Φίλε "legalos" λες στο παραπάνω Post ότι "και από την δεξία 3 Ελληνοζάκια"!! Ούτε την εθνικότητά μας, την χώρα μας δεν μπορείς να γράψεις σωστά? Ελεος πια.Δεν χρειάζεται να χεις τελειώσει καποιο Πανεπιστήμιο, ούτε καν το λύκειο, για να γράψεις 2 σειρές σωστά!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)
Φίλε "legalos" λες στο παραπάνω Post ότι "και από την δεξία 3 Ελληνοζάκια"!! Ούτε την εθνικότητά μας, την χώρα μας δεν μπορείς να γράψεις σωστά? Ελεος πια.Δεν χρειάζεται να χεις τελειώσει καποιο Πανεπιστήμιο, ούτε καν το λύκειο, για να γράψεις 2 σειρές σωστά!
ShowLover, μην παίρνεις φόρα και ξεχέζεις κόσμο χωρίς να είσαι σίγουρος, γιατί εσύ εκτίθεσαι. Σκέψου πριν πατήσεις το "Αποστολή".
"Ελληνοζάκια" δε προέρχεται από το "ελληνοκινεζάκια", αλλά από το "Ελληνοπρεζάκια", και καλά το έγραψε ο συνάδελφος, τρώγοντας τη συλλαβή "-πρε-"....
Απο το Ελληνομπαζακια προερχεται.ShowLover, μην παίρνεις φόρα και ξεχέζεις κόσμο χωρίς να είσαι σίγουρος, γιατί εσύ εκτίθεσαι. Σκέψου πριν πατήσεις το "Αποστολή".
"Ελληνοζάκια" δε προέρχεται από το "ελληνοκινεζάκια", αλλά από το "Ελληνοπρεζάκια", και καλά το έγραψε ο συνάδελφος, τρώγοντας τη συλλαβή "-πρε-"....
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.044
- Πόντοι
- 5.975
δηλαδή ... Ελληνμπραζάκια ??!!!
φιλε να εισαι σιγουρος οτι το ωραριο στα μαυρακια δεν αλλαζει.
σιγουρα επεσες πανω σε συναγερμο.
που να τις δεις πως τρεχουν πισω απο το δημαρχειο που μαζευονται κατα μιλιουνι.
σαν γαζελες οι ατιμες.
εχουν φαση.
πηγενε απο εκει και εαν μπορεις να κανεις την σειρηνα περιπολικου, να δεις πως πιανουν τα 100μετρα σε 9 δευτερολεπτα, και οχι μονο αυτο αλλα τρεχουν ολες μαζι!!!!!
αεεεεεεεερααααααα!!!!!!
σιγουρα επεσες πανω σε συναγερμο.
που να τις δεις πως τρεχουν πισω απο το δημαρχειο που μαζευονται κατα μιλιουνι.
σαν γαζελες οι ατιμες.
εχουν φαση.
πηγενε απο εκει και εαν μπορεις να κανεις την σειρηνα περιπολικου, να δεις πως πιανουν τα 100μετρα σε 9 δευτερολεπτα, και οχι μονο αυτο αλλα τρεχουν ολες μαζι!!!!!
αεεεεεεεερααααααα!!!!!!
Μην πει κανεις καμια μαλακια.καλησπέρα
παιδια παιζει καμια πιατσα στον πειραια? η καπου κοντα
Μην πει κανεις καμια μαλακια.
χαχαχαχαχα
the player
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ναι ρε παιδια νοτια δε παιζει τιποτις? πρεπει να τραβιομαστε στο κεντρο που θα παει αυτο???
απαιτω πιατσες παντου
απαιτω πιατσες παντου
omorfopedo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
ναι ρε παιδια νοτια δε παιζει τιποτις? πρεπει να τραβιομαστε στο κεντρο που θα παει αυτο???
απαιτω πιατσες παντου
οπου καμπανα και πουτανα δλδ...
mavroalogo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
oπου πουτανα και χωριο,οπου καμπανα και πουτανα δλδ...
οπου χωριο και πουστης,
πουταναριο και πουσταριο,
.......................
αντε ρε βαβω , σηκω να βαρεσεις τη καμπανα!!!
Καλησπέρα συναγωνιστές.
Ερώτηση: αρκετά ψηλή μελαχροινή με κάτι ξανθές αντάυγειες στην πλ. Λαυρίου την έχει πα΄ρει κανείς?
Κόκκινες μπότες, τζην και σκουλαρικάκι στη μύτη. Εθνικότητα άγνωστη - ΄'ισως ρουμάνα.
Περνούσα από εκέι και την έπιασε το μάτι μου - ξεχώριζε από τις άλλες. Μικρή, ίσως και κάτω από 25.
Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Ερώτηση: αρκετά ψηλή μελαχροινή με κάτι ξανθές αντάυγειες στην πλ. Λαυρίου την έχει πα΄ρει κανείς?
Κόκκινες μπότες, τζην και σκουλαρικάκι στη μύτη. Εθνικότητα άγνωστη - ΄'ισως ρουμάνα.
Περνούσα από εκέι και την έπιασε το μάτι μου - ξεχώριζε από τις άλλες. Μικρή, ίσως και κάτω από 25.
αναφορα απο βερανζερου.μαυρουλα καλη με πολλη ωραιο σωμα μετριο βυζι και ωραιο σφιχτο κωλαρακι.παιρνει 40Ε συν 10Ε το ξενοδοχειο.πολλη καλη πιπα με καποτα.στο σεξ την στηνεις οπως θελεις εγω προσωπικα στα 4 την εβαλα.υπεροχο κωλαρακι και δεν βιαζεται καθολου,θα την ξανατιμησω λιαν συντομως. Εξω απο χοτελ αφαια μελαχροινο μωρακι αδυνατο με 3 βυζι ωραιο σωματακι και αδυνατο κωλαρακι,δεν ρωτησα τιμη αλλα εμοιαζε αλβανακι αν και τα ελληνικα του ηταν καλα.και αλλη μερα παλι εξω απο το αφαια στρουμπουλο μωρο με μεγαλο στηθος εμφανισημο παλι δεν ρωτησα τιμη.
Καλησπέρα συναγωνιστές.
Φανταζομαι ποια λες μια αρκετα ομορφη...Ρουμανα ειναι την ειχα ρωτησει μονο που δεν την πηρα αν και την γουσταρα τρελα...φοβαμαι τις αρρωστιες με αυτες του πεζοδρομιου...
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.044
- Πόντοι
- 5.975
Kι εγώ ξέρω για ποια λέτε- την έχει πάρει φίλος μου δυο φορες- ωραία αλλά επικίνδυνη
μάλλον ζάκι- έχει " μεγαλώσει" ..10 χρόνια μέσα σε 10 μηνες- τον περασμενο μάρτιο φαινόταν σαν ανηλικη
μιλάει συνεχώς στο κινητό τηλέφωνο στο δωμάτιο και δίνει αναφορά στον νταβατζη της
είναι σχεδόν κάθε μέρα εκει / παίρνει όποιον πακιστανό , γερο κλπ
πχ μπροστά μου την άνοιξη -το έχω ξαναγράψει νομίζω-
πήρε 80χρονο πανβρώμικο , ξεδοντιάρη, καμπούρη- ανάπηρο γέρο στο " αρτεμισιο"
μάλλον ζάκι- έχει " μεγαλώσει" ..10 χρόνια μέσα σε 10 μηνες- τον περασμενο μάρτιο φαινόταν σαν ανηλικη
μιλάει συνεχώς στο κινητό τηλέφωνο στο δωμάτιο και δίνει αναφορά στον νταβατζη της
είναι σχεδόν κάθε μέρα εκει / παίρνει όποιον πακιστανό , γερο κλπ
πχ μπροστά μου την άνοιξη -το έχω ξαναγράψει νομίζω-
To βλέπει σα "λειτούργημα".΄
Όχι επάγγελμα.
Δε κάνει διακρίσεις.
Κάνει διακρίσεις ένας γιατρός?
zigzig
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
αλλα ο παππους ..... δεν το βαζει κατωπχ μπροστά μου την άνοιξη -το έχω ξαναγράψει νομίζω-
Καλησπέρα συναγωνιστές.
και εμένα εχει καυλώσει αυτο το πιπινι.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 755K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 7K