τυπε εκανες γλυφομουνια γλυφοκολια και ακαποτα με τις νεγρες?
Apolyte την Καλημερα μου !!!
τυπε λες να βρεθει το εμβολιο για τον εμπολα με το DNA του?Περιεργο τυπε
Χρειαζομαστε αναλυση του DNA σου, μαλλον εχεις καποιου ειδους ανοσια.
Τα παρανομα εξτραδακια με μαυρες ειναι επιστημονικα αποδεδειγμενο οτι προκαλουν τριχοπτωση
καλημερα τυπεApolyte την Καλημερα μου !!!
Αλήθεια, εσείς που κυκλοφοράτε στο τρίγωνο, τι έγινε με τις οροθετικές; Την Κυριακή είδα τη Μαρία Βαξεβανίδη και τη Μαργαρίτα Κάτι να ανεβοκατεβαίνουν τη Σωκράτους. Οι άλλες τι γίνανε; Ξέρει κάποιος συνάδελφος;
φακελωμενες τις εχεις τυπε?μια λιστα με τις οροθετικες που εχω δει στο τριγωνο κατα την τελευταια παρουσια μου εκει.
1.ΚΑΤΣΟΥΡΗ Ευαγγελία
2.ΦΥΚΑ Χριστίνα
3.ΝΥΣΤΑΖΟΥ Ιωάννα
4.ΚΑΤΙ Μαργαρίτα
5.ΜΕΜΕΤΟΓΛΟΥ Δήμητρα
6.ΖΙΩΓΑ Γεωργία
7.ΚΑΝΑΤΑ Βασιλική
8.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Χριστίνα
9.ΒΑΞΕΒΑΝΙΔH Μαριάννα
10.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Ουρανία
11.ΠΑΛΙΓΓΙΝΗ Μαρία
12.ΜΑΤΘΑΙΟΥ Νίκη
φακελωμενες τις εχεις τυπε?
ο χανιωτης ειναι τυπος δικε μουΑυτο ειναι σιγουρο !!!
φακελωμενες τις εχεις τυπε?
τυπε κανα νεο απτο μαριω ειχες?απαντησα στον ιωαννη σχετικα με τις οροθετικες που ρωτησε ;)
τυπε κανα νεο απτο μαριω ειχες?
γιατι τυπε?τι επαθε?εχουμε να μιλησουμε πανω απο 10 μερες γιατι εχει τα νευρα της.
γιατι τυπε?τι επαθε?
Ακομα oles αυτες τυπε μου κανουν πιατσα στο τριγωνο και γαμιονται ;; :S :Sμια λιστα με τις οροθετικες που εχω δει στο τριγωνο κατα την τελευταια παρουσια μου εκει.
1.ΚΑΤΣΟΥΡΗ Ευαγγελία
2.ΦΥΚΑ Χριστίνα
3.ΝΥΣΤΑΖΟΥ Ιωάννα
4.ΚΑΤΙ Μαργαρίτα
5.ΜΕΜΕΤΟΓΛΟΥ Δήμητρα
6.ΖΙΩΓΑ Γεωργία
7.ΚΑΝΑΤΑ Βασιλική
8.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Χριστίνα
9.ΒΑΞΕΒΑΝΙΔH Μαριάννα
10.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Ουρανία
11.ΠΑΛΙΓΓΙΝΗ Μαρία
12.ΜΑΤΘΑΙΟΥ Νίκη
τι ακριβως κολλησες?Και βέβαια όχι. Πάντα με προφύλαξη, έλεγχα με οινόπνευμα πριν τη συνεδρία αν είχα πληγές στα δάχτυλα. Αν έτσουζε κάποιο σημείο, δεν έκανα δακτυλοσκόπηση - πρωκτοσκόπηση. Επειδή χρησιμοποιούσα Baby oil έσπασε μαι φορά το προφυλακτικό σε πρωκτικό, το κατάλαβα σχεδόν αμέσως (κακά τα ψέματα, άλλη αίσθηση), έτρεξα, πλύθηκα με Betadine αλλά η ζημιά είχε γίνει. Το διαπίστωσα με αιματολογικές που έκανα 2 μήνες μετά. Πήρα αντιβίωση, κι όλα καλά.
μια λιστα με τις οροθετικες που εχω δει στο τριγωνο κατα την τελευταια παρουσια μου εκει.
1.ΚΑΤΣΟΥΡΗ Ευαγγελία
2.ΦΥΚΑ Χριστίνα
3.ΝΥΣΤΑΖΟΥ Ιωάννα
4.ΚΑΤΙ Μαργαρίτα
5.ΜΕΜΕΤΟΓΛΟΥ Δήμητρα
6.ΖΙΩΓΑ Γεωργία
7.ΚΑΝΑΤΑ Βασιλική
8.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Χριστίνα
9.ΒΑΞΕΒΑΝΙΔH Μαριάννα
10.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Ουρανία
11.ΠΑΛΙΓΓΙΝΗ Μαρία
12.ΜΑΤΘΑΙΟΥ Νίκη
τι ακριβως κολλησες?
Ακομα oles αυτες τυπε μου κανουν πιατσα στο τριγωνο και γαμιονται ;; :S :S
συνάδελφε, σε ευχαριστώ για την εκτενή απάντηση. Εγώ έχω δει μόνο τις δυο που προανάφερα, εσύ τις βλέπεις όλες. Αποδεικνύεται ότι κυκλοφορείς περισσότερο από μένα στο τρίγωνο.
εμ πως να παθεις τριχοπτωση ετσι τυπεΚαι βέβαια όχι. Πάντα με προφύλαξη