apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
παλι ζαντα ο soukeras σας.................
παλι ζαντα ο soukeras σας.................
Πάντα έχει,δυστυχώς όμως το έργο του θα αναγνωριστεί μετά θάνατον όπως όλων των μεγάλων αντρών άλλωστε.Εχει δικιο ο Apolytos !!!
WWW.RADIOSOUKERAS.LISTEN2MYRADIO.COM]WWW.RADIOSOUKERAS.LISTEN2MYRADIO.COM [/URL] ΠΟΥΤΑΝΟΠΙΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ
εγω δεν θα πεθανω ποτέ τυπεΠάντα έχει,δυστυχώς όμως το έργο του θα αναγνωριστεί μετά θάνατον όπως όλων των μεγάλων αντρών άλλωστε.
για παρτυ σας φιλαρακια μου
γεια σου αγορινα μου δεν ξερω αν ειπα καλα το ψευδωνυμο σουΔωσε πονο Soukera ......
γεια σου αγορινα μου δεν ξερω αν ειπα καλα το ψευδωνυμο σου
γιατι ετσι τυπε?Πρωι πρωι ολα νεκρα...τη μονη που ειδα ηταν ενα τζανκι γκρανυ απεναντη απο την πλατεια βαθης καθοταν στην σταση και βαφοταν....φοραγε ασπρο φορεμα...μικρο πεσμενο στηθος....βλεβες στα χερια πολλεσ και πρησμενεσ... ωραια κολαρα και μπουτια, ανετα το γαμουσα...Τελικα εφυγα αυτα τυποι μου
Ελα ντε, μπορει να ειχαν βγει την προηγουμενη μερα και να ταχαν τσουξη λογο της εορτηςγιατι ετσι τυπε?
εγω δεν θα πεθανω ποτέ τυπε
θα σας θαψω ολους
. Τυπε μου απλα επεσες σε φολες μη μασας συνεχυσε δυνατα εφοσον εχεις παραδες κ θα βρεις την καταληλη για καλο γαμησηkalhmera σε ολους.παρακολουθω εδω και πολυ καιρο την σελιδα αυτη και εφοσον προσφατα χωρισα ειπα να αρχισω και εγω το αθλημα και να συμμετεχω πλεον ενεργα.
Γιαυτο μερικεσ πληροφοριες
1.Στο σχιστο σιγα σιγα διημιουργειται πιατσα απο 1-2 σημερα ηταν 5τεμαχιασ
2.κοντοπουτανο 35*40 περιπου κοντο μελαχρινο μαλλι ονομα NADJA ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ την πηρα σπιτι ενω ειχαμε συννενοηθει απο πριν οτι θελω λιγο πιο εντονη βαση ολα οκ μου λεει,στην διαδρομη 4 τηλεφωνηματα αρχιζω και ξενερωνω φτανουμε αρχιζει μετριοτατη πιπα παω να παρω το χερι της λεει οχι.τα απιρνω και ετσι οπως ειναι την στελνω σπιτι.
3/κοντοπουτανο ονομα κατερινα καστανο μαλλι λεει οτι ειναι χηρα εχει σπουδασει ψυχολογια ....να μην τα πολυ λεω την φερνω σπιτι αρχιζουμε μεσα σε ενα λεπτο αχ οθχ ποναω αναστεναχμοι....τα παιρνω αντε σπιτι της .
η κανω κατι λαθος η δεν το κατεχω δεχτες οι συμβουλες