουκαρα κανενα μαυρακι :cum: :rockon:

περιμενω δεν εχω θεμα μεχρι της 1 είμαι οκ..αλλα που μαυρακι ? που τσιμπουκακι? της προαλεσ εγραψα και σε άλλο thrend γυρναγα από δω και από κει σε ποιατσεσ και τιποτα..αυτό ρωτησα αν ξερετε καμια που να εχετε δει προσφατα να βγαινει στην πιατσα

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
περιμενω δεν εχω θεμα μεχρι της 1 είμαι οκ..αλλα που μαυρακι ? που τσιμπουκακι? της προαλεσ εγραψα και σε άλλο thrend γυρναγα από δω και από κει σε ποιατσεσ και τιποτα..αυτό ρωτησα αν ξερετε καμια που να εχετε δει προσφατα να βγαινει στην πιατσα
κοιτα για μαυρακι τσιμπουκακι,θα βρεις εκει γυρω στις μια πιστευω,μην σε παρω και στο λαιμο μου φυσικα,επι της καπποδιστριου 5με 10 ευρω τσιμπουκακι

panos95

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
51
Πόντοι
1
κοιτα για μαυρακι τσιμπουκακι,θα βρεις εκει γυρω στις μια πιστευω,μην σε παρω και στο λαιμο μου φυσικα,επι της καπποδιστριου 5με 10 ευρω τσιμπουκακι

ωραιος φιλε θα ριξα ένα βλεφαρω για να φυγουν τα πολλα πολλα..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
να ρωτησω ξερει κανεις καμια πιατσα να παω τωρα για μια ωραια πιπουλα? μην τριγυρναω παλι από το σχιστο στο ρουφ και την αθηνα χωρις πραξη παλι..thanks χυστες
δεν ειδες την μιμα εκει τυπε? :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom