Συνάδελφοι τριγονολάτρες,
αναφέρω το δράμα που ζω εδώ και λίγο καιρό. Σάββατο βράδυ κατέβηκα αλλά παρότι έτρεχα γύρω γύρω στην περιοχή για 1 ώρα, δεν βρήκα ούτε μια κοπέλα, είτε τις είχαν μαζέψει είτε φύγανε για να μην τις μαζέψουνε. Μόνο ένα πρεζόνι ανάξιο λόγου και μια αθίγγανη που δεν βλεπότανε, οπότε την έκανα. Επειδή η ελπίδα πεθαίνει μαζί μας, πέρασα όλη τη Σωκράτους, μήπως βρω κάποια μαυρούλα, μηδέν εις το πηλίκον, έμεινα με το πουλί στο χέρι, στην κυριολεξία.
Σήμερα το μεσημέρι ξανακατέβηκα και μέσα στη σαβούρα, στην πάνω γωνία του Christiana, είδα την Άννα από τη Γκάνα, πανέμορφο κοντοπούτανο, με μακριά ξανθά βαμμένα μαλλιά, ή extension δεν είμαι και ειδικός. Επειδή την προηγούμενη φορά με μαύρη την είχα πατήσει, σήμερα έκανα ολόκληρη συμφωνία. Κάνεις πρωκτικό? Ναι. Βγάζεις όλα τα ρούχα σου? Ναι. Αφήνεις να σου γλύφουν τα βυζιά? Ναι. Χρησιμοποιείς λιπαντικό? Ναι. Πολλές μαύρες μου έχουν πει ψέματα για όλα αυτά, δεν είμαι εγώ σαν τις άλλες μου απάντησε, 20 € για όλα. Είχα ξεχάσει τα θεικά κορμιά με τα οποία έχει προικίσει η φύση τις γαζέλες. Μικρό στήθος, αλλά αρμονικό με το υπόλοιπο σώμα της, δέρμα κατράμι, αλλά γυαλιστερό σαν να το είχε αλείψει με λάδι. Η πίπα της δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο, τουλάχιστον δεν απέφυγε τα δάχτυλα, αλλά έκανε την εξής πουστιά. Στηνόταν στα τέσσερα με τέτοιο τρόπο, που δεν είχα πρόσβαση στη σούφρα της. Τέλος πάντων, το καλύτερο αφροδισιακό είναι ένα όμορφο σώμα και όταν τελείωσα ανακάλυψα ότι είχα εκσπερματίσει τουλάχιστον τη διπλάσι αποσότητα απ' ότι συνήθως. Η ευχάριστη έκπληξη ήταν ότι έκανε μπάνιο και πριν και μετά τη συνεύρεση, εδώ πραγματικά διέφερε από τις άλλες μαύρες.
Τώρα που το τρίγωνο τα βράδυα είναι άδειο, μήπως ξέρετε αν τα κορίτσια πιατσάρουν κάπου αλλού? Κάθε πληροφορία αποδεκτή.