omorfoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2007
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Λιοσίων 5, ένα ευρώ και χορταίνεις χαλαρά.
Λιοσίων 1, ενάμισι ευρώ και ειναι λίγο μεγαλύτερο.
;)
Λιοσίων 5, ένα ευρώ και χορταίνεις χαλαρά.
Λιοσίων 1, ενάμισι ευρώ και ειναι λίγο μεγαλύτερο.
Λοιπόν αυτή την Άννα θελω να τη δοκιμάσω οπωσδήποτε, είμαι πολύ περίεργος. Εχω μια θεωρία ότι σε αυτό το χώρο, όπως φέρεσαι σου φέρονται. Για να δούμε...Αν κια ειμαι συγουρος μονο το κουνελι μετραει στο σεχ η Αννα ωραιο σωμα αλλα θα ειναι σαν Νεκρη :S
Εχω και εγω τυπε μου την περιεργια να μας πεις πως περασες μαζι της , αλλα δεν υσχιει παντα αυτο που λες...καμια φορα σου φαιροντε καλα...και φαιρεσε ασχημα...φαιρεσε καλα σου φαιρνοντε ασχημα....Λοιπόν αυτή την Άννα θελω να τη δοκιμάσω οπωσδήποτε, είμαι πολύ περίεργος. Εχω μια θεωρία ότι σε αυτό το χώρο, όπως φέρεσαι σου φέρονται. Για να δούμε...
εχω ακουσει για σχιστο ξερει κανεις κατι. εαν ναι ας δωσει τα φωτα του για να κανω καμια καταδρομικη σημερα το βραδυ.
Εκει τυπε μου μονο αν θελει να την φορτοσις στο αμαξι και να φυγης σφερα για χοτελ....οχι να γαμας σταμαξι και τα δερφια να παραμονευουν..........εγω αυτο κανω...9 στις 10 λενε οχι...και δεν ειναι τυχαιοTύπε εκεί παίζουν γυφτούλια, αλλά πίσω απ τον θάμνο παραμονεύουν όλα τ αδέρφια τους και δε βλέπω να τη βγάζεις καθαρή...
Λοιπόν αυτή την Άννα θελω να τη δοκιμάσω οπωσδήποτε, είμαι πολύ περίεργος. Εχω μια θεωρία ότι σε αυτό το χώρο, όπως φέρεσαι σου φέρονται. Για να δούμε...
Οταν λες κακη πιπα , δοντι κτλ ;; Προσπαθεια να μην βγαλη τα ρουχα της..τελικα τις ταβγαλες με το ζορι , η την εριξες στο φιλοτιμο και ;;φίλε την Άννα από την Γκάνα την έχω πάρει δύο φορές. Το σωματάκι της είναι να το πιείς στο ποτήρι, έχει εξαίσιες αναλογίες, αν και είναι μικροκαμωμένη. Την πρώτη φορά πέρασα καλά, τη δεύτερη το μετάνιωσα. Κακή πίπα, προσπάθεια να μην βγάλει τα ρούχα της, και στήνεται με τέτοιο τρόπο που να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις την πίσω είσοδο, αν και στο δρόμο είχε πει ότι το κάνει. Αλλά κι όλες οι νέγρες που έχω πάρει τελευταία με απογοήτευσαν, έχουν μείνει μπάζα και ξεπέτες. Δεν την συνιστώ.
φίλε την Άννα από την Γκάνα την έχω πάρει δύο φορές. Το σωματάκι της είναι να το πιείς στο ποτήρι, έχει εξαίσιες αναλογίες, αν και είναι μικροκαμωμένη. Την πρώτη φορά πέρασα καλά, τη δεύτερη το μετάνιωσα. Κακή πίπα, προσπάθεια να μην βγάλει τα ρούχα της, και στήνεται με τέτοιο τρόπο που να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις την πίσω είσοδο, αν και στο δρόμο είχε πει ότι το κάνει. Αλλά κι όλες οι νέγρες που έχω πάρει τελευταία με απογοήτευσαν, έχουν μείνει μπάζα και ξεπέτες. Δεν την συνιστώ.
Φιλε δωσε κανα εξτραδακι στην Ευα Ιασωνος 27υπογειο απογευμα να βρεις το φως σουφίλε την Άννα από την Γκάνα την έχω πάρει δύο φορές. Το σωματάκι της είναι να το πιείς στο ποτήρι, έχει εξαίσιες αναλογίες, αν και είναι μικροκαμωμένη. Την πρώτη φορά πέρασα καλά, τη δεύτερη το μετάνιωσα. Κακή πίπα, προσπάθεια να μην βγάλει τα ρούχα της, και στήνεται με τέτοιο τρόπο που να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις την πίσω είσοδο, αν και στο δρόμο είχε πει ότι το κάνει. Αλλά κι όλες οι νέγρες που έχω πάρει τελευταία με απογοήτευσαν, έχουν μείνει μπάζα και ξεπέτες. Δεν την συνιστώ.
Φιλε δωσε κανα εξτραδακι στην Ευα Ιασωνος 27υπογειο απογευμα να βρεις το φως σου
φίλε την Άννα από την Γκάνα την έχω πάρει δύο φορές. Το σωματάκι της είναι να το πιείς στο ποτήρι, έχει εξαίσιες αναλογίες, αν και είναι μικροκαμωμένη. Την πρώτη φορά πέρασα καλά, τη δεύτερη το μετάνιωσα. Κακή πίπα, προσπάθεια να μην βγάλει τα ρούχα της, και στήνεται με τέτοιο τρόπο που να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις την πίσω είσοδο, αν και στο δρόμο είχε πει ότι το κάνει. Αλλά κι όλες οι νέγρες που έχω πάρει τελευταία με απογοήτευσαν, έχουν μείνει μπάζα και ξεπέτες. Δεν την συνιστώ.
http://[URL unfurl="true"]www.lifo.gr/icache/520/389/1/316757_125_1.jpg[/img[/URL]]
[/quote] Ωραιο μωρο , αλλα εχει κυταριτιδα δερματος ενοω πρησμενα ποδια λογο φλεγμονον :headbang3:
Κριμα και εχει ενα σωμα ονειρο..... Πολλες φορες που την εχω παρατηρηση παραμειλαει μονη της....Τα ίδια και εγώ...τις 2 πρώτες φορές πέρασα σούπερ,την 3η σκατά.....έχει φάει άκυρο από μένα....
Κριμα και εχει ενα σωμα ονειρο..... Πολλες φορες που την εχω παρατηρηση παραμειλαει μονη της....
Πω πω, με πωρώνετε...Τέλος για μένα...ας πάει πίσω στην πατρίδα της,να δει την γλύκα...