Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (5 μέλη και 33 επισκέπτες)

kjkino12

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Ποιές είναι οι αξίες του νωντισμού;

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Περπατώντας την περασμένη εβδομάδα από Ομόνοια στην γωνία 3ης Σεπ και Χαλκοκονδύλη σχεδόν κάτω από την ΔΕΗ έπεσα πάνω σε ένα μελαχρινό ωραίο μωρό γύρω στα 25 που φορούσε ένα κολάν ...θάνατο. What an ass λέω μέσα μου!!!  :kissass: :kissass:Όπως την πλησιάζω μου ρίχνει βλέμα καυλέ και μου λέει.
Πάμε μωρό μου? Γουστάρεις?
Πως σε λένε της λέω?
Άντζελα μου λέει.
Πόσο πάει?
30 + 10 το hotel.
Να αναφέρω ότι έχω να πάω με τύπισα από πιάτσα από την δεκαετία του ..90 στην Βουκουρεστίου και γενικά δεν είμαι φαν της κατηγορίας. Αλλά αυτή εδώ ήταν άλλο πράγμα. Περίπου 25 χρονών, μελαχρινό με ωραία μάτια, κοντά στο 1.70, μικρό στήθος και κωλάρααααααα!!!! :booty: :booty:
Όσο μου μίλαγε τόσο καύλωνα.
Παρόλες της επιφυλάξεις μου το μωρό είναι τόσο Hot (και επειδή έχουμε και μια αδυναμία στα πίσω συστήματα :kissass:)της λέω πάμε. Hotel ένα στενό πιο πίσω ...Λητώ νομίζω.
Με το που μπαίνουμε στο ανσασερ με πλακώνει σε κάτι γλωσσόφιλα και εγώ με την σειρά μου της γραπώνω την κολάρα!!!
Στο δωμάτιο (θα έλεγα απλά υποφερτό) συνεχίστηκε ο αγώνας. Είναι πολύ καθαρή (έκανε μπάνιο και πριν και μετά), πίπα ανευ βαθιά υγρή χωρίς χέρια και με φτυσίματα. Πέρασμα ελαστικού, 1η στάση cow, μετά ιεραποστολικό και τέλος στα τέσσερα  :zfuck:που είναι και όλα τα λεφτά!! Σε κάποια φάση μου τον βγάζει, βάζει λίγη κρέμα και τον χώνει στην κολάρα της!!! Έπαθα πλάκα!! Έριξε και μερικά προστυχόλογα (ξεσκισε με κλπ) και όπως είναι φυσικό κατέληξα εκεί!!!
Απίστευτη εμπειρία εκεί που δεν το περίμενα. Το αναπάντεχο του πράγματος είχε την δική του χάρη!! :dancing:
Χρόνος περίπου 20 λεπτά και συνολικό κόστος 40€. Αυτό και εαν είναι VFM!!!
Έφυγα και έτρεμαν τα πόδια μου!!Συνέχισα για μασαζάκι για να έρθω στα ίσια μου. :dancing:

τι ωρες το πετυχενουμε το μελαχροινο ;

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
κανα νεο απο μιμα εχουμε σε αυτη τη σελιδα?  :think:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τυπε γραψε μερικα πραγματα για τον νωντα να μαθαινει ο kjkino12 :grin:
τυπε, δε μπορει να καταλαβει τι θα πει νωντας μονο με τα λογια....ο νωντισμος ειναι κατι παραπανω απο θρησκεια, ειναι κατι παραπανω απο τροπος ζωης...ο νωντισμος ειναι η ιδια η υπαρξη, το συμπαν που καταννοουμε γυρω μας αλλα και αυτο που δεν μπορουμε να δουμε με τις ανθρωπινες αισθησεις μας, ο νωντισμος ειναι πανω και περα απο τα ανθρωπινα ορια....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε, δε μπορει να καταλαβει τι θα πει νωντας μονο με τα λογια....ο νωντισμος ειναι κατι παραπανω απο θρησκεια, ειναι κατι παραπανω απο τροπος ζωης...ο νωντισμος ειναι η ιδια η υπαρξη, το συμπαν που καταννοουμε γυρω μας αλλα και αυτο που δεν μπορουμε να δουμε με τις ανθρωπινες αισθησεις μας, ο νωντισμος ειναι πανω και περα απο τα ανθρωπινα ορια....
:rockon:

Συνημμένα

• nwntovivlos.jpg
    nwntovivlos.jpg
    14,6 KB · Εμφανίσεις: 64

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
1506869_10202597034997494_66059363_n.jpg

neronas1987

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
τι ωρες το πετυχενουμε το μελαχροινο ;
εγώ την πετυχαίνω 11-4 περίπου στον άξονα joys-γαλαξίας!

Επίσης σήμερα κατα τις 12 είδα το κουνέλι-Σαβιόλα να βγαίνει απο το σπίτι του κατα  τις 11.30 (λογικά θα πήγαινε προς τρίγωνο μεριά)με καστανή περούκα και στενή μίνι φουστα,έχει τρελές ποδαρες η ατιμη...

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
ρε σεις επειδή δεν το χω με πιάτσες στο κέντρο...αυτή που λέτε κουνέλι πώς είναι εμφανισιακά; Και επίσης που τη βρίσκουμε;

Εγώ όταν περνάω από Καποδιστρίου βραδυνές ώρες μετά τις 9 δλδ εδώ και χρόνια βλέπω κάτω από το λητώ το ξενοδοχείο μια ξανθιά μπουταρού μπλε μάτια κοντούλα με κάτι μπότες (αλβανίδα ή ρωσίδα πρέπει να είναι)... Μπας και λέτε αυτή;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Πέρασμα πριν απο λιγό απο Πέτρου Ράλλη λίγο πριν στρίψεις για το Τει Πειραιά υπάρχει ένα ξανθό τεμάχιο την πέτυχα και εχθές

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1
αν ειναι ενα ξανθο με γυαλια...δε λεει τιποτα...τη αραζει και στο παραδρομο του κηφισου εκει στα πρακτορεια πριν το περιπτερο..επισης τη ιδια τη εχω δει και στο αντιθετο ρευμα του κηφισου στη διασταυρωση με τη ιερα οδο..τωρα αν ειναι αλλη δε ξερω..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom