σημερα αποφασισα να κανω μια μπουρδελοτσαρκα στο κεντρο της αθηνας προς αναιβρεση αξιοπιτσιλιστου πορνιδιου, μια και τα γνωστα πορνιδια της φυλης και
μεταξουργιου λειπουν στις πατριδες τους εν οψη των εορτων.
περιπλανιωμουν επι της 3ης σεπτεμβριου, καποδιστριου, περιοχη λαυριου, αριστοτελους.
εκοβα καλη κινηση και με το μηχανακι ωφειλο να ομολογησω το ποιο ιδανικο μεσο για την περιπλανιση αυτη.
επι της καποδιστριου και 3ης σεπτεμβριου ηταν τα γνωστα πορνιδια της ξεπετας, ενω αριστοτελους ηταν αρκετα ζακια καθως επισης οι τρεις γνωστες βουλγαρες που δεν εχω τιμηση ποτε αλλα τιποτα το ιδιαιτερο απο πρωτη ματια.
στην περιοχη λαυριου, πισω απο τις στασεις των λεοφωρειων εμφανιστικε πορνιδιο λεπτοκαμομενο περι των 35 ετων, που ομως δεν με χαλασε καθολου διοτι ειχε μια πολυ εκφυλη σταση. αρχισε το οργανο να ανασηκωνεται με ταχυ ρυθμο και ετσι δεν εχασα χρονο και την πλησιασα. προς εκπληξη μου δεν γνωριζε γρι ελληνικα και ουτε αγγλικα.
με διπλαρωσε αλλο γνωστο πορνιδιο της πιατσας και επαιξε το ρολο διερμινεα.
καταληξαμε σε ξενοδοχειο, με δυσκολια συνεννοησης εμαθα οτι ο πατερας ειναι απο βουλγαρια και μητερα απο ρωσια. το ονομα αυτης τανια (ρωσικο θα ελεγα), εκτος αυτου το προσωπο της καθαρα σε ταξιδευε σε ρωσια μερια και οχι βουλγαρια.
οι υπηρεσιες της ηταν τελειες. πολυ καλη και βαθια πιπα, το μονο που με χαλασε ηταν οτι μου εδωσε το προφυλακτικο στο χερι για να το βαλω εγω και αυτο με ανησυχησε, αλλα προσκερα αφου στη ν πορεια τα πραγματα εξελιχθηκαν αψογα.
μετα τη ν τρελη πιπα σηκωνει τη μινη της φουστα σκυβει στο κρεβατι και τις το χωνο απο πισω. ηταν τελεια, τρελλη ηδωνη, δεν βιαζοταν καθολου.
την παω στο ορθιο και στην πολυθρονα που ειχε το δωματιο. πανω στο γρωθοκοπιμα των οπισθιων της σπαει το προφυλακτικο. μου το βγαζει και μου πιανει το πουτσο και παει να το χωσει μεσα της. εκει συναγωνιστες τραβιχτηκα δεν ελεγε να αποκτησω κανενα παρασιμο.
συναγωνιστες το ασχημο που ακολουθησε ηταν οτι δεν ειχε αλλο προφυλακτικο και εκει μου κοπηκαν ολα!!!!!
ομως ημουν σε μεγαλες καψες και τελειωσα σε ακαποτη πιπα πιτσιλοντας το προσωπο της.
ηταν ενα 40λεπτο τρελο μεσα στο δωματιο, διχως βιασινες, με ομορφο σεξ, αλλα να μην ειχαμε το συμβαν αυτο.
την τανια θα την ξανατιμησω σιγουρα, αλλα μαζι μου θα εχω εφεδρικα προφυλακτικα.
συναθλητες μου το πορνιδιο αυτο αντεχει πολυ δυνατο σφυροκοπημα, διχως να υπολογιζει το χρονο.
αυτα προς το παρων και για νεοτερα σε επομενα ποστ..........