ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
απλά μπορεί να την βρεις στα high της η στα down της
Απολυτε ειναι σου λεω πολυ γαμευσιμη, μουρθε να γυρησο και αντι να της δωσο τσιγαρο...να της δωσο το καυλι μου σε κανα σοκακι εκει....ειναι σκινι εκφυλο πουτανακι...το θεμα ειναι μην εχει κανα βαρυ παρασημο....και μην αρχηση μετα το γαμηση να ζηταει και αλλα λεφτα κτλ....διοτι τετοια κανουν ορισμενες...Τωρα αυτη να την πας στο ελιζιουμ ειναι εξερετικα επυκινδινο,...μην εχει και τιποτα ανρκοτικα πανο της....μονο αν δεχτη να την πας σε κανα πιο μακρυνο περπατοντας μαζι αλλα σε αποσταση τουλαχιστον 5 μετρα μακρυα σου....βεβαια για αν αγινι αυτο θα αυξηθη και η τιμη.....π.χ αν παιρνει 30....θα παει 50 συν 10 η 20 το χοτελ...παμε στο 70 η 60....Το θεμα ειναι ακομα κια αν γινει αυτο...θα αξηζη μεσα,....η θα χασεις 3 γαμησια στη φυλης πχ....Για να την βαλο στο αμαξι...με την καμια.... Στο αμαξι μου εχουν κατσει συγκεκριμενοι κολοι....πολυ συγκεκριμενοι...και ορισμενοι που δεν ηταν επιδεξιοι εφαγαν σουτ οριστικο...την ξερεις τυπε?
Απολυτε ειναι σου λεω πολυ γαμευσιμη, μουρθε να γυρησο και αντι να της δωσο τσιγαρο...να της δωσο το καυλι μου σε κανα σοκακι εκει....ειναι σκινι εκφυλο πουτανακι...το θεμα ειναι μην εχει κανα βαρυ παρασημο....και μην αρχηση μετα το γαμηση να ζηταει και αλλα λεφτα κτλ....διοτι τετοια κανουν ορισμενες...Τωρα αυτη να την πας στο ελιζιουμ ειναι εξερετικα επυκινδινο,...μην εχει και τιποτα ανρκοτικα πανο της....μονο αν δεχτη να την πας σε κανα πιο μακρυνο περπατοντας μαζι αλλα σε αποσταση τουλαχιστον 5 μετρα μακρυα σου....βεβαια για αν αγινι αυτο θα αυξηθη και η τιμη.....π.χ αν παιρνει 30....θα παει 50 συν 10 η 20 το χοτελ...παμε στο 70 η 60....Το θεμα ειναι ακομα κια αν γινει αυτο...θα αξηζη μεσα,....η θα χασεις 3 γαμησια στη φυλης πχ....Για να την βαλο στο αμαξι...με την καμια.... Στο αμαξι μου εχουν κατσει συγκεκριμενοι κολοι....πολυ συγκεκριμενοι...και ορισμενοι που δεν ηταν επιδεξιοι εφαγαν σουτ οριστικο...
Για να δουμε τι ψαρια πιανει....σε λιγο κατεβαινο πιατσα...Παλια θυμαμε μια στο ιδιο στυλακι Μαρια την ελεγαν...Εκανε πιατσα ακριβος στον σταθμο ομονοιας...εκει υπηρχε ενα χοτελ με εναν μπαρμπα στην ρεσεψιον...7 ευρο ηταν το χοτελ θυμαμε τωρα εχει κλισι ..Δουλευα αποθηκαριος τοτε και μετα απο 8 ωρες που πηρα 30 ευρο θυμαμε πηγα να την Ηταν τρομερη φολα...Μετα καθος εφευγα γνωρισα μια στο ηλεκρικο βγηκαμε για και με κερασε...αυτη..χαχαχ τροχος ειναι ολα..αυτη περνει 15 + 5 για το χριστιανα.
Απολυτε ειναι σου λεω πολυ γαμευσιμη, μουρθε να γυρησο και αντι να της δωσο τσιγαρο...να της δωσο το καυλι μου σε κανα σοκακι εκει....ειναι σκινι εκφυλο πουτανακι...το θεμα ειναι μην εχει κανα βαρυ παρασημο....και μην αρχηση μετα το γαμηση να ζηταει και αλλα λεφτα κτλ....διοτι τετοια κανουν ορισμενες...Τωρα αυτη να την πας στο ελιζιουμ ειναι εξερετικα επυκινδινο,...μην εχει και τιποτα ανρκοτικα πανο της....μονο αν δεχτη να την πας σε κανα πιο μακρυνο περπατοντας μαζι αλλα σε αποσταση τουλαχιστον 5 μετρα μακρυα σου....βεβαια για αν αγινι αυτο θα αυξηθη και η τιμη.....π.χ αν παιρνει 30....θα παει 50 συν 10 η 20 το χοτελ...παμε στο 70 η 60....Το θεμα ειναι ακομα κια αν γινει αυτο...θα αξηζη μεσα,....η θα χασεις 3 γαμησια στη φυλης πχ....Για να την βαλο στο αμαξι...με την καμια.... Στο αμαξι μου εχουν κατσει συγκεκριμενοι κολοι....πολυ συγκεκριμενοι...και ορισμενοι που δεν ηταν επιδεξιοι εφαγαν σουτ οριστικο...
για την μπελλα μήπως μιλάτε?Είναι η Αλεξάνδρα. Πιο παλιά ήταν καλύτερη, τώρα είναι σκελετός με λίγο δέρμα από πάνω. Αν και κάνει βαθύ λαρύγγι, θα σου έλεγα να μην την πάρεις. Από τότε που πέρασε στο 2ο πρεζοστάδιο έγινε τρομερή ξεπέτα, έχει μεγάλες εναλλαγές διάθεσης και δεν αξίζει πια. Εκτός από αυτό σίγουρα κάτι τη τρώει, δεν ξέρω αν είναι ηπατίτιδα ή κάτι πιο βαρύ, έτσι είναι πολύ επικίνδυνη.
Τυπε μου το καλυτερο κανεις , απλα ρισκαρις πολυ....και μαγκια σου...Αν σκεφτεις τι μπορει να συμβη οσο εχεις μια στο αμαξι...γαμησετα...Εγω ειμαι πιο πολυ του μπουρδελου με την μαμα=τσατσα να περημενη απο εξω , αλλα ανα διαστημαρα ρισκαρο και εγω.....και οταν το κανο το κανο πολυ καλα.. ;)Πολλούς περιορισμούς βάζεις... Εγώ προτιμώ να τις βάζω στο αμάξι.
Δεν ξερω εγω ονομα τυπε μου...διοτι δεν γυρησα καν να της μειλησο...Χαρακτηριστικα μονο...Ειναι 1.67 περιπου, πολυ σκινι....ξανθια σκουρο....ξυρησμενο αριστερος κροταφος...φατσα κατι σαν του ποαπαει...αλλα ειναι εκφυλη και σε καυλονιγια την μπελλα μήπως μιλάτε?
Τυπε μου το καλυτερο κανεις , απλα ρισκαρις πολυ....και μαγκια σου...Αν σκεφτεις τι μπορει να συμβη οσο εχεις μια στο αμαξι...γαμησετα...Εγω ειμαι πιο πολυ του μπουρδελου με την μαμα=τσατσα να περημενη απο εξω , αλλα ανα διαστημαρα ρισκαρο και εγω.....και οταν το κανο το κανο πολυ καλα.. ;)
Κοιτα θα στο πω πιο εμπεριστατομενα τυπε μου, με της πρεζουδες υπαρχη περιπτοση αν εχουν κατι πανο τους να βρεις και εσυ μπελα...και ως επιτοπληστον οταν εισαι με γυναικα και βρουν κατι πανο της ο ανδρας την παταει παντα....Στης περιπτοσης που δεν υπαρχη τοξικομανια...εκει υπαρχη κυνδινος με τους νταβαδες....π.χ την ξανθια στην 3 σεπτεμβριου με το φουστανακι το ροζ που σουλατσαρη την ειδα προχτες...με εναν τυπο 1.95 περιπου ρουμανο....δεν ειναι αστειο,,,,απλα οταν εχω πολυ ορεξη..κανο κασταντεριλικια...και καλα αν πεση ξυλο τα βγαζο περα δεν με νοιαζει..με τα ναρκοτικα ομως...δεν ειναι το ιδιο...ειναι πολυ σοβαρο....Εγω παντα οταν εκανα κακσαντεριλικια με πρεζουδες....τις εκανα σωματιματικο ελενχο παντα...ακραιο αλλα το παραδεχομε..Υπερβάλεις... δεν νομίζω ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος
Κοιτα θα στο πω πιο εμπεριστατομενα τυπε μου, με της πρεζουδες υπαρχη περιπτοση αν εχουν κατι πανο τους να βρεις και εσυ μπελα...και ως επιτοπληστον οταν εισαι με γυναικα και βρουν κατι πανο της ο ανδρας την παταει παντα....Στης περιπτοσης που δεν υπαρχη τοξικομανια...εκει υπαρχη κυνδινος με τους νταβαδες....π.χ την ξανθια στην 3 σεπτεμβριου με το φουστανακι το ροζ που σουλατσαρη την ειδα προχτες...με εναν τυπο 1.95 περιπου ρουμανο....δεν ειναι αστειο,,,,απλα οταν εχω πολυ ορεξη..κανο κασταντεριλικια...και καλα αν πεση ξυλο τα βγαζο περα δεν με νοιαζει..με τα ναρκοτικα ομως...δεν ειναι το ιδιο...ειναι πολυ σοβαρο....Εγω παντα οταν εκανα κακσαντεριλικια με πρεζουδες....τις εκανα σωματιματικο ελενχο παντα...ακραιο αλλα το παραδεχομε..
Οταν κανο κατι , το σχεδιαζο ετσι ωστε να μην υπαρχη ουτε μια πιθανοτητα.να γινει κατι.... ;)Βασικά - εκτός αν είναι βαποράκι - σπάνια να κυκλοφορούν και να έχουν και κάτι πάνω τους. Ιδιαίτερα όταν τις βλέπεις ρέστες.
Από εκεί και πέρα η πιθανότητα να σε σταματήσουν για έλεγχο σε μία διαδρομή 10-15 λεπτών είναι ελάχιστη θεωρώ.
Τέλος όλες αυτές έχουν πάρε δώσε με διάφορους δεν σημαίνει τίποτα αυτό.
Εχεις δικιο τυπε μου, αλλα εχουμε φαει σκαλομα με δευτηΠαιδιά,φιλικά...ξεκολλάτε με τις πρεζο/τοξοβόλες... :S
Πιο καλά,γάμα μαύρη με προφύλαξη σε όλα...παρά ζάκι...Εχεις δικιο τυπε μου, αλλα εχουμε φαει σκαλομα με δευτη
Μετα την προχτεσινη ητα μου στο μεταξυ....καμια δεν μαρεσε και ελιπαν οι γνοστες μου ....μπηκα σχεδον σε ολα...Θα παρο το αιμα μου πισο....μεταξυ..Εχω σκοπο να παω ιρινα το πρωι... και στο αραπακι 30β απογεμα φυλης απογεμα πατριτσια..μετα μια πιπα στο χριστινακι...διοτι τοχο χιλιοξεσκισι στα γλοσοφιλα..κια δεν θελο να δεθη μαζι μου μετα μισελ...σημερα ομος θα κατεβο πιατσα..και αργα το βραδυ λεο για αλικακι... και τα μυαλα στα κκαγκελαΠιο καλά,γάμα μαύρη με προφύλαξη σε όλα...παρά ζάκι...
Πληρωθηκες σήμερα ε;Δεν θα εχεις ουτε για καφε αυριο!!!!Μετα την προχτεσινη ητα μου στο μεταξυ....καμια δεν μαρεσε και ελιπαν οι γνοστες μου ....μπηκα σχεδον σε ολα...Θα παρο το αιμα μου πισο....μεταξυ..Εχω σκοπο να παω ιρινα το πρωι... και στο αραπακι 30β απογεμα φυλης απογεμα πατριτσια..μετα μια πιπα στο χριστινακι...διοτι τοχο χιλιοξεσκισι στα γλοσοφιλα..κια δεν θελο να δεθη μαζι μου μετα μισελ...σημερα ομος θα κατεβο πιατσα..και αργα το βραδυ λεο για αλικακι... και τα μυαλα στα κκαγκελα
τυπε δεν κανεις γλυφομουνι σε τοξοβολες?Παιδιά,φιλικά...ξεκολλάτε με τις πρεζο/τοξοβόλες... :S