Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
εδώ και χρόνια βλέπω κάτω από το λητώ το ξενοδοχείο μια ξανθιά μπουταρού μπλε μάτια κοντούλα με κάτι μπότες (αλβανίδα ή ρωσίδα πρέπει να είναι).
=========
Αυτό "μυρίζει" .. Κάρμεν..  :o  Μακριά ...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Καλημερα τυποι μου, δεν ηξερα που αλλου να το γραψω και σκεφτηκα εδω,χτες γυρνοντας απο την δουλεια μου πριν το 3 νεκροταφιο στο ρεντη εθεαθη ενα πανεμορφο πιπινοειδες με κοντο σορτσακι ροζ μαυρο μαλακι ωσ τους ομους και μαυρο μπλουζακι με γοβα στυλετο, δυστηχοσ δεν καταφερα να σταματησο διοτι ετρεχα με ιλιγκιοδη ταχυτητα  :headbang: ειμαι συγουρος πως εκανε πιατσα αν την ειδε κανεις η αν την εχει παρει κανεις ας δοση τα φωτα του....ελπιζο και σημερα να την συναντησο...αλλα σηεμρα που θα τοχω στα υποψην μου να δειτε που δεν θα ειναι εκει  :headbang:

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
Καλημερα τυποι μου, δεν ηξερα που αλλου να το γραψω και σκεφτηκα εδω,χτες γυρνοντας απο την δουλεια μου πριν το 3 νεκροταφιο στο ρεντη εθεαθη ενα πανεμορφο πιπινοειδες με κοντο σορτσακι ροζ μαυρο μαλακι ωσ τους ομους και μαυρο μπλουζακι με γοβα στυλετο, δυστηχοσ δεν καταφερα να σταματησο διοτι ετρεχα με ιλιγκιοδη ταχυτητα  :headbang: ειμαι συγουρος πως εκανε πιατσα αν την ειδε κανεις η αν την εχει παρει κανεις ας δοση τα φωτα του....ελπιζο και σημερα να την συναντησο...αλλα σηεμρα που θα τοχω στα υποψην μου να δειτε που δεν θα ειναι εκει  :headbang:
δωσε στιγμα περιοχης για ελεγχο και τι ωρα την ειδες..

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.247
Πόντοι
1.106
Δεν ξέρουμε που δουλεύεις και που ειναι το σπιτι σου  :grin:
Παρ ολα αυτα στο Βενέτη λες;

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Δεν ξέρουμε που δουλεύεις και που ειναι το σπιτι σου  :grin:
Παρ ολα αυτα στο Βενέτη λες;
Ακριβος εξω απο τα καλυντικα ΧΑΡΜΑΝΙΣ τυπε  :rockon: εκ παραδρομης ειπα οτι την ειδα εκει λιγο μετα απου σχολασα κατευθυνομενοσ προσ το σπιτι μου  :grin:...ωρα 11 και μισι την νυχτα την ειδα και πριν λιγο ωραιο μουνακι αλλα καθος πηγα πιο κοντα με το αμαξι και διασταροθικαν τα βλεματα μας μουβγαλε φολα...οποιος γνωριζι ασ πει τυποι μου  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom