ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.344
- Πόντοι
- 3.656
kalhmera σε ολους.παρακολουθω εδω και πολυ καιρο την σελιδα αυτη και εφοσον προσφατα χωρισα ειπα να αρχισω και εγω το αθλημα και να συμμετεχω πλεον ενεργα.
Γιαυτο μερικεσ πληροφοριες
1.Στο σχιστο σιγα σιγα διημιουργειται πιατσα απο 1-2 σημερα ηταν 5τεμαχιασ
2.κοντοπουτανο 35*40 περιπου κοντο μελαχρινο μαλλι ονομα NADJA ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ την πηρα σπιτι ενω ειχαμε συννενοηθει απο πριν οτι θελω λιγο πιο εντονη βαση ολα οκ μου λεει,στην διαδρομη 4 τηλεφωνηματα αρχιζω και ξενερωνω φτανουμε αρχιζει μετριοτατη πιπα παω να παρω το χερι της λεει οχι.τα απιρνω και ετσι οπως ειναι την στελνω σπιτι.
3/κοντοπουτανο ονομα κατερινα καστανο μαλλι λεει οτι ειναι χηρα εχει σπουδασει ψυχολογια ....να μην τα πολυ λεω την φερνω σπιτι αρχιζουμε μεσα σε ενα λεπτο αχ οθχ ποναω αναστεναχμοι....τα παιρνω αντε σπιτι της .
η κανω κατι λαθος η δεν το κατεχω δεχτες οι συμβουλες
Αν μπορώ να δώσω μια συμβουλή είναι η εξής: θα λες ΑΚΡΙΒΩΣ τι γουστάρεις, ποτέ δεν θα πιστεύεις το Μωρό μου τα κάνω όλα. Αν σου κάνει στραβή, ΟΡΘΑ τις διώχνεις αμέσως, μην ελπίσεις ότι την άλλη φορά θα είναι καλύτερα. Αν το κάναμε όλοι μας, οι κακές επαγγελματίες δεν θα αντέχανε ούτε δύο μήνες. Εσύ είσαι ο πελάτης, εσύ πρέπει να ικανοποιηθείς. Αν δεν είσαι σταθερός, αλλά σε καταλάβουν ότι είσαι ανθρώπινος, θα προσπαθήσουν να σε εκμεταλλευτούν, πουτάνες είναι.