nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.247
- Πόντοι
- 1.106
Ηταν mymarket παλιά...πολυκατάστημα...κιομος ετσι λεγετε τυπε μου ειναι αρκετα μεγαλο με παρκιν απεξω ειναι σαν τα χοντος σεντερ
Ηταν mymarket παλιά...πολυκατάστημα...κιομος ετσι λεγετε τυπε μου ειναι αρκετα μεγαλο με παρκιν απεξω ειναι σαν τα χοντος σεντερ
εγινε ο ελεγχος της συγκεκριμενης κορασιδας...εχουμε και λεμε..Ακριβος εξω απο τα καλυντικα ΧΑΡΜΑΝΙΣ τυπε εκ παραδρομης ειπα οτι την ειδα εκει λιγο μετα απου σχολασα κατευθυνομενοσ προσ το σπιτι μου ...ωρα 11 και μισι την νυχτα την ειδα και πριν λιγο ωραιο μουνακι αλλα καθος πηγα πιο κοντα με το αμαξι και διασταροθικαν τα βλεματα μας μουβγαλε φολα...οποιος γνωριζι ασ πει τυποι μου
Ωραιος τυπε μου καλο ειναι αλλα μου εβγαλε φολα...αρα σωστο το ενστικτο μμου κριμα.... :S αυτη την πας και σπιτι δεχετε η μονο σε χοτελ ;εγινε ο ελεγχος της συγκεκριμενης κορασιδας...εχουμε και λεμε..
παλια στο κουρμπετι..την αραζε παλια (για οσους ξερουν)στη κωνσταντινουπολεως στο ρουφ..
τιμες 20-30ε...καλο σωματακι..αλλα σερβις (απο οτι θυμαμε) μετρια..
στινετε εκει στο Βενετη απο 9.30 εως περιπου 12.00..
γενικα ψιλοξενερωσα γιατι περιμενα νεο αιμα...
Ητανmymarketmimamarket παλιά...πολυκατάστημα...
ο στιβις ειπε οτι εχει φυγει απο ελλαδα τυπε
ειναι λαγωνικο τυπεΟ τύπος sexy athens θα ξέρει που είναι η Μίμα...
ειναι λαγωνικο τυπε
λες να εκανε τιποτα λιονταρισμους τυπε?Χάθηκε ο sexy athens... :'(
λες να εκανε τιποτα λιονταρισμους τυπε?
τυπε λες να ειναι ταριφας που γαμαει την αννουλα του bbwlover? :SΑπολυτε η παρακάτω είδηση με προβληματίζει:
Έκκληση στον ΣΑΤΑ να ενεργοποιηθεί άμεσα
ΚΕΕΛΠΝΟ: «Συναγερμός» για να βρεθεί ο ταξιτζής που μετέφερε τον ασθενή με κορονοϊό
Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, η διαδρομή ήταν από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" της Αθήνας στην Αμφιάλη του Πειραιά την Πέμπτη 17 Απριλίου και μεταξύ 14:00 και 16:00 - Τα συμπτώματα του νέου κορονοϊού
Τόσο το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), όσο και το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) κάνουν έκκληση ώστε να βρεθεί και να επικοινωνήσει άμεσα με τις υγειονομικές αρχές ο οδηγός του ταξί που μετέφερε τον Έλληνα, μόνιμο κάτοικο Σαουδικής Αραβίας, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό MERS.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, η διαδρομή ήταν από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" της Αθήνας στην Αμφιάλη του Πειραιά την Πέμπτη 17 Απριλίου και μεταξύ 14:00 και 16:00.
ΚΕΕΛΠΝΟ και ΕΚΕΠΥ παρακαλούν τον ΣΑΤΑ να ενεργοποιηθεί ώστε να βρεθεί ο οδηγός άμεσα και να ελεγχθεί αν έχει μολυνθεί και ο ίδιος, ενώ καλεί και οποιονδήποτε πολίτη διαβάσει σχετικά να επικοινωνήσει και να ενημερώσει τον ταξιτζή.
Τα συμπτώματα της λοίμωξης με τον νέο κορονοϊό περιλαμβάνουν σοβαρή δύσπνοια, πυρετό, βήχα και πνευμονία. Ο ιός εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον οργανισμό πολύ γρήγορα, μέσα σε 48 ώρες από τη μόλυνση ενώ μπορεί επίσης να «επιτεθεί» και στους νεφρούς.
Ειναι ύποπτο...Και δεν τον βρίσκουν!!τυπε λες να ειναι ταριφας που γαμαει την αννουλα του bbwlover? :S
χριστος ανεστη τυπεΕιναι ύποπτο...Και δεν τον βρίσκουν!!
ΥΓ Χρονια Πολλα απολυτε..με υγεια παντα...(και με τη βουλα τη ΚΕΕΛΠΝΟ
τυπε ο στιβις ειπε πως οχιΕρώτηση κρίσιμη : η Μιμα θα επιστρέψει αραγες;
σημερα δεν θα ειχε και τιποτα ουτε το πρωι τυπεΟκ απλως είδα σελίδα χωρις αναφορά κ είπα να μην χαλάσει το νήμα άγιες κρασομπυροκρεατο
μέρες
Αλήθεια κυκλοφόρησε κανεις τρίγωνο ή ειμαστε ολοι ταβλα