Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αν κια ειμαι συγουρος μονο το κουνελι μετραει στο σεχ η Αννα ωραιο σωμα αλλα θα ειναι σαν Νεκρη  :S
Λοιπόν αυτή την Άννα θελω να τη δοκιμάσω οπωσδήποτε, είμαι πολύ περίεργος. Εχω μια θεωρία ότι σε αυτό το χώρο, όπως φέρεσαι σου φέρονται. Για να δούμε...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Λοιπόν αυτή την Άννα θελω να τη δοκιμάσω οπωσδήποτε, είμαι πολύ περίεργος. Εχω μια θεωρία ότι σε αυτό το χώρο, όπως φέρεσαι σου φέρονται. Για να δούμε...
Εχω και εγω τυπε μου την περιεργια να μας πεις πως περασες  μαζι της , αλλα δεν υσχιει παντα αυτο που λες...καμια φορα σου φαιροντε καλα...και φαιρεσε ασχημα...φαιρεσε καλα σου φαιρνοντε ασχημα....:rockon:

zippo

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
0
εχω ακουσει για σχιστο ξερει κανεις κατι. εαν ναι ας δωσει τα φωτα του για να κανω καμια καταδρομικη σημερα το βραδυ.

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
εχω ακουσει για σχιστο ξερει κανεις κατι. εαν ναι ας δωσει τα φωτα του για να κανω καμια καταδρομικη σημερα το βραδυ.

Tύπε εκεί παίζουν γυφτούλια, αλλά πίσω απ τον θάμνο παραμονεύουν όλα τ αδέρφια τους και δε βλέπω να τη βγάζεις καθαρή...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Tύπε εκεί παίζουν γυφτούλια, αλλά πίσω απ τον θάμνο παραμονεύουν όλα τ αδέρφια τους και δε βλέπω να τη βγάζεις καθαρή...
Εκει τυπε μου μονο αν θελει να την φορτοσις στο αμαξι και να φυγης σφερα για χοτελ....οχι να γαμας σταμαξι και τα δερφια να παραμονευουν..........εγω αυτο κανω...9 στις 10 λενε οχι...και δεν ειναι τυχαιο  :rockon:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656

φίλε την Άννα από την Γκάνα την έχω πάρει δύο φορές. Το σωματάκι της είναι να το πιείς στο ποτήρι, έχει εξαίσιες αναλογίες, αν και είναι μικροκαμωμένη. Την πρώτη φορά πέρασα καλά, τη δεύτερη το μετάνιωσα. Κακή πίπα, προσπάθεια να μην βγάλει τα ρούχα της, και στήνεται με τέτοιο τρόπο που να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις την πίσω είσοδο, αν και στο δρόμο είχε πει ότι το κάνει. Αλλά κι όλες οι νέγρες που έχω πάρει τελευταία με απογοήτευσαν, έχουν μείνει μπάζα και ξεπέτες. Δεν την συνιστώ.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
φίλε την Άννα από την Γκάνα την έχω πάρει δύο φορές. Το σωματάκι της είναι να το πιείς στο ποτήρι, έχει εξαίσιες αναλογίες, αν και είναι μικροκαμωμένη. Την πρώτη φορά πέρασα καλά, τη δεύτερη το μετάνιωσα. Κακή πίπα, προσπάθεια να μην βγάλει τα ρούχα της, και στήνεται με τέτοιο τρόπο που να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις την πίσω είσοδο, αν και στο δρόμο είχε πει ότι το κάνει. Αλλά κι όλες οι νέγρες που έχω πάρει τελευταία με απογοήτευσαν, έχουν μείνει μπάζα και ξεπέτες. Δεν την συνιστώ.
Οταν λες κακη πιπα , δοντι κτλ ;; Προσπαθεια να μην βγαλη τα ρουχα της..τελικα τις ταβγαλες με το ζορι , η την εριξες στο φιλοτιμο και  ;;

ypoklopeas89

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
προσωπικα μονο παλαιο φαληρο ξερω, στην παραλιακη(ποσειδωνος) πηγαινοντας προς πειραια. Μετα το αεροδρομιο ειναι ενα βενζιναδικο οπου ειναι μια στρουμπουλη, αμεσως μετα στα φαναρια που στριβεις για λ. αλιμου αλλη μια στρουμπουλη και λιγο πιο κατω σε ενα στενο δυο νετα, βουλγαρες τις εκοψα, οι μοναδικες που βλεπονται. Μετα τις 10 θα τις βρειτε και το πολυ μεχρι τις 1-2...Στην δευτερη χοντρη ειχα σκασει 50αρι,δεν ελεγε πολλα η κοπελα αλλα και εγω ψυχολογικα ημουν πεσμενος οποτε...

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0

Ελπίζω να τη βρω Κυριακή μεσημέρι όπως την περασμένη εβδομάδα. Δεν προλαβαίνω νωρίτερα. Για να δούμε...

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Φιλε δωσε κανα εξτραδακι στην Ευα Ιασωνος 27υπογειο απογευμα να βρεις το φως σου

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16

URL]]

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Τα ίδια και εγώ...τις 2 πρώτες φορές πέρασα σούπερ,την 3η σκατά.....έχει φάει άκυρο από μένα.... :idiot:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Τα ίδια και εγώ...τις 2 πρώτες φορές πέρασα σούπερ,την 3η σκατά.....έχει φάει άκυρο από μένα.... :idiot:
Κριμα και εχει ενα σωμα ονειρο..... :rockon:  Πολλες φορες που την εχω παρατηρηση παραμειλαει μονη της....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Κριμα και εχει ενα σωμα ονειρο..... :rockon:  Πολλες φορες που την εχω παρατηρηση παραμειλαει μονη της....

Τέλος για μένα...ας πάει πίσω στην πατρίδα της,να δει την γλύκα... :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom