Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (4 μέλη και 42 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.248
Πόντοι
7.885
Αι στο διάολο μαλάκα πάκη  :birdman: :birdman: που θες να γυρίσεις και τσόντα :jerking: :jerking: βρωμοσίχαμα,τράβα να πηδήξει κανάς κωλόγερος με κανα τάλιρο,πισογλέντη παπάρα :2funny: :2funny:

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Αι στο διάολο μαλάκα πάκη  :birdman: :birdman: που θες να γυρίσεις και τσόντα :jerking: :jerking: βρωμοσίχαμα,τράβα να πηδήξει κανάς κωλόγερος με κανα τάλιρο,πισογλέντη παπάρα :2funny: :2funny:
Ακρως ρατσιστικος εισαι τυπε. Και δεν εχεις ζησει ουτε ενα λεπτο απο την δυστηχη ζωη που εχει περασει αυτος ο ανθρωπος.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.248
Πόντοι
7.885
Ακρως ρατσιστικος εισαι τυπε. Και δεν εχεις ζησει ουτε ενα λεπτο απο την δυστηχη ζωη που εχει περασει αυτος ο ανθρωπος.

Άσε ρε φίλε την κλάψα,σιγά μην τον λυπηθώ κιόλας :jerking: :jerking:.Εχθές κατά τις 03:00 γωνία καποδιστρίου-3ης σεπτεμβρίου ένα τσούρμο μαύρες σαν σχολική εκδρομή :2funny: :2funny: :2funny:,η γνωστή σιτεμένη ξανθιά έξω από το λιτο παρέα όμως μ'ένα πρεζοζευγάρι που τους έχω ξαναπετύχει κι άλλο βράδι στο ίδιο σημείο :rockon: :rockon:,έχω την εντύπωση ότι η γκόμενα κάνει πιάτσα κι ο τυπάς περιμένει να παραλάβει το χρήμα να πάει να πάρει κατευθείαν τη δόση τους :rolleyes: :rolleyes:,εκτός κι αν πρόκειται για κανά κόλπο να πετύχουν κανά παππού και να τον ληστέψουν :S :S,αλλά και πάλι με τόση μαστούρα πόσο μακριά μπορεί να πάνε :idiot: :think:

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Περπατώντας την περασμένη εβδομάδα από Ομόνοια στην γωνία 3ης Σεπ και Χαλκοκονδύλη σχεδόν κάτω από την ΔΕΗ έπεσα πάνω σε ένα μελαχρινό ωραίο μωρό γύρω στα 25 που φορούσε ένα κολάν ...θάνατο. What an ass λέω μέσα μου!!!  :kissass: :kissass:Όπως την πλησιάζω μου ρίχνει βλέμα καυλέ και μου λέει.
Πάμε μωρό μου? Γουστάρεις?
Πως σε λένε της λέω?
Άντζελα μου λέει.
Πόσο πάει?
30 + 10 το hotel.
Να αναφέρω ότι έχω να πάω με τύπισα από πιάτσα από την δεκαετία του ..90 στην Βουκουρεστίου και γενικά δεν είμαι φαν της κατηγορίας. Αλλά αυτή εδώ ήταν άλλο πράγμα. Περίπου 25 χρονών, μελαχρινό με ωραία μάτια, κοντά στο 1.70, μικρό στήθος και κωλάρααααααα!!!! :booty: :booty:
Όσο μου μίλαγε τόσο καύλωνα.
Παρόλες της επιφυλάξεις μου το μωρό είναι τόσο Hot (και επειδή έχουμε και μια αδυναμία στα πίσω συστήματα :kissass:)της λέω πάμε. Hotel ένα στενό πιο πίσω ...Λητώ νομίζω.
Με το που μπαίνουμε στο ανσασερ με πλακώνει σε κάτι γλωσσόφιλα και εγώ με την σειρά μου της γραπώνω την κολάρα!!!
Στο δωμάτιο (θα έλεγα απλά υποφερτό) συνεχίστηκε ο αγώνας. Είναι πολύ καθαρή (έκανε μπάνιο και πριν και μετά), πίπα ανευ βαθιά υγρή χωρίς χέρια και με φτυσίματα. Πέρασμα ελαστικού, 1η στάση cow, μετά ιεραποστολικό και τέλος στα τέσσερα  :zfuck:που είναι και όλα τα λεφτά!! Σε κάποια φάση μου τον βγάζει, βάζει λίγη κρέμα και τον χώνει στην κολάρα της!!! Έπαθα πλάκα!! Έριξε και μερικά προστυχόλογα (ξεσκισε με κλπ) και όπως είναι φυσικό κατέληξα εκεί!!!
Απίστευτη εμπειρία εκεί που δεν το περίμενα. Το αναπάντεχο του πράγματος είχε την δική του χάρη!! :dancing:
Χρόνος περίπου 20 λεπτά και συνολικό κόστος 40€. Αυτό και εαν είναι VFM!!!
Έφυγα και έτρεμαν τα πόδια μου!!Συνέχισα για μασαζάκι για να έρθω στα ίσια μου. :dancing:

sexpistol13

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Τρελλη κωλλαρα φιλε...Τουμπανο!Απο στηθος πλακα αλλα απο κωλλαρα τελεια!Κανει και ακα στοματικο η Αντζελα;Δεν το ξερα.αυτο ενοεις ανευ;;;Την εχω παρει αρκετες φορες κι εμεινα καταευχαριστημενος.

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
Για κομάντος σας κόβω πάντως...ακα και γλωσόφιλα στην συγκεκριμένη περιοχή, παίζετε κορόνα/κορόνα ( ούτε κάν γράμματα :grin:)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Για κομάντος σας κόβω πάντως...ακα και γλωσόφιλα στην συγκεκριμένη περιοχή, παίζετε κορόνα/κορόνα ( ούτε κάν γράμματα :grin:)
ξυλο στο κεελπνο
για να βαλουνε μυαλο τυπε :grin:

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Ενώ Φυλής, μασάζ, cg, ct είναι ok? Δουλευομαστε και μεταξύ μας μου φαίνεται :idiot:
Και δεν μιλάμε για πρεζακι τυπε. Μια χαρά είναι η κοπέλα. Η Συγκεκριμένη θα μπορούσε να δουλεύει σε οποιοδήποτε μασάζ  ή μπουρδελο/στούντιο άνετα.

Και προσωπικα Τόσα χρόνια που εξασκώ  το άθλημα κάνω 2 φορές το χρόνο εξετάσεις και δόξα  το θεό  δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ πρόβλημα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.752
Πόντοι
3.656
Ενώ Φυλής, μασάζ, cg, ct είναι ok? Δουλευομαστε και μεταξύ μας μου φαίνεται :idiot:
Και δεν μιλάμε για πρεζακι τυπε. Μια χαρά είναι η κοπέλα. Η Συγκεκριμένη θα μπορούσε να δουλεύει σε οποιοδήποτε μασάζ  ή μπουρδελο/στούντιο άνετα.

Και προσωπικα Τόσα χρόνια που εξασκώ  το άθλημα κάνω 2 φορές το χρόνο εξετάσεις και δόξα  το θεό  δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ πρόβλημα.

Με συγχωρείς, αλλά μου δημιούργησες μια απορία. Γιατί αναφέρεις ότι δεν έχεις πρόβλημα δόξα το θεό; Αν ο θεός υπάρχει πηγαίνεις γραμμή για την κόλαση αφού η συμμετοχή στην πορνεία είναι τεράστια αμαρτία. Άραγε αν δεν υπήρχαν τα προφυλακτικά θα είχες/είχαμε επιβιώσει;

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
πρεπει να κανει ειδικες τιμες σε πιατσοβιους και μηχανόβιους τυπε
εχει το πακετο της πεθερας τυπε, το ειχαμε χρησιμοποιησει οταν θαψαμε τον κυαλακια.... ;) το πιο φτηνο της αγορας  :rockon:

javelinos 12

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
33
Πόντοι
1
Πέρασμα απο τρίγωνο στις 8 η απόλυτη ερημιά εκτος μιας μαλακισμενης μπατσινας που χαζογελαγε στο περίπτερο του Joys με έναν τύπο μαλλον ασφαλιτη  :headbang:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εχει το πακετο της πεθερας τυπε, το ειχαμε χρησιμοποιησει οταν θαψαμε τον κυαλακια.... ;) το πιο φτηνο της αγορας  :rockon:
τυπε και τον 3λαλουν τον ειχαμε θαψει αλλα τον ανεστησε ο θεος νωντας :priest:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom