jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
;)Τύποι θυμήστε μου το όνομα του κουνελιού. Είναι Άντζελα ή κάνω λάθος;
αυτη την στιγμη δεν κυκλοφορει κατι αξιολογο απο μαυρο μουνι,εχω σταμπαρει ενα πιτσιρικη το οποιο κανει γκεστ σταρ εμφανισεις πισω απο τα στενα του δημαρχειου Αθηνας,το οποιο κρυβετε,ειναι πιτσιρικη 19-20 χρονων και κοιταει φοβισμενα,μαλλον θα ακτινογραφηθειυστερα απο κυνηγη γαζελας,και θα σας ενημερωσω αμεσα.Οτι αλλο θελεις ρωτησε με....
Τα σεβη μου.![]()
4ωρη καταδρομικη εξορμηση στο τριγωνο με αρκετη μπατσαρια (πρωην δημοτική)
13:00-15:00
Τζοις , σαπιες μπουταρουδες μεγαλοκοπελες και αποκαμμενα τζανκια.
Αννα ? γκανεζα κρυμμενη στη χαλκοκονδυλη (Δεη) εθεαθη φευγαλεα αφου πηγαινα προς προδορπιο για 4 σουβλακια και 2 μπυρες για να σβησω τη καψα ...
16:00-17:00
ξανα κατεβασμα στο τριγωνο οπου πετυχα το κουνελι, χαθηκε για μισο λεπτο μεχρι να κανω το γυρω του τετραγωνου και να την πλησιασω λογω![]()
Στη θεση της η βρωμιαρα πολωνεζα με ροζε εκτυφλωτικο συνολακι.
Βαθης, 2 πρεζονια πλακωνοντουσαν για αγνωστο λογο, βουλγαρα 45αρα σαπιοδόντα μου προσεφερε sex :S :S :S .
καταληξη στο μεταξι αρχες βαρδιας στο ρουμανακι Αλεξανδρα στα πρωτα νουμερα ,
μια βασανιστικη αλλα ολοκληρωμενη εκτόνωση ελαβε τελος ...
![]()
![]()
![]()
παιδια που πιατσαρει η παλιγγινη?
και αρνηθηκες τυπε?βουλγαρα 45αρα σαπιοδόντα μου προσεφερε sex :S :S :S .
Σήμερα, ώρα 7.30 το πρωί, απέξω από του Χαρμάνη, στη Σωκράτους, με παρδαλό μπλουζάκι. Μου φαίνεται ότι τα πόδια της έχουν στραβώσει κι άλλο.
τυπε ο αποστολακης μπροστα στο μαριω ειναι τσολιαςκαλιμπρα ;![]()
![]()
Καλημερα παιδες .
Σημερα δεν εχει εργασια οποτε λεω να κατεβω μια με το μηχανακι και να "πνιξω" για πρωτη φορα το κουνελι ( με πεισατε με αυτα που λετε για αυτη )
@ apolyto_arseniko εαν δεν την βρω θα τηλεφ στο αγαπημενο μου γκρανι απο την ουκρανια ( κοκκινο μαλι ) .......
Καλα χυσιματα σε ολους
προτιμησες το γκρανι τυπε?Τελικα δεν "επνιξα" το κουνελι ......
κοκκινο κοντο μαλλι(αντρικο) τυπε?Καλημερα παιδες .
Σημερα δεν εχει εργασια οποτε λεω να κατεβω μια με το μηχανακι και να "πνιξω" για πρωτη φορα το κουνελι ( με πεισατε με αυτα που λετε για αυτη )
@ apolyto_arseniko εαν δεν την βρω θα τηλεφ στο αγαπημενο μου γκρανι απο την ουκρανια ( κοκκινο μαλι ) .......
Καλα χυσιματα σε ολους
προτιμησες το γκρανι τυπε?
Οχι κοντο ανδρικοκοκκινο κοντο μαλλι(αντρικο) τυπε?