Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
....και με περασαν για μπατσο και εξαφανιστηκαν σαν τους νιντζα που αμολανε τον καπνο και τους ψαχνεις..  :cheesy:
τις εχεις δει να φευγουν μολις περναει κανενα ανεπιθυμητο καρουμπαλο και να χωνονται στα στενα και στα μαγαζια με τα κινεζικα ρουχα ?
οι νιντζα θα ζηλευαν !!!

Επισκέπτης
Σημερα εθεαθη γυρω στις 4 στην οδο 3 Σεπτεμβριου ενα πουτανακι με κοκκινο κολαν πολυ δυνατο.Μηπως το πηρε ματι κανενας αλλος συντροφος?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ελα ρε παιχτη σοβαρα?
Εγω ημουν συνοδηγος σε μια μηχανη και ο οδηγος  ηταν λιγο χεστης και δε σταματησε! :jerking:
Πολυ καλη παντως!!Την εχεις παρει?
οταν λες συνοδηγος, εννοεις καθοσουν ΠΙΣΩ απο τον οδηγο ή ΔΙΠΛΑ του ????

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.839
Πόντοι
606

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.839
Πόντοι
606
ασε που εκει κοντα ειδα ενα παπα που ενας νεαρος του φιλουσε το χερι και επερνε την ευλογια του(μερες που ειναι)και ντραπικα να σταματησω :cool2:

freedom1978

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μαγκες καλησπερα στην καποδιστριου και 3ης Σεπτεμβριου συνηθως μετα τις 12:00 το βραδυ ειναι μια δεν ξερω απο που αλλα ξανθια με κοντο μαλλι , μια ξανθια με μακρυ μαλλι και συνηθως φοραει μινι φουστα και εχει κολ...αρα μαλλον πρεπει να ειναι αυτη η καρμεν και μια κοκινομαλλα αλβανιδα μου ειπε οτι ειναι με ισιο μακρυ μαλλι και απιστευτο πατο ξερει τι λεει την εχει παρει κανεις? 45 +15 ξενοδοχειο ειναι πολλα ?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ασε που εκει κοντα ειδα ενα παπα που ενας νεαρος του φιλουσε το χερι και επερνε την ευλογια του(μερες που ειναι)και ντραπικα να σταματησω :cool2:
δεν μου φιλουσε το χερι ρε συ.

κάνα τηλεφωνακι μου ζητουσε με διακριτικοτητα..

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.839
Πόντοι
606

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.839
Πόντοι
606
και να τους λεει <<ειμαι παππας τεκνα μου,σας παω>>,τιποτα, ολες τρεχανε.Μονο μια πιστη μπηκε κατω απο το πετραχηλι του και.....της πηρε το τηλεφωνο!Σαραντα πατερ μου του ειπε.Μαλλον ενοουσε σαραντα μερες νηστεια...

vamos1

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
0
μαγκες σημερα βλεπω εναν τυπο με ενα Χιουνται να σταματει στην Γ σεπτεμβριου και να φορτωνει 3 πουτανακια μεσα...μαλιστα η μια με ξερει και οταν με ειδε εριξε τα μαλλια μπροστα της τι λετε να παιζει?Ετσι απο περιεργια ρωταω!Πιστευα οτι δεν ειχανε νταβα αλλα αποτι φαινεται πολυ ρομαντικος ειμαι!lol...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ρε vamos και αυτες κοπελες ειναι / γιατι να μην εχουν καποιον γκομενο ??? / μπορει να ηταν και νταβας δεν ξερω / αλλα τετοιες ομορφες κοπελες ειναι απο τις τελευταιες που δεν θα εχουν εναν γκομενο .....

freedom1978

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Τελικα ρε μαγκες αυτην την κοκινομαλα στην 3ης και καποδιστριου της εχει πετυχει κανεις? αν ναι λεει τιποτα? σαν εμφανιση ειναι τρελο μωρο και ειναι αλβανιδα απο τι μου ειπε
περειμενω πληροφοριες pls help me!!!

vamos1

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Ρε vamos και αυτες κοπελες ειναι / γιατι να μην εχουν καποιον γκομενο ??? / μπορει να ηταν και νταβας δεν ξερω / αλλα τετοιες ομορφες κοπελες ειναι απο τις τελευταιες που δεν θα εχουν εναν γκομενο .....
δεν με καταλαβες μαλλον, ο τυπος ειχε φορτωσει τρεις στο αυτοκινητο οχι μια..τελος παντων δεν εχει σημασια

vamos1

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Τελικα ρε μαγκες αυτην την κοκινομαλα στην 3ης και καποδιστριου της εχει πετυχει κανεις? αν ναι λεει τιποτα? σαν εμφανιση ειναι τρελο μωρο και ειναι αλβανιδα απο τι μου ειπε
περειμενω πληροφοριες pls help me!!!

μια κοκκινομαλα κοντουλα ψιλομελαχρινη λες?Φοραει συνη8ως τζιν με γοβες στιλετο?

freedom1978

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ειναι κοκκινομαλλα μαζευει τα μαλια της κοτσο απο πισω μακρυ μαλλι την κανω γηρω στο 1.70  ομορφη στο πρωσοπο την εχω πετυχει και με φουστα και με παντελονι και με καυτο κοντο παντελονι. ειναι αλβανιδα μου το ειπε η ιδια. αν ξερει κανεις κατι ας μου πει thanxs

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom