Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
παλι ζαντα ο soukeras σας.................
Drunk.gif

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πολύ καψούρα ρε soukera! Και να μην είσαι ζάντα, με αυτά γίνεσαι!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Πρωι πρωι ολα νεκρα...τη μονη που ειδα ηταν ενα τζανκι γκρανυ απεναντη απο την πλατεια βαθης καθοταν στην σταση και βαφοταν....φοραγε ασπρο φορεμα...μικρο πεσμενο στηθος....βλεβες στα χερια πολλεσ και πρησμενεσ... ωραια κολαρα και μπουτια, ανετα το γαμουσα...Τελικα εφυγα αυτα τυποι μου  :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πρωι πρωι ολα νεκρα...τη μονη που ειδα ηταν ενα τζανκι γκρανυ απεναντη απο την πλατεια βαθης καθοταν στην σταση και βαφοταν....φοραγε ασπρο φορεμα...μικρο πεσμενο στηθος....βλεβες στα χερια πολλεσ και πρησμενεσ... ωραια κολαρα και μπουτια, ανετα το γαμουσα...Τελικα εφυγα αυτα τυποι μου  :rockon:
γιατι ετσι τυπε?

PERI32

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
kalhmera σε ολους.παρακολουθω εδω και πολυ καιρο την σελιδα αυτη και εφοσον προσφατα χωρισα ειπα να αρχισω και εγω το αθλημα και να συμμετεχω πλεον ενεργα.
Γιαυτο μερικεσ πληροφοριες

1.Στο σχιστο σιγα σιγα διημιουργειται πιατσα απο 1-2 σημερα ηταν 5τεμαχιασ
2.κοντοπουτανο 35*40 περιπου κοντο μελαχρινο μαλλι ονομα NADJA ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ την πηρα σπιτι ενω ειχαμε συννενοηθει απο πριν οτι θελω λιγο πιο εντονη βαση ολα οκ μου λεει,στην διαδρομη 4 τηλεφωνηματα αρχιζω και ξενερωνω φτανουμε αρχιζει μετριοτατη πιπα παω να παρω το χερι της λεει οχι.τα απιρνω και ετσι οπως ειναι την στελνω σπιτι.
3/κοντοπουτανο ονομα κατερινα καστανο μαλλι  λεει οτι ειναι χηρα εχει σπουδασει ψυχολογια ....να μην τα πολυ λεω την φερνω σπιτι αρχιζουμε μεσα σε ενα λεπτο αχ οθχ ποναω αναστεναχμοι....τα παιρνω αντε σπιτι της .
η κανω κατι λαθος η δεν το κατεχω δεχτες οι συμβουλες

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
kalhmera σε ολους.παρακολουθω εδω και πολυ καιρο την σελιδα αυτη και εφοσον προσφατα χωρισα ειπα να αρχισω και εγω το αθλημα και να συμμετεχω πλεον ενεργα.
Γιαυτο μερικεσ πληροφοριες

1.Στο σχιστο σιγα σιγα διημιουργειται πιατσα απο 1-2 σημερα ηταν 5τεμαχιασ
2.κοντοπουτανο 35*40 περιπου κοντο μελαχρινο μαλλι ονομα NADJA ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ την πηρα σπιτι ενω ειχαμε συννενοηθει απο πριν οτι θελω λιγο πιο εντονη βαση ολα οκ μου λεει,στην διαδρομη 4 τηλεφωνηματα αρχιζω και ξενερωνω φτανουμε αρχιζει μετριοτατη πιπα παω να παρω το χερι της λεει οχι.τα απιρνω και ετσι οπως ειναι την στελνω σπιτι.
3/κοντοπουτανο ονομα κατερινα καστανο μαλλι  λεει οτι ειναι χηρα εχει σπουδασει ψυχολογια ....να μην τα πολυ λεω την φερνω σπιτι αρχιζουμε μεσα σε ενα λεπτο αχ οθχ ποναω αναστεναχμοι....τα παιρνω αντε σπιτι της .
η κανω κατι λαθος η δεν το κατεχω δεχτες οι συμβουλες
.  Τυπε μου απλα επεσες σε φολες μη μασας συνεχυσε δυνατα εφοσον εχεις παραδες κ θα βρεις την καταληλη για καλο γαμηση

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Τύπε το βλέπω το σπίτι σου καλοκαιρινό !

:s&m_3: :s&m_3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom