Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Στο ρουφ που εχει  πιάτσα ;

blaze moon

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ωραιος φιλε θα ριξα ένα βλεφαρω για να φυγουν τα πολλα πολλα..
φιλε η σωκρατους απο τις 22:00 εχει κοριτσια...5 ευρω μαλακια, 10 ευρω τσιμπουκι, 20 ευρω πιπα-γαμησι αμαξατα για νωρις,για πιο αργα ισως και υπαιθρια ανωμαλα και ωραια :pipa2:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
φιλε η σωκρατους απο τις 22:00 εχει κοριτσια...5 ευρω μαλακια, 10 ευρω τσιμπουκι, 20 ευρω πιπα-γαμησι αμαξατα για νωρις,για πιο αργα ισως και υπαιθρια ανωμαλα και ωραια :pipa2:
τυπε η υπαιθρος ειναι επικινδυνη :S

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Ασε ρε τυπε εχω βαρεθει πλεον τις πιατσες...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Κύριοι, περί την 2α ώρα πρωινή, στην αρχή της Συγγρού, στο ύψος της Ακρόπολης, περιφέρονταν δύο ευειδή θήλεα (όχι τράβελοι): ένα λευκό και ένα έγχρωμο...
Πιο κάτω, άφθονοι τράβελοι...

Η Συγγρού είναι μικρογραφία της Ελλάδος:
Απέναντι από τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, ευρίσκεται το μπουρδέλο - μπαρ "X-Bar".
Απέναντι από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, είναι το στριπτιζάδικο Lido...

Άπαντα ατάκτως ερριμμένα...

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Γιατί βαρέθηκες? Ποια είναι η εναλλακτική σου λύση?

Ε πλέον λιγοστές είναι αυτές που έχουν απομείνει σε πιάτσες και αξίζουν. Εχουν δοκιμασθει οι περισσοτερες και τις εχω βαρεθει.
οσο για εναλλακτική τι να σου πω,,, υπάρχουν αξιόλογες τανες σε στούντιο με το αναλογο τιμημα...

agios69

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
123
Πόντοι
16
Ε πλέον λιγοστές είναι αυτές που έχουν απομείνει σε πιάτσες και αξίζουν. Εχουν δοκιμασθει οι περισσοτερες και τις εχω βαρεθει.
οσο για εναλλακτική τι να σου πω,,, υπάρχουν αξιόλογες τανες σε στούντιο με το αναλογο τιμημα...

Καλύτερα στούντιο φίλος :thumbsup:

enormous

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
116
Πόντοι
1
Χθεσινοβραδυνη εξορμηση στο τριγωνο. Το απολυτο τιποτα. Στην Σολωνος η Μαριλενα και χαμηλα η ξανθια αδυνατη (εχει ειπωθει οτι προκειται για μεγαλη ξεπετα). Στην καποδιστριου μαυρακι ουτε για δειγμα. Στο LITO αδυνατουλι Βουλγαρακι, Αλεξαντρα αν θυμαμαι, με καστανα μαλλια, μετριο υψος, απο αυτες που λες "στην αναβροχια καλο και το χαλαζι", αλλα μεχρι εκει. Στο Elysseum μπροστα, μεχρι καποια ωρα στημενοι  :police: . Οταν με το καλο τελειωσε η βαρδια, οι γνωστες αδιαφορες Αλβανιδες. Στην πλατεια Βαθη, συσσωμη η παρεα των τραβελων. Εχουν φυγει απο το φαναρι της Σωκρατους & Σατωβριανδου,μετακομιζοντας πιο χαμηλα. Στο ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ απολυτως τιποτα, εκτος απο κανα δυο τελειωμενα 'ζακια. Στα σκοτεινα περιφερομενη η Ελενα (ξανθια Ρωσσιδα). Και η Μαριω του συνφορουμιστα Χανιωτη, στα καλυτερα της οπως προλαβα και ειδα.
Γενικα παντως, η Κυριακη δεν φαινεται να ειναι "καλη" περιπτωση για νυχτερινες επισκεψεις στο τριγωνο. οχι οτι οι αλλες μερες ειναι καλυτερες,αλλα ειδικα εχθες απογοητευοσουν πληρως.  :(

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Ξερει κανεις τελικα ποιες ειναι οροθετικες και κυκλοφορουν ελευθερες απο τις πιατσες? Εγω σε συζητησεις με τα ζακια, ολες λενε για ολες τις αλλες οτι εχουν AIDS. Φιλος μου μπατσος μου λεει οτι τις οροθετικες τις εχουν "κλεισμενες"

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Ξερει κανεις τελικα ποιες ειναι οροθετικες και κυκλοφορουν ελευθερες απο τις πιατσες? Εγω σε συζητησεις με τα ζακια, ολες λενε για ολες τις αλλες οτι εχουν AIDS. Φιλος μου μπατσος μου λεει οτι τις οροθετικες τις εχουν "κλεισμενες"
αν μιλαμε για τα ζακια-πορνες.....ολες ειναι αρρωστες...., :zombie:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
Κύριοι, περί την 2α ώρα πρωινή, στην αρχή της Συγγρού, στο ύψος της Ακρόπολης, περιφέρονταν δύο ευειδή θήλεα (όχι τράβελοι): ένα λευκό και ένα έγχρωμο...
Πιο κάτω, άφθονοι τράβελοι...

Η Συγγρού είναι μικρογραφία της Ελλάδος:
Απέναντι από τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, ευρίσκεται το μπουρδέλο - μπαρ "X-Bar".
Απέναντι από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, είναι το στριπτιζάδικο Lido...

Άπαντα ατάκτως ερριμμένα...

:rockon:

απέναντι από το κοσμικο και σφυζον από νιατα αμνεζια υπηρχε το παρακμιακο μαγειριο για τους απομαχους της ζωης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom