Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πατησίων και Βερανζέρου εθεάθη σήμερα μαυρούλα που έπαιζε κρυφτό με δεν ξέρω εγώ ποιόν, ποιούς, Ωρα περίπου 20.30
η γνωστη φαφουτα που κρυβεται στις γωνιες τυπε

stax

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
11
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους!!! σημερα κατα τις 12,30 (βραδακι) ανεβαινα την εθνικη με κατευθυνση την παλια ρενω ...με το που εστριψα ,επανω σχεδον στο πεζοδρομιο της ρενω υπηρχε μια τυπισα (μαλλον προς μπουρουχα την εκοψα -γεματη ξανθια ) αλλα ημουν με την συζηγο οποτε δεν μπορεσα να ρωτησω

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
η ξανθια εξω απο το γαλαξια την εχει παρει κανεις;;;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
καλησπερα σε ολους!!! σημερα κατα τις 12,30 (βραδακι) ανεβαινα την εθνικη με κατευθυνση την παλια ρενω ...με το που εστριψα ,επανω σχεδον στο πεζοδρομιο της ρενω υπηρχε μια τυπισα (μαλλον προς μπουρουχα την εκοψα -γεματη ξανθια ) αλλα ημουν με την συζυγο οποτε δεν μπορεσα να ρωτησω

Τύπε σιγά το πρόβλημα, έπρεπε να βάλεις τη σύζυγο να τη ρωτήσει :grin:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Χτες , λιγο πιο πανο απο το χοτελ ελιζιουμ πρεζου σκινυ καυλοφατσα..... μου την επεσε...δηθεν για τσιγαρο....δεν μειλισα καν παρολο που με καυλοσε...τρελα! Ελληνιδα ηταν...την πηρε τελικα ενας πακης....Δεν εκανα το κασκαντεριλικη τελικα...ηταν ξανθια και η αριστερα πλευρα στον κροταφο ηταν ξυρησμενο το μαλλι..στυλ Αννα βυση... :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Χτες , λιγο πιο πανο απο το χοτελ ελιζιουμ πρεζου σκινυ καυλοφατσα..... μου την επεσε...δηθεν για τσιγαρο....δεν μειλισα καν παρολο που με καυλοσε...τρελα! Ελληνιδα ηταν...την πηρε τελικα ενας πακης....Δεν εκανα το κασκαντεριλικη τελικα...ηταν ξανθια και η αριστερα πλευρα στον κροταφο ηταν ξυρησμενο το μαλλι..στυλ Αννα βυση... :rockon:
μακρια απο αυτες τυπε :S

Εγγρ.
29 Μαΐ 2014
Like
8
Πόντοι
1

Αυτή είναι καλή. Με τα tatoo δεν λες ?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.798
Πόντοι
3.656

Είναι η Αλεξάνδρα. Πιο παλιά ήταν καλύτερη, τώρα είναι σκελετός με λίγο δέρμα από πάνω. Αν και κάνει βαθύ λαρύγγι, θα σου έλεγα να μην την πάρεις. Από τότε που πέρασε στο 2ο πρεζοστάδιο έγινε τρομερή ξεπέτα, έχει μεγάλες εναλλαγές διάθεσης και δεν αξίζει πια. Εκτός από αυτό σίγουρα κάτι τη τρώει, δεν ξέρω αν είναι ηπατίτιδα ή κάτι πιο βαρύ, έτσι είναι πολύ επικίνδυνη.

Εγγρ.
29 Μαΐ 2014
Like
8
Πόντοι
1
Είναι η Αλεξάνδρα. Πιο παλιά ήταν καλύτερη, τώρα είναι σκελετός με λίγο δέρμα από πάνω. Αν και κάνει βαθύ λαρύγγι, θα σου έλεγα να μην την πάρεις. Από τότε που πέρασε στο 2ο πρεζοστάδιο έγινε τρομερή ξεπέτα, έχει μεγάλες εναλλαγές διάθεσης και δεν αξίζει πια. Εκτός από αυτό σίγουρα κάτι τη τρώει, δεν ξέρω αν είναι ηπατίτιδα ή κάτι πιο βαρύ, έτσι είναι πολύ επικίνδυνη.

Εξαρτάτε σε τι φάση θα την βρεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom