Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.796
Πόντοι
3.656
Οταν λες κακη πιπα , δοντι κτλ ;; Προσπαθεια να μην βγαλη τα ρουχα της..τελικα τις ταβγαλες με το ζορι , η την εριξες στο φιλοτιμο και  ;;

Όταν λέω κακή πίπα εννοώ χωρίς τέχνη, βιαστικά, ξεπέτα. Την έριξα στο φιλότιμο με market analysis. Της είπα ότι αν δεν τα βγάλει δεν θα την ξαναπάρω και θα την δυσφημίσω σε όλους τους γνωστούς μου να μην την ξαναπάρει κανένας. Τα έβγαλε κοιτώντας με υποτιμητικά. Έτσι μου την έσπασε, γι αυτό και δεν την ξαναπήρα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.796
Πόντοι
3.656
Κριμα και εχει ενα σωμα ονειρο..... :rockon:  Πολλες φορες που την εχω παρατηρηση παραμειλαει μονη της....

Έχεις απόλυτο δίκιο. Μοιάζει καταθλιπτική προσωπικότητα, κρύβεται σαν να θεωρεί ότι την κυνηγάνε/παρακολουθούν και κουβεντιάζει με τον εαυτό της αλλάζοντας εκφράσεις στο πρόσωπό της. Τη λυπάμαι, αλλά τι να κάνω. Αν δεν της αρέσει αυτή η δουλειά ας μη την κάνει. Αν την κάνει, ας την κάνει σωστά, αλλιώς δεν θα έχει πελάτες.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• nwntas falafel.jpg
    nwntas falafel.jpg
    33,2 KB · Εμφανίσεις: 23

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δεκτός ο χαβαλές, είναι σωστό να εξασκούμε την αρετή της ευτραπελίας, κληρονομιά από τους προγόνους, υπάρχει εξαίσια ομιλία στο διαδίκτυο για αυτή την αρετή, ακούστε την. Δυστυχώς το προφυλακτικό σου κόβει ηδονή. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιώ τα χέρια μου όσο περισσότερο μπορώ, επειδή δεν περνάνε τα μικρόβια και οι ιοί μέσα από αυτά, εκτός από συφιλιδικά κόλπα που μέχρι στιγμής τα έχω αποφύγει. Το δέρμα μας είναι αδιαπέραστο από μικρόβια, εκτός κι αν έχει τραυματισμούς. Γι αυτό ελέγχομαι και τόσα χρόνια δεν έχω αρπάξει κάτι άσχημο. Αλλά δεν κατηγορώ κανένα για τα πιθανά ακάποτα, είμαστε ενήλικες και όπως στρώνουμε κοιμόμαστε.
τυπε ποιοι τραματισμοι ειναι αποδεκτοι ωστε να μην περασουν μικροβια?
ενα απλο κοψιμο πχ?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Και εγώ του είχα ρίξει τρελή καραμούζα.... :cheesy:

http://[URL unfurl="true"]www.bikestore.gr/327-large_default/karamouza.jpg[/img[/URL]]
[/quote]τυπε νομιζω ειχε βρει υποστηρικτη εναν τυπο που διαμαρτυροταν επειδη ειχε παει κωλοκυνθους και δεν ειχε υγρο σαπουνι ;D

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.796
Πόντοι
3.656
τυπε ποιοι τραματισμοι ειναι αποδεκτοι ωστε να μην περασουν μικροβια?
ενα απλο κοψιμο πχ?

όχι, σε πολύ επιφανειακό κόψιμο. Έχει κάτσει πάνω στο πόδι μου (σίγουρα επίτηδες) που το είχα ξύσει και ματώσει (είχε κάνει καύκαλο όμως) κάποια άρρωστη, αλλά τελικά δεν κόλλησα. Δεν το ξαναδιακινδύνευσα από τότε. Καλύτερα υπερβολικός και ζωντανός παρά άνετος και κάτω από το χώμα. Ειρίσθω εν παρόδω αν πάρεις την άδεια για κάψιμο, ειδοποίησέ με. Θα σε έχω υπόψη μου, γιατί να με πάνε Βουλγαρία άλλωστε.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
όχι, σε πολύ επιφανειακό κόψιμο. Έχει κάτσει πάνω στο πόδι μου (σίγουρα επίτηδες) που το είχα ξύσει και ματώσει (είχε κάνει καύκαλο όμως) κάποια άρρωστη, αλλά τελικά δεν κόλλησα. Δεν το ξαναδιακινδύνευσα από τότε. Καλύτερα υπερβολικός και ζωντανός παρά άνετος και κάτω από το χώμα. Ειρίσθω εν παρόδω αν πάρεις την άδεια για κάψιμο, ειδοποίησέ με. Θα σε έχω υπόψη μου, γιατί να με πάνε Βουλγαρία άλλωστε.
τυπε θες να καεις?δεν θα μπορεις να αναστηθεις οταν ερθει η ωρα :S

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Όταν λέω κακή πίπα εννοώ χωρίς τέχνη, βιαστικά, ξεπέτα. Την έριξα στο φιλότιμο με market analysis. Της είπα ότι αν δεν τα βγάλει δεν θα την ξαναπάρω και θα την δυσφημίσω σε όλους τους γνωστούς μου να μην την ξαναπάρει κανένας. Τα έβγαλε κοιτώντας με υποτιμητικά. Έτσι μου την έσπασε, γι αυτό και δεν την ξαναπήρα.
Το απολυτο ξενερομα τυπε μ  :S

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Έχεις απόλυτο δίκιο. Μοιάζει καταθλιπτική προσωπικότητα, κρύβεται σαν να θεωρεί ότι την κυνηγάνε/παρακολουθούν και κουβεντιάζει με τον εαυτό της αλλάζοντας εκφράσεις στο πρόσωπό της. Τη λυπάμαι, αλλά τι να κάνω. Αν δεν της αρέσει αυτή η δουλειά ας μη την κάνει. Αν την κάνει, ας την κάνει σωστά, αλλιώς δεν θα έχει πελάτες.
Ετσι ακριβος τυπε , καλητερα να βρει καμια αλλη δουλεια , ας μειρασι φιλαδια στο φιναλε βρε αδερφε δεν ειναι κακο , αλλιως την βλεπο η αστεγη και στη χειροτερη να την κουτουποση κανενας  :grin:

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0

Σίγουρα δεν μιλάει σε κινητό ρε τύποι; Πάντως αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι ο τύπος που την άφησε στη θέση της δεν ήταν μαύρος αλλα κάτι σε Πακιστανός. Της έκανε και λίγο κατήχηση κουνώντας το δάχτυλο και έφυγε προς Λαυρίου

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Σίγουρα δεν μιλάει σε κινητό ρε τύποι; Πάντως αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι ο τύπος που την άφησε στη θέση της δεν ήταν μαύρος αλλα κάτι σε Πακιστανός. Της έκανε και λίγο κατήχηση κουνώντας το δάχτυλο και έφυγε προς Λαυρίου

Έχει 2 κινητά,πάντως...τα έχω δει... ;)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Τυπε μου λες να χρεισημοποιη bluth και να το περασαμε για τρελο το κοριτσι  :2funny: :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Xτες και προχτες στο Κηφισσο μετα την Ιερα οδο ρευμα προς πειραια,μεσα στα σκοταδια γυρω στις 10 το βραδυ ητανε μια βυζαρου πιτσιρικα μαλλον γυφτοπουλα..Δεν σταματησα επειδη ημουν με την δικια μου αλλα φαινοταν καλη περιπτωση!!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.796
Πόντοι
3.656
τυπε θες να καεις?δεν θα μπορεις να αναστηθεις οταν ερθει η ωρα :S

Όχι, δεν θέλω να παραμυθιάζομαι με ένα καλύτερο κόσμο που με περιμένει όταν πεθάνω, αν είμαι καλό παιδί, γιατί αλλιώς ο καλός Θεούλης θα με στείλει στην Κόλαση, όπου θα καίγομαι στους αιώνες των αιώνων. Ο ίδιος ο υποτιθέμενος Ιησούς, όταν τον τρόλαραν οι Σαδδουκαίοι σχετικά με το ποιος αδελφός θα πηδάει αυτήν που την είχαν πάρει όλοι νουμεράδα, το ξεκαθάρισε: στον Παράδεισο δεν θα υπάρχει Σεξ, Βρώσις, Πόσης. Ρώτα αυτούς που αυτοπροσδιορίζονται σαν Χριστιανοί, τι περιμένουν να βρουν στον Παράδεισο. Δεν θα σου πει κανείς, απλούστατα γιατί πουθενά δεν υπάρχει στη Γραφή πραγματική περιγραφή.  Τι θα κάνουμε λοιπόν αν μας τρέχουν τα σάλια να πηδήξουμε, φάμε, πιούμε (αφού θα έχουμε το σώμα μας, θα έχουμε και όλες τις ανάγκες του) και δεν θα ικανοποιούμαστε; Αυτή θα είναι πραγματική κόλαση.  Αυτή είναι η μοναδική ζωή που έχω, θα προσπαθήσω λοιπόν να τη ζήσω όσο μπορώ καλύτερα. Και όταν τελειώσει, θα επιστρέψω στην πύκνωση του Σύμπαντος που ήμουν πριν γεννηθώ. Και ελπίζω να μετρήσω στο θετικό δυναμικό του, όταν έρθει η μέρα για τη Βαλχάλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom