kjkino12
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
τυπε ο νωντας ειναι το φως
Υπαρκτό πρόσωπο; ποιά είναι ή σχέση του με τα ρωσίδια και τα φαλάφελ; Το κάνει χρόνια;
Περπατώντας την περασμένη εβδομάδα από Ομόνοια στην γωνία 3ης Σεπ και Χαλκοκονδύλη σχεδόν κάτω από την ΔΕΗ έπεσα πάνω σε ένα μελαχρινό ωραίο μωρό γύρω στα 25 που φορούσε ένα κολάν ...θάνατο. What an ass λέω μέσα μου!!! Όπως την πλησιάζω μου ρίχνει βλέμα καυλέ και μου λέει.
Πάμε μωρό μου? Γουστάρεις?
Πως σε λένε της λέω?
Άντζελα μου λέει.
Πόσο πάει?
30 + 10 το hotel.
Να αναφέρω ότι έχω να πάω με τύπισα από πιάτσα από την δεκαετία του ..90 στην Βουκουρεστίου και γενικά δεν είμαι φαν της κατηγορίας. Αλλά αυτή εδώ ήταν άλλο πράγμα. Περίπου 25 χρονών, μελαχρινό με ωραία μάτια, κοντά στο 1.70, μικρό στήθος και κωλάρααααααα!!!!
Όσο μου μίλαγε τόσο καύλωνα.
Παρόλες της επιφυλάξεις μου το μωρό είναι τόσο Hot (και επειδή έχουμε και μια αδυναμία στα πίσω συστήματα )της λέω πάμε. Hotel ένα στενό πιο πίσω ...Λητώ νομίζω.
Με το που μπαίνουμε στο ανσασερ με πλακώνει σε κάτι γλωσσόφιλα και εγώ με την σειρά μου της γραπώνω την κολάρα!!!
Στο δωμάτιο (θα έλεγα απλά υποφερτό) συνεχίστηκε ο αγώνας. Είναι πολύ καθαρή (έκανε μπάνιο και πριν και μετά), πίπα ανευ βαθιά υγρή χωρίς χέρια και με φτυσίματα. Πέρασμα ελαστικού, 1η στάση cow, μετά ιεραποστολικό και τέλος στα τέσσερα που είναι και όλα τα λεφτά!! Σε κάποια φάση μου τον βγάζει, βάζει λίγη κρέμα και τον χώνει στην κολάρα της!!! Έπαθα πλάκα!! Έριξε και μερικά προστυχόλογα (ξεσκισε με κλπ) και όπως είναι φυσικό κατέληξα εκεί!!!
Απίστευτη εμπειρία εκεί που δεν το περίμενα. Το αναπάντεχο του πράγματος είχε την δική του χάρη!!
Χρόνος περίπου 20 λεπτά και συνολικό κόστος 40€. Αυτό και εαν είναι VFM!!!
Έφυγα και έτρεμαν τα πόδια μου!!Συνέχισα για μασαζάκι για να έρθω στα ίσια μου.
τυπε πλεον οτι υπαρχει ειναι απο 10 πρωι ως 7-8 βραδυ επειδη καλοκαιριαζειτι ωρες το πετυχενουμε το μελαχροινο ;
τυπε γραψε μερικα πραγματα για τον νωντα να μαθαινει ο kjkino12
η μιμα ειναι ιδεα τυπεκανα νεο απο μιμα εχουμε σε αυτη τη σελιδα?
τυπε, δε μπορει να καταλαβει τι θα πει νωντας μονο με τα λογια....ο νωντισμος ειναι κατι παραπανω απο θρησκεια, ειναι κατι παραπανω απο τροπος ζωης...ο νωντισμος ειναι η ιδια η υπαρξη, το συμπαν που καταννοουμε γυρω μας αλλα και αυτο που δεν μπορουμε να δουμε με τις ανθρωπινες αισθησεις μας, ο νωντισμος ειναι πανω και περα απο τα ανθρωπινα ορια....τυπε γραψε μερικα πραγματα για τον νωντα να μαθαινει ο kjkino12
τυπε, δε μπορει να καταλαβει τι θα πει νωντας μονο με τα λογια....ο νωντισμος ειναι κατι παραπανω απο θρησκεια, ειναι κατι παραπανω απο τροπος ζωης...ο νωντισμος ειναι η ιδια η υπαρξη, το συμπαν που καταννοουμε γυρω μας αλλα και αυτο που δεν μπορουμε να δουμε με τις ανθρωπινες αισθησεις μας, ο νωντισμος ειναι πανω και περα απο τα ανθρωπινα ορια....
τυπε, δε μπορει να καταλαβει τι θα πει νωντας μονο με τα λογια....ο νωντισμος ειναι κατι παραπανω απο θρησκεια, ειναι κατι παραπανω απο τροπος ζωης...ο νωντισμος ειναι η ιδια η υπαρξη, το συμπαν που καταννοουμε γυρω μας αλλα και αυτο που δεν μπορουμε να δουμε με τις ανθρωπινες αισθησεις μας, ο νωντισμος ειναι πανω και περα απο τα ανθρωπινα ορια....
εγώ την πετυχαίνω 11-4 περίπου στον άξονα joys-γαλαξίας!τι ωρες το πετυχενουμε το μελαχροινο ;
τη μιμα την ειδες τυπε?Πέρασμα πριν απο λιγό απο Πέτρου Ράλλη λίγο πριν στρίψεις για το Τει Πειραιά υπάρχει ένα ξανθό τεμάχιο την πέτυχα και εχθές
Υπάρχει ακόμα αυτή;τη μιμα την ειδες τυπε?
Η Μιμα ειναι παντου!Υπάρχει ακόμα αυτή;