apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
η γνωστη φαφουτα που κρυβεται στις γωνιες τυπεΠατησίων και Βερανζέρου εθεάθη σήμερα μαυρούλα που έπαιζε κρυφτό με δεν ξέρω εγώ ποιόν, ποιούς, Ωρα περίπου 20.30
η γνωστη φαφουτα που κρυβεται στις γωνιες τυπεΠατησίων και Βερανζέρου εθεάθη σήμερα μαυρούλα που έπαιζε κρυφτό με δεν ξέρω εγώ ποιόν, ποιούς, Ωρα περίπου 20.30
θα βαλε το χερακι του o αγιος ''soukeras''Έχουμε επανεμφάνιση μαύρων υπηρετριων ή μου φαινεται;
Μηπως ήρθε η Ανάπτυξη ;
η ξανθια εξω απο το γαλαξια την εχει παρει κανεις;;;
στελνει καραβιες απο μαυρες τυπε?θα βαλε το χερακι του o αγιος ''soukeras''
καλησπερα σε ολους!!! σημερα κατα τις 12,30 (βραδακι) ανεβαινα την εθνικη με κατευθυνση την παλια ρενω ...με το που εστριψα ,επανω σχεδον στο πεζοδρομιο της ρενω υπηρχε μια τυπισα (μαλλον προς μπουρουχα την εκοψα -γεματη ξανθια ) αλλα ημουν με την συζυγο οποτε δεν μπορεσα να ρωτησω
μακρια απο αυτες τυπε :SΧτες , λιγο πιο πανο απο το χοτελ ελιζιουμ πρεζου σκινυ καυλοφατσα..... μου την επεσε...δηθεν για τσιγαρο....δεν μειλισα καν παρολο που με καυλοσε...τρελα! Ελληνιδα ηταν...την πηρε τελικα ενας πακης....Δεν εκανα το κασκαντεριλικη τελικα...ηταν ξανθια και η αριστερα πλευρα στον κροταφο ηταν ξυρησμενο το μαλλι..στυλ Αννα βυση...
μακρια απο αυτες τυπε :S
Χτες , λιγο πιο πανο απο το χοτελ ελιζιουμ πρεζου σκινυ καυλοφατσα..... μου την επεσε...δηθεν για τσιγαρο....δεν μειλισα καν παρολο που με καυλοσε...τρελα! Ελληνιδα ηταν...την πηρε τελικα ενας πακης....Δεν εκανα το κασκαντεριλικη τελικα...ηταν ξανθια και η αριστερα πλευρα στον κροταφο ηταν ξυρησμενο το μαλλι..στυλ Αννα βυση...
Ναι τυπε μου ειχε και τατου....τελικα την πηρε ενας πακιστανος , φοραγε προχτες ενα καφε σκουρο φορεματακι.....Αυτή είναι καλή. Με τα tatoo δεν λες ?
Ναι τυπε μου ειχε και τατου....τελικα την πηρε ενας πακιστανος , φοραγε προχτες ενα καφε σκουρο φορεματακι.....
Την εχεις παρη ;Δεν την είδα προχθες... καλή είναι πάντως
Την εχεις παρη ;
Χτες , λιγο πιο πανο απο το χοτελ ελιζιουμ πρεζου σκινυ καυλοφατσα..... μου την επεσε...δηθεν για τσιγαρο....δεν μειλισα καν παρολο που με καυλοσε...τρελα! Ελληνιδα ηταν...την πηρε τελικα ενας πακης....Δεν εκανα το κασκαντεριλικη τελικα...ηταν ξανθια και η αριστερα πλευρα στον κροταφο ηταν ξυρησμενο το μαλλι..στυλ Αννα βυση...
Είναι η Αλεξάνδρα. Πιο παλιά ήταν καλύτερη, τώρα είναι σκελετός με λίγο δέρμα από πάνω. Αν και κάνει βαθύ λαρύγγι, θα σου έλεγα να μην την πάρεις. Από τότε που πέρασε στο 2ο πρεζοστάδιο έγινε τρομερή ξεπέτα, έχει μεγάλες εναλλαγές διάθεσης και δεν αξίζει πια. Εκτός από αυτό σίγουρα κάτι τη τρώει, δεν ξέρω αν είναι ηπατίτιδα ή κάτι πιο βαρύ, έτσι είναι πολύ επικίνδυνη.
ειναι απο τις γαμευσιμες τοξοβολες τουτο το καιρο
την ξερεις τυπε?ειναι απο τις γαμευσιμες τοξοβολες τουτο το καιρο