Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.344
Πόντοι
3.656
kalhmera σε ολους.παρακολουθω εδω και πολυ καιρο την σελιδα αυτη και εφοσον προσφατα χωρισα ειπα να αρχισω και εγω το αθλημα και να συμμετεχω πλεον ενεργα.
Γιαυτο μερικεσ πληροφοριες

1.Στο σχιστο σιγα σιγα διημιουργειται πιατσα απο 1-2 σημερα ηταν 5τεμαχιασ
2.κοντοπουτανο 35*40 περιπου κοντο μελαχρινο μαλλι ονομα NADJA ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ την πηρα σπιτι ενω ειχαμε συννενοηθει απο πριν οτι θελω λιγο πιο εντονη βαση ολα οκ μου λεει,στην διαδρομη 4 τηλεφωνηματα αρχιζω και ξενερωνω φτανουμε αρχιζει μετριοτατη πιπα παω να παρω το χερι της λεει οχι.τα απιρνω και ετσι οπως ειναι την στελνω σπιτι.
3/κοντοπουτανο ονομα κατερινα καστανο μαλλι  λεει οτι ειναι χηρα εχει σπουδασει ψυχολογια ....να μην τα πολυ λεω την φερνω σπιτι αρχιζουμε μεσα σε ενα λεπτο αχ οθχ ποναω αναστεναχμοι....τα παιρνω αντε σπιτι της .
η κανω κατι λαθος η δεν το κατεχω δεχτες οι συμβουλες

Αν μπορώ να δώσω μια συμβουλή είναι η εξής: θα λες ΑΚΡΙΒΩΣ τι γουστάρεις, ποτέ δεν θα  πιστεύεις το Μωρό μου τα κάνω όλα. Αν σου κάνει στραβή, ΟΡΘΑ τις διώχνεις αμέσως, μην ελπίσεις ότι την άλλη φορά θα είναι καλύτερα. Αν το κάναμε όλοι μας, οι κακές επαγγελματίες δεν θα αντέχανε ούτε δύο μήνες. Εσύ είσαι ο πελάτης, εσύ πρέπει να ικανοποιηθείς. Αν δεν είσαι σταθερός, αλλά σε καταλάβουν ότι είσαι ανθρώπινος, θα προσπαθήσουν να σε εκμεταλλευτούν, πουτάνες είναι.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.450
Πόντοι
4.006
Αν μπορώ να δώσω μια συμβουλή είναι η εξής: θα λες ΑΚΡΙΒΩΣ τι γουστάρεις, ποτέ δεν θα  πιστεύεις το Μωρό μου τα κάνω όλα. Αν σου κάνει στραβή, ΟΡΘΑ τις διώχνεις αμέσως, μην ελπίσεις ότι την άλλη φορά θα είναι καλύτερα. Αν το κάναμε όλοι μας, οι κακές επαγγελματίες δεν θα αντέχανε ούτε δύο μήνες. Εσύ είσαι ο πελάτης, εσύ πρέπει να ικανοποιηθείς. Αν δεν είσαι σταθερός, αλλά σε καταλάβουν ότι είσαι ανθρώπινος, θα προσπαθήσουν να σε εκμεταλλευτούν, πουτάνες είναι.
Σωστος τυπε μου  :rockon: :rockon:

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αναχώρηση για Λαυριου σε μια ώρα και 20 λεπτά. Ελπίζω να πετύχω Άννα ή κουνέλι. Αλλιώς δεν θα την παλέψω στη δουλειά μετά.

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γενική απορία. Με τις κοπέλες και τα ξενοδοχεία τι παίζει; Μπορώ αντί για Lito των 10 ευρώ να την πάω σε άλλο των 5; Έχει νόημα ή ειναι πολύ χάλια τα φθηνότερα χοτέλια;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.344
Πόντοι
3.656
Γενική απορία. Με τις κοπέλες και τα ξενοδοχεία τι παίζει; Μπορώ αντί για Lito των 10 ευρώ να την πάω σε άλλο των 5; Έχει νόημα ή ειναι πολύ χάλια τα φθηνότερα χοτέλια;

Εγώ πηγαίνω μόνο στα φθηνά. Δεν έχει νόημα η διπλάσια τιμή. Με δεδομένο ότι 12*5=60€, αν πηδάς 3 φορές τη βδομάδα, επί της ουσίας κερδίζεις 3 γαμίσια. Αλλά και δύο φορές η βδομάδα να πηδάς και πάλι κερδίζεις 8*5=40, 2 γαμίσια το μήνα. Το καλύτερο θα ήταν να τις πηγαίνεις σπίτι σου (από άποψη άνεσης χρόνου και με δεδομένο ότι παίζεις στην έδρα σου) αλλά αυτό συνεπάγεται κόστος μεγαλύτερο ανά συνεδρία και πιθανό κίνδυνο από τον κύκλο της, ποτέ δεν ξέρεις.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.344
Πόντοι
3.656
Ρεπορτάζ από τις πουτανόπιατσες. Σήμερα 12.30  κατέβηκα στο τρίγωνο (είχα ραντεβού με συναγωνιστή αλλά κάτι έκατσε). Στο Joys ελάχιστες αδιάφορες, μια μάλιστα (αν και είχε καλούς βύζους) είχε τόσο αγριωπή φάτσα, που φοβήθηκα να την πλησιάσω. Η πιτσιρίκα μελαχρινή ομορφούλα πρεζού Ελληνίδα στη θέση της, αλλά έχει λιώσει. Στη Χαλκοκονδύλη στην Euro bank, τίποτα. Η Κινέζα η Σόσα στη θέση της, αλλά την είχα πάρει πάλι την Τετάρτη και βαριόμουνα, αν και είναι η μοναδική Κινέζα που έχει απομείνει. Η μισότρελη Ρουμάνα με πουκάμισο δεμένο και καλά να δείχνει την κοιλιά της, ελαφρά ήρεμη και χωρίς να ουρλιάζει, εννοείται δεν την πλησιάζω, ποιος ξέρει τι θα κάνει με το καυλί μου στο στόμα της. Το κοντοπούτανο η Ντίντα η Βουλγάρα με πλησίασε για να τη φορτώσω, αλλά συνέχισα να κάνω την έρευνα αγοράς και την άφησα να βολοδέρνει. Η Ξανθιά πρεζού η Σοφία είναι έτοιμη να μπει σε φέρετρο, ή να παίξει σε ταινία τρόμου, ένα στάδιο πριν το δέρμα της να ενωθεί με τα κόκαλά της. Οι γνωστές Πακιστανές και μια Ελληνίδα γύρω στο 1,70 με εξαίσια πράσινα μάτια, αλλά χωρίς κώλο. Τελικά, αφού με έψηνε γύρω στο δεκάλεπτο με παρακάλια για το πόση καλή θα είναι σήμερα μαζί μου πήρα την Αλεξάνδρα. Δεν μπορώ να πω, σήμερα ήταν πολύ φιλότιμη και εκτός από αυτό έχει μια από τις πιο στενές τρύπες που κυκλοφορούν στην πιάτσα, τελικά είναι ανάλογα με τις ώρες της. 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εχουν κανει συμβαση οι κοπελες
δεν πανε σε οποιο χοτελι θες εσυ :grin:

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε ΙΩΑΝΝΗ, αν εμπαινες με Αλεξάνδρα στο Lito λίγο μετά τις 15.30, συναντηθήκαμε στην πόρτα. Εγώ έβγαινα έχοντας μόλις απολαύσει μαυρη σάρκα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Φίλε ΙΩΑΝΝΗ, αν εμπαινες με Αλεξάνδρα στο Lito λίγο μετά τις 15.30, συναντηθήκαμε στην πόρτα. Εγώ έβγαινα έχοντας μόλις απολαύσει μαυρη σάρκα
URL]]

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε ξύνω το κεφάλι και φεύγουν τούφες! Λες να συνδέεται;

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αποχωρώντας από το Lito πέτυχα στη ρεσεψιόν το κουνέλι να βαφεται μπροστά στους καθρέφτες. Βλέποντας την από κοντά, έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Ωραίο μαλλί, καθαρό δέρμα, ολόλευκα δόντια (πεταχτά αλλα όχι υπερβολικά). Έβαζε ένα κραγιόν στο κόκκινο της φωτιάς και γενικώς έδειχνε πολύ κυριλέ και περιποιημένη. Θα τιμηθεί δεόντως από Σεπτέμβρη, γιατί ο προϋπολογισμός έχει ελαφρώς εκτροχιαστεί

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.344
Πόντοι
3.656

όχι, στις 13.30 στο Christiana. Αλλά για δώσε πληροφορίες για το μαυράκι. Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην ξαναπάρω μαύρη, το επίπεδο των υπηρεσιών τους έχει πέσει στο μηδέν. Εσύ βρήκες κάποια αξιόλογη; όνομα; υπηρεσίες; κόστος; μέρος που πιατσάρει;

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.450
Πόντοι
4.006
Την αννα απο γκανα τελικα την πηρες τυπε μου...;; Την ειδα σημερα περασα απο διπλα της και φαινονταν οι ρογες...τι κορμι πρεπει να εχει αυτη η πορνη  φωτια και λαυρα  :cum: :cum: Θα την κανω την μαλακια δεν θα κρατησθο στανταρ αλλα πες να παω προετοιμασμενος...Ελπιζο να μην δαγκωνη  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Την αννα απο γκανα τελικα την πηρες τυπε μου...;; Την ειδα σημερα περασα απο διπλα της και φαινονταν οι ρογες...τι κορμι πρεπει να εχει αυτη η πορνη  φωτια και λαυρα  :cum: :cum: Θα την κανω την μαλακια δεν θα κρατησθο στανταρ αλλα πες να παω προετοιμασμενος...Ελπιζο να μην δαγκωνη  :2funny:
τυπε να προσεχεις κυκλοφορει και εμπολα :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom