Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ενώ δεν είχα καμία ένδειξη / ενόχληση είχε περάσει μικρόβιο στον προστάτη (δεν θυμάμαι ακριβώς τη διάγνωση), και αφού με έλεγξε ο ουρολόγος μου έγραψε ειδική αντιβίωση, έκανα επαναληπτικές αιματολογικές ύστερα από δύο μήνες και είχε περάσει.
δηλαδη ουτε λοχιας δεν εγινες τυπε :grin:

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Να μη γαμάτε ρε μαλάκες στις πιάτσες αν φοβάστε τόσο,ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣ σιγά μην φοράω και ολόσωμη καπότα πριν γαμήσω.
Άκου εκεί ρε Απόλυτε,πριν το γαμήσι να ρίχνεις οινόπνευμα για να βλέπεις αν σε τσούζει  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Να μη γαμάτε ρε μαλάκες στις πιάτσες αν φοβάστε τόσο,ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣ σιγά μην φοράω και ολόσωμη καπότα πριν γαμήσω.
Άκου εκεί ρε Απόλυτε,πριν το γαμήσι να ρίχνεις οινόπνευμα για να βλέπεις αν σε τσούζει  :2funny:
τυπε σε λιγο θα κανουν και hiv τεστ στις πουτανες πριν γαμησουν :grin:

μου θυμιζει εναν τυπο που ειχε ανοιξει θρεντ διαμαρτυριας επειδη σε ενα μπουρδελο δεν ειχε σαγιοναρες και το σεντονι ηταν βρωμικο :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
τυπε σε λιγο θα κανουν και hiv τεστ στις πουτανες πριν γαμησουν :grin:

μου θυμιζει εναν τυπο που ειχε ανοιξει θρεντ διαμαρτυριας επειδη σε ενα μπουρδελο δεν ειχε σαγιοναρες και το σεντονι ηταν βρωμικο :grin:
ο σεντονάκιας? :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αφου μαλακες μπαναρατε τον μαρη πριν σας πει το μυστικο για ασφαλες σεξ χωρις καποτα.

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Ο Ιωάννης Μπόκολος εν ώρα γαμησιού :

titan-full-body-condoms-are-the-way-to-go-11417-1246478803-0.jpg

εν ώρα ταξιδιού προς γκατζολία :

comment_m6uXfo2FLn0YJHYoZivTlGc4lpxrOICI.jpg

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656

Μου αρέσει υπερβολικά το δακτύλιασμα και το Fisting.Αν έχω πληγές στα χέρια, θεωρείς ότι είναι σωστό να τα βάλω στο μουνί και στον κώλο κάποιας που γαμιέται με καμιά 10ριά άτομα κάθε μέρα από όλες τις φιλές και ΚΥΡΙΩΣ με το Aids να ανασαίνει στο σβέρκο μας;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Ο Ιωάννης Μπόκολος εν ώρα γαμησιού :

titan-full-body-condoms-are-the-way-to-go-11417-1246478803-0.jpg

εν ώρα ταξιδιού προς γκατζολία :

comment_m6uXfo2FLn0YJHYoZivTlGc4lpxrOICI.jpg

Δεκτός ο χαβαλές, είναι σωστό να εξασκούμε την αρετή της ευτραπελίας, κληρονομιά από τους προγόνους, υπάρχει εξαίσια ομιλία στο διαδίκτυο για αυτή την αρετή, ακούστε την. Δυστυχώς το προφυλακτικό σου κόβει ηδονή. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιώ τα χέρια μου όσο περισσότερο μπορώ, επειδή δεν περνάνε τα μικρόβια και οι ιοί μέσα από αυτά, εκτός από συφιλιδικά κόλπα που μέχρι στιγμής τα έχω αποφύγει. Το δέρμα μας είναι αδιαπέραστο από μικρόβια, εκτός κι αν έχει τραυματισμούς. Γι αυτό ελέγχομαι και τόσα χρόνια δεν έχω αρπάξει κάτι άσχημο. Αλλά δεν κατηγορώ κανένα για τα πιθανά ακάποτα, είμαστε ενήλικες και όπως στρώνουμε κοιμόμαστε.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δεκτός ο χαβαλές, είναι σωστό να εξασκούμε την αρετή της ευτραπελίας, κληρονομιά από τους προγόνους, υπάρχει εξαίσια ομιλία στο διαδίκτυο για αυτή την αρετή, ακούστε την. Δυστυχώς το προφυλακτικό σου κόβει ηδονή. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιώ τα χέρια μου όσο περισσότερο μπορώ, επειδή δεν περνάνε τα μικρόβια και οι ιοί μέσα από αυτά, εκτός από συφιλιδικά κόλπα που μέχρι στιγμής τα έχω αποφύγει. Το δέρμα μας είναι αδιαπέραστο από μικρόβια, εκτός κι αν έχει τραυματισμούς. Γι αυτό ελέγχομαι και τόσα χρόνια δεν έχω αρπάξει κάτι άσχημο. Αλλά δεν κατηγορώ κανένα για τα πιθανά ακάποτα, είμαστε ενήλικες και όπως στρώνουμε κοιμόμαστε.

Τύπε είσαι πολύ ταλαντούχος τελικά... :rockon:  Δεν σε είχαμε πάρει χαμπάρι εσένα... :sunglasses:

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αναχώρηση για φαλάφελ και τριγωνότσαρκα, θα ακολουθήσει ενημέρωση

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μιχάλη,ξεκόλλα επιτέλους ρε...

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
ρεεε πουτσα ειμαι παλι....τα χω παιξει :2funny: :2funny: :2funny:

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλύτερα να τον τυλίξω στο φαλάφελ και να γαμήσω ρεβυθοκεφτέ παρά αυτές που είδα πριν λίγο

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πουθενά το κουνέλι και η Άννα-Γκάνα, άκυρα στο Joys, άκυρα στο Lito, ερημιά στο Elysium, χοντρή τσιγγάνα και ξανθό ζάκι στη Βάθης

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τύπε απο παίρνεις φαλάφελ στο κέντρο? ψάχνω ένα καλό για να δοκιμάσω πρώτη φορά  :helpplea:
Λιοσίων 5, ένα ευρώ και χορταίνεις χαλαρά.
Λιοσίων 1, ενάμισι ευρώ και ειναι λίγο μεγαλύτερο.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Πουθενά το κουνέλι και η Άννα-Γκάνα, άκυρα στο Joys, άκυρα στο Lito, ερημιά στο Elysium, χοντρή τσιγγάνα και ξανθό ζάκι στη Βάθης
Αν κια ειμαι συγουρος μονο το κουνελι μετραει στο σεχ η Αννα ωραιο σωμα αλλα θα ειναι σαν Νεκρη  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom