You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
EKTAKTH EΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΣΟΣ - ΣΟΣ - ΣΟΣ - ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΜΙΜΑ
blaze moon
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φιλε η σωκρατους απο τις 22:00 εχει κοριτσια...5 ευρω μαλακια, 10 ευρω τσιμπουκι, 20 ευρω πιπα-γαμησι αμαξατα για νωρις,για πιο αργα ισως και υπαιθρια ανωμαλα και ωραιαωραιος φιλε θα ριξα ένα βλεφαρω για να φυγουν τα πολλα πολλα..
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε η υπαιθρος ειναι επικινδυνη :Sφιλε η σωκρατους απο τις 22:00 εχει κοριτσια...5 ευρω μαλακια, 10 ευρω τσιμπουκι, 20 ευρω πιπα-γαμησι αμαξατα για νωρις,για πιο αργα ισως και υπαιθρια ανωμαλα και ωραια
blaze moon
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Προσωπικα δε το κανω και ουτε το προτεινω(μαλακια που το εγραψα δικιο εχεις μαν)τυπε η υπαιθρος ειναι επικινδυνη :S
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
υπαρχει αλητεια στους δρομους τυπε :SΠροσωπικα δε το κανω και ουτε το προτεινω(μαλακια που το εγραψα δικιο εχεις μαν)
akatastatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.197
- Πόντοι
- 486
Στο ρουφ που εχει πιάτσα ;
Στην Κωνσταντινουπόλεως πριν τη Χαμοστέρνας...
akatastatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.197
- Πόντοι
- 486
Ασε ρε τυπε εχω βαρεθει πλεον τις πιατσες...
agios69
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 123
- Πόντοι
- 16
Στην Κωνσταντινουπόλεως πριν τη Χαμοστέρνας...
Akatastatos δεν ξεκολλάς από τις πιάτσες ;)
agios69
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 123
- Πόντοι
- 16
Ασε ρε τυπε εχω βαρεθει πλεον τις πιατσες...
Γιατί βαρέθηκες? Ποια είναι η εναλλακτική σου λύση?
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Κύριοι, περί την 2α ώρα πρωινή, στην αρχή της Συγγρού, στο ύψος της Ακρόπολης, περιφέρονταν δύο ευειδή θήλεα (όχι τράβελοι): ένα λευκό και ένα έγχρωμο...
Πιο κάτω, άφθονοι τράβελοι...
Η Συγγρού είναι μικρογραφία της Ελλάδος:
Απέναντι από τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, ευρίσκεται το μπουρδέλο - μπαρ "X-Bar".
Απέναντι από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, είναι το στριπτιζάδικο Lido...
Άπαντα ατάκτως ερριμμένα...
Απέναντι από τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, ευρίσκεται το μπουρδέλο - μπαρ "X-Bar".
akatastatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.197
- Πόντοι
- 486
Γιατί βαρέθηκες? Ποια είναι η εναλλακτική σου λύση?
Ε πλέον λιγοστές είναι αυτές που έχουν απομείνει σε πιάτσες και αξίζουν. Εχουν δοκιμασθει οι περισσοτερες και τις εχω βαρεθει.
οσο για εναλλακτική τι να σου πω,,, υπάρχουν αξιόλογες τανες σε στούντιο με το αναλογο τιμημα...
agios69
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 123
- Πόντοι
- 16
Ε πλέον λιγοστές είναι αυτές που έχουν απομείνει σε πιάτσες και αξίζουν. Εχουν δοκιμασθει οι περισσοτερες και τις εχω βαρεθει.
οσο για εναλλακτική τι να σου πω,,, υπάρχουν αξιόλογες τανες σε στούντιο με το αναλογο τιμημα...
Καλύτερα στούντιο φίλος
enormous
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 116
- Πόντοι
- 1
Χθεσινοβραδυνη εξορμηση στο τριγωνο. Το απολυτο τιποτα. Στην Σολωνος η Μαριλενα και χαμηλα η ξανθια αδυνατη (εχει ειπωθει οτι προκειται για μεγαλη ξεπετα). Στην καποδιστριου μαυρακι ουτε για δειγμα. Στο LITO αδυνατουλι Βουλγαρακι, Αλεξαντρα αν θυμαμαι, με καστανα μαλλια, μετριο υψος, απο αυτες που λες "στην αναβροχια καλο και το χαλαζι", αλλα μεχρι εκει. Στο Elysseum μπροστα, μεχρι καποια ωρα στημενοι . Οταν με το καλο τελειωσε η βαρδια, οι γνωστες αδιαφορες Αλβανιδες. Στην πλατεια Βαθη, συσσωμη η παρεα των τραβελων. Εχουν φυγει απο το φαναρι της Σωκρατους & Σατωβριανδου,μετακομιζοντας πιο χαμηλα. Στο ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ απολυτως τιποτα, εκτος απο κανα δυο τελειωμενα 'ζακια. Στα σκοτεινα περιφερομενη η Ελενα (ξανθια Ρωσσιδα). Και η Μαριω του συνφορουμιστα Χανιωτη, στα καλυτερα της οπως προλαβα και ειδα.
Γενικα παντως, η Κυριακη δεν φαινεται να ειναι "καλη" περιπτωση για νυχτερινες επισκεψεις στο τριγωνο. οχι οτι οι αλλες μερες ειναι καλυτερες,αλλα ειδικα εχθες απογοητευοσουν πληρως.
Γενικα παντως, η Κυριακη δεν φαινεται να ειναι "καλη" περιπτωση για νυχτερινες επισκεψεις στο τριγωνο. οχι οτι οι αλλες μερες ειναι καλυτερες,αλλα ειδικα εχθες απογοητευοσουν πληρως.
Kilburn
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 54
- Like
- 131
- Πόντοι
- 5.835
Ξερει κανεις τελικα ποιες ειναι οροθετικες και κυκλοφορουν ελευθερες απο τις πιατσες? Εγω σε συζητησεις με τα ζακια, ολες λενε για ολες τις αλλες οτι εχουν AIDS. Φιλος μου μπατσος μου λεει οτι τις οροθετικες τις εχουν "κλεισμενες"
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
αν μιλαμε για τα ζακια-πορνες.....ολες ειναι αρρωστες....,Ξερει κανεις τελικα ποιες ειναι οροθετικες και κυκλοφορουν ελευθερες απο τις πιατσες? Εγω σε συζητησεις με τα ζακια, ολες λενε για ολες τις αλλες οτι εχουν AIDS. Φιλος μου μπατσος μου λεει οτι τις οροθετικες τις εχουν "κλεισμενες"
Kilburn
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 54
- Like
- 131
- Πόντοι
- 5.835
το ξερω, αλλα αρρωστες ηπατιτιδα πχ ή αρρωστες AIDS?αν μιλαμε για τα ζακια-πορνες.....ολες ειναι αρρωστες....,
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.107
- Πόντοι
- 6.515
Κύριοι, περί την 2α ώρα πρωινή, στην αρχή της Συγγρού, στο ύψος της Ακρόπολης, περιφέρονταν δύο ευειδή θήλεα (όχι τράβελοι): ένα λευκό και ένα έγχρωμο...
απέναντι από το κοσμικο και σφυζον από νιατα αμνεζια υπηρχε το παρακμιακο μαγειριο για τους απομαχους της ζωης
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
ηπατιτιδα σιγουρη...,δεν θες και κατι αλλο,μονο αυτο να αρπαξεις τελειωσες,αλλα και aids..και μετα εξτραδακια τους.. ;)το ξερω, αλλα αρρωστες ηπατιτιδα πχ ή αρρωστες AIDS?
agios69
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 123
- Πόντοι
- 16
το ξερω, αλλα αρρωστες ηπατιτιδα πχ ή αρρωστες AIDS?
και AIDS έχουν φιλαράκο.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 754K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις