Στην Καποδιστρίου μέχρι και πριν μισή ώρα στο πάνω μέρος γύρω στις 10 Μαύρες.Στο κάτω μέρος που είναι οι Λευκές (Ελληνίδες ζάκια,Αλβανίδες,Βουλγάρες,Ρουμάνες,Ρωσίδες) τίποτα γιατί προφανώς θα ήταν σπίτια τους λόγω 'Ανάστασης'.Αυτά απο το γρήγορο scout με αυτοκίνητο
Συναδελφοι-συναγωνιστες εχω ενα προβλημα μαλλον μεγαλο αλλα never mind μου αρεσουν οι μεγαλες με μεγαλα βυζια.Οποιος μπορει ας στειλει συντεταγμενες διοτι και επειδη ο πυρκαυλος ειναι στα ορια αντοχης του
Μαρία, Βουλγάρα, ξανθιά 50άρα. Βυζάρες 5+, ξενοδοχείο ΑΚΤΙΟ Σωκράτους και Σατωβριάνδου γωνία κοντά στην Ομόνοια. Από τις 9 το πρωί. Κάθεται στο διπλανό καφέ. 30 ευρώ με το ξενοδοχείο. Χύστης τις βυζάρες...
Σημερα το απογευμα γυρω στις 5 Σωκρατους και Σατωβριανδου κινεζα καλουτσικο σωμα κοντοπουτ@νο γυρω στα 40. (Για τους λατρεις του ειδους....) Δυστυχως οδηγουσα και βιαζομουν και δεν ρωτησα για τιμες κλπ. Οποιος συντροφος την εχει παρει ας ποσταρει γιατι γουσταρω κι εγω ανατολιτισες.
στην επιστροφη μου χτες σαββατο κατα τις 2.00 περιπου εκει στο κατεβασμα στην σολωνος λιγο πριν το τριτο θεραυπευτηριο ικα,που στριβουμε για να παμε προσ στουρναρη ,εκει στην γωνια στον¨"γρηγορη" ηταν ενα πιτσιρικι καλοβαλμενο με μαυρα ρουχα και μιλουσε με εναν παλικαρι με μια μηχανη μεγαλου κυβισμου.καλη φαινοταν με ωραιο κορμακι.το παλληκαρι αν ειναι απο εδω μεσα μπορει να μας πει τι εγινε και ποσο !
εγω δεν μπορουσα γιατι ειχα κοσμο στο αυτοκινητο και καλααα διαλεξα την σολωνος για να κατεβουμε πιο γρηγορα στα σπιτια μας...και οχι απο πανεπιστημιου.....εεεεεεε να κανουμε και το "ματι μας"!!!!!
Μία Μαρία (ψιλοπρεζάκι) που έκανε πιάτσα Σκουφά & Σίνα και έμενε Σεπόλια ξέρει κανείς που βρίσκεται. Συμπαθητική κοπέλα ήταν και τα έπαιρνε όλα στη μάπα....
Το απόλυτο τελειωμένο ζάκι πάντως είναι η Ματίνα που σίγουρα όλοι την ξέρουμε. την θυμάμαι από πριν το 1990 που κατέβαζε ούζα στις 4 το πρωί. πολύ καλή ήταν
κυκλοφοφεί ακόμα στη Ναυαρίνου με τεράστια κοιλιά και μουστάκια...
παιδες βουκουρεστιου κ σολωνος χθες 02.30 πηρα milf που φορουσε μπερε τελειο μπουκι κ στο τελος με ρωτησε αν θελω στρατιωτικη περιποιηση δηλ.να τελειωσω στο μπερε αφασια η γκομενα
χθες απογευμα γυρω στις 6 Μελισσα Βουλγαριας πολυ καθαρη (μπανιο πριν και μετα) πιπα ντιπ
συμορφωση με τις υποδειξεις καθολου βια.
σωμα ποιοτικο (υψος-βαρος-βυζι-κωλος) απο μουρη υστερει ευγενεια-συμπεριφορα καλη.
την πετυχα στη σταση πισω απο το μεσαιο περιπτερο ..
παρεα με δυο μεγαλες ξανθες (αυτη μελαχρινη με μπλου τζιν και κολλητο μπλουζακι)οχι εμφανιση
"μπαμ ειμαι πουτανα"
κοστος 30 και 15 ξενοδοχειο στο "ακριβο" γωνια οκανα..