Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Εχω καιρο να γαμησω εκει.Περυσι ειχα παρει μια μουναρα Βουλγαρα στο Ελισιουμ και ηταν πολυ βιαστικη! Ηθελε να τελειωσω στην πρωτη σταση , δηλαδη στο δεκαλεπτο! Εγω παντως παρολα αυτα εμεινα στο δωματιο περιπου 20 λεπτα.Ενταξει να δωσεις 40 ευρω και να σε ξεπεταξει σε 10 λεπτα ειναι αμαρτια! Παντως νομιζω γενικα πολιτικη αυτης της αλυσιδας ειναι η ξεπετα.
Ολες εκει ειναι ξεπετες τυπε μου... :rockon:

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Καλησπέρα. Διερχομενος  πεζή το πρωι
===

στη γωνια με Χαλκοκονδυλη=  παντα στην καθοδο  της 3ης Σεπτ    Νεαρα  σαν φοβισμενη - σκουροειδης  με φορεματακι-
το συζητουσε με μεσηλικα μπαρμπα / ισως αρχες ζακι
Ανελια την λένε, αδύνατη με μακριά μαύρα μαλλιά μέχρι την πλάτη  με ένα μισοσπασμένο δόντι μπροστά και ισχυρίζεται ότι είναι από Ισπανία :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:. Βουλγάρα είναι και γύφτισσα. Μαζί με μία άλλη κοντοκώλα γύφτισσα πηγαινοέρχονται στο χοτελ Μίνιον και το άλλο στην Kαποδιστρίου και Γ΄Σεπτεμβρίου. Μιλάει μόνο ισπανικά (φαίνεται ότι απελάθηκε από τα πεζοδρόμια της Μαδρίτης και ήρθε εδώ για να συνεχίσει). Exθες το απόγευμα έκανα την μαλακία και την πήρα για ένα 20άρικο. Μόνο που δεν την πλάκωσα στις κλοτσιές. Από την πρώτη στιγμή μίλαγε στο κωλοτηλέφωνο της και όλα στο μουνί της. Μόλις την ανάγκασα να το κλείσει άρχισε να φωνάζει. Ζήτησα τα χρήματα πίσω και εκεί έγινε μεγάλος καυγάς. Αυτή στα ισπανοβουλγάρικα εγώ στις χριστοπαναγίες. τελικά την ανάγκασα για μία ακάποτη πίπα όπου και την έχυσα μέσα στο στόμα υποχρεωτικά ενώ μετά έκανε ότι πνίγηκε και έφτυνε τα χύσια από δω και από κει και φώναζε. Εγώ φόρεσα παντελόνι παπούτσια και την μπλούζα στο χέρι και την έκανα. Μακριά από το μουνόπανο.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.306
Πόντοι
7.885
Χτες το βράδυ, κατά τις 3:30, μετά από νυχτερινή διασκέδαση, πέρασα από το "τρίγωνο".

Έξω από το Lito, ένα ξανθό καμπυλόγραμμο και έξω από το Elysium 5-6 πουτανάκια.

2 από αυτά, αρκετά γαμεύσιμα μαυρομάλλικα αδύνατα στηλιάρα.

Αξίζουν δοκιμής?
Κάποιος συνάδελφος, νομίζω, ότι είχε αναφέρει πως είναι ξεπετο-Αλβανίδες . . . . .

:helpplea:
Εγώ το έλεγα φίλε και ο λαρσον παρακάτω το επιβεβαιώνει ;) ;) :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:.Ξεπέτες του κερατά και οι αλβανοί κάνουν συνέχεια βόλτες το σημείο για να τσεκάρουν για στρουμφ :birdman: :birdman:.Όλες αυτές εκεί αλβανίδες είναι και δεν αξίζουν μία :birdman: :birdman:

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Ολες εκει ειναι ξεπετες τυπε μου... :rockon:

Παντως νομιζω γενικα πολιτικη αυτης της αλυσιδας ειναι η ξεπετα.

Εγώ το έλεγα φίλε και ο λαρσον παρακάτω το επιβεβαιώνει

Σας ευχαριστώ πολύ . . . .

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εγώ το έλεγα φίλε και ο λαρσον παρακάτω το επιβεβαιώνει ;) ;) :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:.Ξεπέτες του κερατά και οι αλβανοί κάνουν συνέχεια βόλτες το σημείο για να τσεκάρουν για στρουμφ :birdman: :birdman:.Όλες αυτές εκεί αλβανίδες είναι και δεν αξίζουν μία :birdman: :birdman:
τυπε οι αλβανιδες παιζει να ειναι οι πιο ξεπετες που υπαρχουν στο τριγωνο
αξιζει κανα γκρανι και αν τυχει να ειναι καλο
κριμα και ηταν μια υποσχομενη και δυναμικη αγορα :S

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.594
Πόντοι
266
ρε παίδες αλλαξε θέση η πιάτσα σο τρίγωνο?είδα πολλες μαζεμένες επι της πλατειας βαθης εξω απο AMNESIA.εκεί παίζουν τώρα?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε παίδες αλλαξε θέση η πιάτσα σο τρίγωνο?είδα πολλες μαζεμένες επι της πλατειας βαθης εξω απο AMNESIA.εκεί παίζουν τώρα?
δεν εχουν εδρα πλεον τυπε
η κινηση ειναι ζωη :rockon:

poutanesgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
0
προσφατα περασα απο το τριγωνο μετα απο χρονια απουσιας μου. Απογοητευτηκα, θυμαμαι τις παλιες καλες εποχες καμια 10 αρια χρονια πριν, εβρισκες οτι κομματι ηθελες, αστερια, νεες σχετικα κοπελες, τουμπανα πολεμου. Τωρα φολες.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
προσφατα περασα απο το τριγωνο μετα απο χρονια απουσιας μου. Απογοητευτηκα, θυμαμαι τις παλιες καλες εποχες καμια 10 αρια χρονια πριν, εβρισκες οτι κομματι ηθελες, αστερια, νεες σχετικα κοπελες, τουμπανα πολεμου. Τωρα φολες.
ολα τα αρχισε αυτος τυπε

images

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.306
Πόντοι
7.885

Εκεί έχει άλλη αγορά φίλε  ;) ;) :rockon: :rockon:.Όπου και να κοιτάξεις σκόνες και μπαχάρια :grin: :grin: :sunglasses: :sunglasses:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Πριν απο λιγο η πιατσα σχεδον αδεια.....Ζεστη αφορητη.....Κατα τυχη ειδα την Μπελα η Αλεξαναδρα...που λεγαμε πριν μερικες σελιδες....Την τοξικομανι....Διακονευε λιγα ευρο μεσα στο Μετρο ομονοιας...Αυτη την φορα δεν μου την επεσε,Ηταν πολυ χαλια....και παρατηροντας την καλυτερα μποιαζει με την Crouella de Vill  :s&m_3:

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.594
Πόντοι
266
Πριν απο λιγο η πιατσα σχεδον αδεια.....Ζεστη αφορητη.....Κατα τυχη ειδα την Μπελα η Αλεξαναδρα...που λεγαμε πριν μερικες σελιδες....Την τοξικομανι....Διακονευε λιγα ευρο μεσα στο Μετρο ομονοιας...Αυτη την φορα δεν μου την επεσε,Ηταν πολυ χαλια....και παρατηροντας την καλυτερα μποιαζει με την Crouella de Vill  :s&m_3:
Ρε φιλε είσαι σίγουρος ότι ήταν η Μπέλλα η ρουμάνα?εγω πριν δυο χρονια που την επαιρνα δεν την ειχα για τοξικομανη!αυτη που λέω έγω ήταν αδυνατη ρουμανα και έχει εξαφανιστει τα δυο τελευταία  χρόνια μάλλον ρουμανια στο παιδί της..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ευχαριστα νεα τυποι
περασα κατα τις 2
στο παγκακι στη σταση ηταν ο ξανθος καλικατζαρος που ειναι μονιμος εδω και χρονια
στο ελιζιουμ υπηρχε κινηση
γυφτορουμανακια
και αλβανακια
στο λητω η αλβανομπουταρου μαζι μια αλλη
στο κριστιανα κατι τελειωμενα πρεζακια παρεα με κατι τραβελια
το ενα εμοιαζε σε αυτον
http://[URL unfurl="true"]www.whopopular.com/content/personimages/o5228.jpg[/img[/URL]]

καπου εκει τριγυρω περιφεροταν ασκοπωςκαι το μαριω

παντου μπατσαρια αλλα δεν ενοχλουσαν τις πουτανες
λετε να εχουμε αλλαγη πολιτικης? :headbang3:

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
ευχαριστα νεα τυποι
περασα κατα τις 2
στο παγκακι στη σταση ηταν ο ξανθος καλικατζαρος που ειναι μονιμος εδω και χρονια
γυφτορουμανακια
και αλβανακια
το ενα εμοιαζε σε αυτον
http://[URL unfurl="true"]www.whopopular.com/content/personimages/o5228.jpg[/img[/URL]]

[/quote]

[img]http://i869.photobucket.com/albums/ab257/laleguma/cipollini/EmoticonAsdKing.gif

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ρε φιλε είσαι σίγουρος ότι ήταν η Μπέλλα η ρουμάνα?εγω πριν δυο χρονια που την επαιρνα δεν την ειχα για τοξικομανη!αυτη που λέω έγω ήταν αδυνατη ρουμανα και έχει εξαφανιστει τα δυο τελευταία  χρόνια μάλλον ρουμανια στο παιδί της..
Τυπε μου ελληνιδα ειναι αυτη που λεω , το ονομα μπελα η αλεξανδρα το ειπαν σε κατι προηγουμενα ποστ συναδελφοι..Δεν εχω μηληση μαζι της και να ρωτησο ονομα....Παντος ειναι πολυ περιεργη τυπισα....Η που θα τη γαμησης και θα θες να την γαμας συνεχεια...η που θα τρεχεις μακρυα μετα το γαμηση......Δεν ξερω αν θα καν ο το κασκαντεριλικι θα δειξη.... :grin: Ειμαι σε φαση που θελω να γαμησο κατι πολυ ασχημο και εκφυλο...με σκινι σωμα... :cum:

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
ευχαριστα νεα τυποι
περασα κατα τις 2
γυφτορουμανακια
και αλβανακια
το ενα εμοιαζε σε αυτον

[/quote] κατι τετοιο φενετε :headbang3:

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
Τυπε μου ελληνιδα ειναι αυτη που λεω , το ονομα μπελα η αλεξανδρα το ειπαν σε κατι προηγουμενα ποστ συναδελφοι..Δεν εχω μηληση μαζι της και να ρωτησο ονομα....Παντος ειναι πολυ περιεργη τυπισα....Η που θα τη γαμησης και θα θες να την γαμας συνεχεια...η που θα τρεχεις μακρυα μετα το γαμηση......Δεν ξερω αν θα καν ο το κασκαντεριλικι θα δειξη.... :grin: Ειμαι σε φαση που θελω να γαμησο κατι πολυ ασχημο και εκφυλο...με σκινι σωμα... :cum:
περσυ με ειχε πιασει με τα σκινυ και εψαχνα και πηδαγα στην Αθηνα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom