ALANIARIS13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τελευταία παίζουνε και δύο μελαχρινές αδύνατες πολύ καλές έξω από το Λιτό. Μόνο που ζητάνε 60 και 55 ακατέβατα. Μιλάνε ελληνικά αλλά δεν είναι Ελληνίδες. Ξέρει κανεις περισσότερα?
τα σεβοι μου σινεμπουρδελιαρι!ανιπομονο να επιστρεψο στιν απροσμενι γοιτια τον παλιον καλον στιγμον!!!Γεια σου πιτσι μεγιστε.......αντε και συντομα καλος πολιτης.Τα ατιθασα κορμια,αμαρτωλων κορασιδων σε περιμενουν...
αψογι πορνοενιμεροσι απο το σινεμπουρδελιαρι γκανκ!!!!
ευγε εροτοκριτε!αναμενο σαφαρι ιδονις στα μαυρα σοκακια τισ βαρβακειου!!!
...εντόπισα τρελό μουνάκι, ρουμανάκι ονόματι Έλενα, στη γωνία του ΟΚΑΝΑ. 22 μου είπε το έκανα για 19, ψιλοξεπέτα, 60 ευρώ, αλλά θα ξαναπήγαινα ευχαρίστως! Καλό βόλι!
60 E για ενα πουτανακι του δρομου βρε συναγωνιστη...Σα πολλα δεν ειναι?
Ποση ωρα εκατσε στο δωματιο?
Τι έγινε ρε μάγκες μας την πέσανεπροβληματιζομαι βλεποντας το γεγονος του να αναζητουν ως απελπισμενοι καποιοι φιλοι το σεξ αγνοωντας βασικα θεματα οπως.
την καθαριοτητα. αληθεια γνωριζετε τι σημαινει ψευδομοναδες, συφιλη, ψωρα, δερματικη κακοηθεια κλπ;
την ποιοτητα. οταν μπορεις σημερα να απολαυσεις γυναικες χωρις το εκχυδαισμενο περαστε σκουπιστε τελειωσατε, γιατι να καταφευγουν σε πουτανακια του δρομου;
τον κινδυνο. υποθεσατε ποτε εαν στα σημεια που σας πανε καραδοκει ο νταβατζης και βρεθειτε ξαφνικα με ενα μαχαιρι η ενα πιστολι στο προσωπο;
ποιοτητα φιλοι μου, ποιοτητα
Kοιτα να δεις φιλε ο ασταρις τα λεει σαν συμβουλη σε εσενα σε οποιοδηποτε.Ειτε θελει να τα ακουσεις ειτε οχι, σκασιλα του μηπως σε ξερει?Αν και υπερβαλει λιγο λεγοντας για νταβατζηδες και μαχαιρωματα αυτα συμβαινουν μια στο εκατομμυριο.Οπως υπαρβαλλει κιολας για το πουτανακια του δρομου πρεπει να καταλαβει με τον καιρο οτι οσοι δεν εχουν κοπελα ειναι στο περαστε σκουπιστε τελειωσατε.τι να κανουμε ετσι ειναι τα πραγματα αστεριξ.Τι έγινε ρε μάγκες μας την πέσανε
Φιλαράκο εμεις ξέρουμε που πηγαινουμε
Κοιτα να μάθεις με ποιον πηγαίνει αυτή που πηδάς εσυ και μην ασχολείσαι με τα δικά μας πουλάκια
Τώρα αν εσένα δεν σου αρέσουν τα περάστε σκουπίστε τελειώσατε .... μην σκουπίζεσαι μεγάλε ...προβλημα σου
Συμβουλες από μη συναθλητές δύσκολο να δεχτούμε πόσο μάλλον από άσχετους που μιλανε για νταβατζήδες μαχαιρώματα και αηδίες ....μπας και δεν πλήρωσες άρχοντα ? ... ή ήθελες να παντρευτεις καμιά τους ?