jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
εγω εχω και μαλλι τυπε
εγω εχω και μαλλι τυπε
;)Τύποι θυμήστε μου το όνομα του κουνελιού. Είναι Άντζελα ή κάνω λάθος;
αυτη την στιγμη δεν κυκλοφορει κατι αξιολογο απο μαυρο μουνι,εχω σταμπαρει ενα πιτσιρικη το οποιο κανει γκεστ σταρ εμφανισεις πισω απο τα στενα του δημαρχειου Αθηνας,το οποιο κρυβετε,ειναι πιτσιρικη 19-20 χρονων και κοιταει φοβισμενα,μαλλον θα ακτινογραφηθει υστερα απο κυνηγη γαζελας,και θα σας ενημερωσω αμεσα.Οτι αλλο θελεις ρωτησε με....
Τα σεβη μου.
4ωρη καταδρομικη εξορμηση στο τριγωνο με αρκετη μπατσαρια (πρωην δημοτική)
13:00-15:00
Τζοις , σαπιες μπουταρουδες μεγαλοκοπελες και αποκαμμενα τζανκια.
Αννα ? γκανεζα κρυμμενη στη χαλκοκονδυλη (Δεη) εθεαθη φευγαλεα αφου πηγαινα προς προδορπιο για 4 σουβλακια και 2 μπυρες για να σβησω τη καψα ...
16:00-17:00
ξανα κατεβασμα στο τριγωνο οπου πετυχα το κουνελι, χαθηκε για μισο λεπτο μεχρι να κανω το γυρω του τετραγωνου και να την πλησιασω λογω
Στη θεση της η βρωμιαρα πολωνεζα με ροζε εκτυφλωτικο συνολακι.
Βαθης, 2 πρεζονια πλακωνοντουσαν για αγνωστο λογο, βουλγαρα 45αρα σαπιοδόντα μου προσεφερε sex :S :S :S .
καταληξη στο μεταξι αρχες βαρδιας στο ρουμανακι Αλεξανδρα στα πρωτα νουμερα ,
μια βασανιστικη αλλα ολοκληρωμενη εκτόνωση ελαβε τελος ...
παιδια που πιατσαρει η παλιγγινη?
και αρνηθηκες τυπε?βουλγαρα 45αρα σαπιοδόντα μου προσεφερε sex :S :S :S .
Σήμερα, ώρα 7.30 το πρωί, απέξω από του Χαρμάνη, στη Σωκράτους, με παρδαλό μπλουζάκι. Μου φαίνεται ότι τα πόδια της έχουν στραβώσει κι άλλο.
τυπε ο αποστολακης μπροστα στο μαριω ειναι τσολιαςκαλιμπρα ;
Καλημερα παιδες .
Σημερα δεν εχει εργασια οποτε λεω να κατεβω μια με το μηχανακι και να "πνιξω" για πρωτη φορα το κουνελι ( με πεισατε με αυτα που λετε για αυτη )
@ apolyto_arseniko εαν δεν την βρω θα τηλεφ στο αγαπημενο μου γκρανι απο την ουκρανια ( κοκκινο μαλι ) .......
Καλα χυσιματα σε ολους
προτιμησες το γκρανι τυπε?Τελικα δεν "επνιξα" το κουνελι ......
κοκκινο κοντο μαλλι(αντρικο) τυπε?Καλημερα παιδες .
Σημερα δεν εχει εργασια οποτε λεω να κατεβω μια με το μηχανακι και να "πνιξω" για πρωτη φορα το κουνελι ( με πεισατε με αυτα που λετε για αυτη )
@ apolyto_arseniko εαν δεν την βρω θα τηλεφ στο αγαπημενο μου γκρανι απο την ουκρανια ( κοκκινο μαλι ) .......
Καλα χυσιματα σε ολους
προτιμησες το γκρανι τυπε?
Οχι κοντο ανδρικοκοκκινο κοντο μαλλι(αντρικο) τυπε?