Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
εγω εχω και μαλλι τυπε :grin:

ar30a.gif

:2funny: :2funny:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
περασμα πριν απο λιγο απο ''τριγωνο'' αρχικως να ξεκινησω πως δεν υπηρχε ουτε για δειγμα μαυρακι γαζελοειδες,εξω απο το λιτο,ηταν μια ρε παιδια δεν την θυμαμε γενικως φοραγε ενα τζιν και ενα γαλαζιο αν δεν κανω λαθος μπλουζακι πολυ ομορφο,και οχι ζακι, εξω απο το ελλυσιουμ μια ψηλη με να μινι μαυρο καστανοξανθη,αλλη μια στα ασπρα ντυμμενη εντελως και φοραγε ενα καπελο επισης λευκο ακουμπαγε στο πασαλο και αλλη μια δεν την παρατηρησα,απεχωρησα λογω αναμονης μπυρας :grin: πισω απο δημαρχειο μια με ξανθια περουκα και ενα ζεβροειδες κολαν με κολλαρα,η οποια με φωναζε ε εσυ ελα σε ξερω ελα και ετρεχε μαραθωνιο για να με προλαβει στο στοπ σωκρατους και σοφοκλεους αλλα ματαια απεχωρησα διοτι απο το ιστορικο ακτινογραφησης :pipa2: :fuck1: ειναι ξεπετα....
Τα σεβη μου. :)

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Η Αλεξάνδρα με την κολάρα που έκοβε βόλτες την μέρα στο τρίγωνο γύρισε? Η Λόρι αράζει ακόμα τις βυζαρες της στο ελυζιουμ?

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τύποι θυμήστε μου το όνομα του κουνελιού. Είναι Άντζελα ή κάνω λάθος;

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Θενκς, γιατί αν βαριέμαι να την ψάχνω μπορώ να πάω απευθείας Lito και να ρωτήσω αν την είδαν. Εθνικότητα γνωρίζουμε;

morelli

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αυτη την στιγμη δεν κυκλοφορει κατι αξιολογο απο μαυρο μουνι,εχω σταμπαρει ενα πιτσιρικη το οποιο κανει γκεστ σταρ εμφανισεις πισω απο τα στενα του δημαρχειου Αθηνας,το οποιο κρυβετε,ειναι πιτσιρικη 19-20 χρονων και κοιταει φοβισμενα,μαλλον θα ακτινογραφηθει :fuck1:  υστερα απο κυνηγη γαζελας,και θα σας ενημερωσω αμεσα.Οτι αλλο θελεις ρωτησε με....
Τα σεβη μου. :)

οκ αδερφε!!

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
4ωρη καταδρομικη εξορμηση στο τριγωνο με αρκετη μπατσαρια (πρωην δημοτική)

13:00-15:00

Τζοις , σαπιες μπουταρουδες μεγαλοκοπελες και αποκαμμενα τζανκια.

Αννα ?  γκανεζα κρυμμενη στη χαλκοκονδυλη (Δεη) εθεαθη φευγαλεα αφου πηγαινα προς προδορπιο για 4 σουβλακια και 2 μπυρες για να σβησω τη καψα ...

16:00-17:00

ξανα κατεβασμα στο τριγωνο οπου πετυχα το κουνελι, χαθηκε για μισο λεπτο μεχρι να κανω  το γυρω του τετραγωνου και να την πλησιασω λογω :police: :police:

Στη θεση της η βρωμιαρα πολωνεζα με ροζε εκτυφλωτικο συνολακι.

Βαθης, 2 πρεζονια πλακωνοντουσαν για αγνωστο λογο, βουλγαρα 45αρα σαπιοδόντα μου προσεφερε sex  :S :S :S .

καταληξη στο μεταξι αρχες βαρδιας στο ρουμανακι Αλεξανδρα στα πρωτα νουμερα ,

μια βασανιστικη αλλα ολοκληρωμενη εκτόνωση ελαβε τελος ...

:rockon: :rockon: :rockon:

Banger

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Άμα χάνεις το κουνέλι, ρωτάς στο Lito, μπαινοβγαίνει συνέχεια. Η Ρουμανα Αλεξάνδρα λέει τίποτα; Που συχνάζει;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
4ωρη καταδρομικη εξορμηση στο τριγωνο με αρκετη μπατσαρια (πρωην δημοτική)

13:00-15:00

Τζοις , σαπιες μπουταρουδες μεγαλοκοπελες και αποκαμμενα τζανκια.

Αννα ?  γκανεζα κρυμμενη στη χαλκοκονδυλη (Δεη) εθεαθη φευγαλεα αφου πηγαινα προς προδορπιο για 4 σουβλακια και 2 μπυρες για να σβησω τη καψα ...

16:00-17:00

ξανα κατεβασμα στο τριγωνο οπου πετυχα το κουνελι, χαθηκε για μισο λεπτο μεχρι να κανω  το γυρω του τετραγωνου και να την πλησιασω λογω :police: :police:

Στη θεση της η βρωμιαρα πολωνεζα με ροζε εκτυφλωτικο συνολακι.

Βαθης, 2 πρεζονια πλακωνοντουσαν για αγνωστο λογο, βουλγαρα 45αρα σαπιοδόντα μου προσεφερε sex  :S :S :S .

καταληξη στο μεταξι αρχες βαρδιας στο ρουμανακι Αλεξανδρα στα πρωτα νουμερα ,

μια βασανιστικη αλλα ολοκληρωμενη εκτόνωση ελαβε τελος ...

:rockon: :rockon: :rockon:

Για τα "μπούμπλε",μάλωναν... :rockon:

Συνημμένα

• tromaktiko.jpg
    tromaktiko.jpg
    25,2 KB · Εμφανίσεις: 50
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Καλημερα παιδες .
Σημερα δεν εχει εργασια οποτε λεω να κατεβω μια με το μηχανακι και να "πνιξω" για πρωτη φορα το κουνελι ( με πεισατε με αυτα που λετε για αυτη )
@ apolyto_arseniko εαν δεν την βρω θα τηλεφ στο αγαπημενο μου γκρανι απο την ουκρανια ( κοκκινο μαλι ) .......
Καλα χυσιματα σε ολους

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλημερα παιδες .
Σημερα δεν εχει εργασια οποτε λεω να κατεβω μια με το μηχανακι και να "πνιξω" για πρωτη φορα το κουνελι ( με πεισατε με αυτα που λετε για αυτη )
@ apolyto_arseniko εαν δεν την βρω θα τηλεφ στο αγαπημενο μου γκρανι απο την ουκρανια ( κοκκινο μαλι ) .......
Καλα χυσιματα σε ολους
:rockon:

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Τελικα δεν "επνιξα" το κουνελι ......

DRAKOS31

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Καλημερα παιδες .
Καλα χυσιματα σε ολους
κοκκινο κοντο μαλλι(αντρικο) τυπε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom