Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Ερημιά απόψε το βράδυ. Πέρασα γύρω στις 3:30 απ' τη γνωστή διαδρομή, Σόλωνος νέκρα, Καποδιστρίου οι 3 κλασσικές μαυρούλες στο φανάρι με Αριστοτέλους βαριόντουσαν ακόμη και να κουνηθούν για πελάτη, έξω απ' το Elyssium ένα μπάζο, Σωκράτους στο κομμάτι πριν την Πειραιώς νέκρα, Σωκράτους στο κομμάτι μετά την Πειραιώς 3 αδιάφορες μαυρούλες...

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
Ξενερωσα με την χλεπα και δεν ασχοληθηκα.... συνεχισα την δουλεια μου και μολις τελειωσα εφυγα για Φυλης
Ακου τι επαθα εκει (η καλη ημερα απο το πρωι φενετε)

Μπηκα στο 68Α αν θυμαμαι καλα
Μου λεει ο Τσατσος που ηταν παρεα μαζι με εναν αλλον "εισαι ομορφο παλικαρι και η παρεα σου μας κανει....κατσε"
Καθομαι εγω περιμενωντας το μωρο
Και ξεκιναει το πανυγηρι με τους τυπους να μου κανουν καμακι...
Τους γραφω στα αρχιδια μου περιμενω το μωρο...μια βραζιλιανα ειπε ηταν..καλο μωρο... αλλα ο Τσατσος αποθρασυνθηκε και με πλησιασε να με χουφτωσει
Ξενερωνω φευγω

Αλλα εκανα την μαλακια μετα απο λιγο ξαναγυρισα γιατι δεν βρηκα κατι αλλο να με ενδειαφερει
Χαρα ο τσατσος μολις με βλεπει....
Προσπερνω τις μαλακιες που μου ειπε...
Μπαινω στο δωματιο... και εκει γινετε το απιστευτο !!!
Μπαινει ο Τσατσος μετα απο λιγο μεσα και μου λεει ειμαι GAY και σε γουσταρω κτλ κτλ και ο φιλος μου σε γουσταρει...εγω γυμνος στο μεταξυ και ο Τσατσος να μου μιλαει και να μου κοιταζει τον πουτσο
Ρε φυγε του λεω και φερε το μωρο μεσα... φευγει αυτος
Ερχετε η Βραζιλιανα...στο μεταξυ εγω να εχω ξενερωσει...η βραζιλιανα να μου βαραει τον πουτσο...μετα μου γυρισε για 69 (γλυφομουνια σιχαινομαι να κανω)...η βραζιλιανα εκει που τον εκανε ακαποτη τον εβγαζε και μου τον σφαλιαριζε με μισος

Ρε που εμπλεξα ειπα... τεσπα δεν συνεχιζω βαρεθηκα να γραφω....αλλα εν τελη η ημερα ηταν απιστευτη (μου την επεσε και μια ξεκολη καθαριστρια στον ηλεκτρικο granny βαμμενη σαν καμπαρετζου)
δικε μου επρεπε να τον αφηνες να σου παρει ενα τσιμπουκι και να εκανες συμφωνια να γαμησεις το μωρο μετα τζαμπα δεν το χειριστικες καλα.εγω ετσι εχω εξηγηθει

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.762
Πόντοι
3.656
Συνάδελφοι τριγονολάτρες,
αναφέρω το δράμα που ζω εδώ και λίγο καιρό. Σάββατο βράδυ κατέβηκα αλλά παρότι έτρεχα γύρω γύρω στην περιοχή για 1 ώρα, δεν βρήκα ούτε μια κοπέλα, είτε τις είχαν μαζέψει είτε φύγανε για να μην τις μαζέψουνε. Μόνο ένα πρεζόνι ανάξιο λόγου και μια αθίγγανη που δεν βλεπότανε, οπότε την έκανα. Επειδή η ελπίδα πεθαίνει μαζί μας, πέρασα όλη τη Σωκράτους, μήπως βρω κάποια μαυρούλα, μηδέν εις το πηλίκον, έμεινα με το πουλί στο χέρι, στην κυριολεξία.
Σήμερα το μεσημέρι ξανακατέβηκα και μέσα στη σαβούρα, στην πάνω γωνία του Christiana, είδα την Άννα από τη Γκάνα, πανέμορφο κοντοπούτανο, με μακριά ξανθά βαμμένα μαλλιά, ή extension δεν είμαι και ειδικός. Επειδή την προηγούμενη φορά με μαύρη την είχα πατήσει, σήμερα έκανα ολόκληρη συμφωνία. Κάνεις πρωκτικό? Ναι. Βγάζεις όλα τα ρούχα σου? Ναι. Αφήνεις να σου γλύφουν τα βυζιά? Ναι. Χρησιμοποιείς λιπαντικό? Ναι. Πολλές μαύρες μου έχουν πει ψέματα για όλα αυτά, δεν είμαι εγώ σαν τις άλλες μου απάντησε, 20 € για όλα. Είχα ξεχάσει τα θεικά κορμιά με τα οποία έχει προικίσει η φύση τις γαζέλες. Μικρό στήθος, αλλά αρμονικό με το υπόλοιπο σώμα της, δέρμα κατράμι, αλλά γυαλιστερό σαν να το είχε αλείψει με λάδι. Η πίπα της δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο, τουλάχιστον δεν απέφυγε τα δάχτυλα, αλλά έκανε την εξής πουστιά. Στηνόταν στα τέσσερα με τέτοιο τρόπο, που δεν είχα πρόσβαση στη σούφρα της. Τέλος πάντων, το καλύτερο αφροδισιακό είναι ένα όμορφο σώμα και όταν τελείωσα ανακάλυψα ότι είχα εκσπερματίσει τουλάχιστον τη διπλάσι αποσότητα απ' ότι συνήθως. Η ευχάριστη έκπληξη ήταν ότι έκανε μπάνιο και πριν και μετά τη συνεύρεση, εδώ πραγματικά διέφερε από τις άλλες μαύρες.
Τώρα που το τρίγωνο τα βράδυα είναι άδειο, μήπως ξέρετε αν τα κορίτσια πιατσάρουν κάπου αλλού? Κάθε πληροφορία αποδεκτή.

mortaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Συναδελφε, ξεχασες ομως να αναφερεις το βασικο μειονεκτημα της Γκανεζας Αννας..Δυο χαλασμενα ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ δοντια που χαλανε την αρμονια ενος πιθανα χαριτωμενου προσωπου...Πιθανως με καποιο ερανο η μικρη μας κοινοτητα θα μπορουσε να της τα φτιαξει, σε μια προσπαθεια διατηρησης  της τελευταιας αξιολογης (απο πλευρας εμφανισης) πρωινο/απογευματινης μαυρης  παρουσιας στην περοχη..Οσον αφορα το σρξ, οπως ακριβως τα λες..Αδιαφορο.Μονη θετικη πινελια το ομορφο λεπτο μαυρο σωμα, για οσους αγαπουν αυτο το ειδος(ειμαι απ αυτους)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
είδε κανεις την μίμα? :think: :think: :think:

Terraformer

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας, έχετε κάτι νέο για κέντρο σήμερα ή προς πατήσια καλύτερα :)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Πέρασμα απόψε κατά τη 1:00 απ' τη γνωστή διαδρομή. Σόλωνος νέκρα όπως και χθες. Καποδιστρίου νέκρα, απούσες και οι 2-3 μαυρούλες που είναι συνήθως στο φανάρι Καποδιστρίου με Αριστοτέλους. Έξω απ' το Elyssium δύο μπάζα (η μία η ίδια με χθες) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΕΙΔΑ ΟΝΟΜΑΤΙ ΚΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ, δεν την έχω ξαναδεί εκεί... Τη ρώτησα πόσα ζητάει, με χαιρέτησε ευγενέστατα με ένα τεράστιο χαμόγελο και μου απάντησε 30 μαζί με το ξενοδοχείο! Επειδή δεν είναι ακριβώς του γούστου μου (χωρίς πιασίματα και μεγάλο στήθος) δεν το ρισκάρισα να περάσω μαζί της πράγμα το οποίο βέβαια δεν αποκλείω να κάνω αν μείνει εκεί και γραφτούν θετικές εντυπώσεις γι' αυτήν από κασκαντέρ που θα επιχειρήσουν να περάσουν μαζί της. Αγνοώ αν δουλεύει και τις ημερήσιες ώρες... Συνέχισα στη Σωκράτους όπου περιφέρονταν μόνο αρκετές πρεζούδες στην Ξούθου και κατέληξα στο κομμάτι της Σωκράτους μετά την Πειραιώς όπου έκανε πιάτσα μόνο μία μαυρούλα η οποία δεν έλεγε πολλά. Στην Ευριπίδου είχε αλκοτέστ στο γνωστό σημείο στη συμβολή με Αθηνάς (ευτυχώς ήμουν καθαρός).

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Πέρασμα απόψε κατά τη 1:00 απ' τη γνωστή διαδρομή. Σόλωνος νέκρα όπως και χθες. Καποδιστρίου νέκρα, απούσες και οι 2-3 μαυρούλες που είναι συνήθως στο φανάρι Καποδιστρίου με Αριστοτέλους. Έξω απ' το Elyssium δύο μπάζα (η μία η ίδια με χθες) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΕΙΔΑ ΟΝΟΜΑΤΙ ΚΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ, δεν την έχω ξαναδεί εκεί... Τη ρώτησα πόσα ζητάει, με χαιρέτησε ευγενέστατα με ένα τεράστιο χαμόγελο και μου απάντησε 30 μαζί με το ξενοδοχείο! Επειδή δεν είναι ακριβώς του γούστου μου (χωρίς πιασίματα και μεγάλο στήθος) δεν το ρισκάρισα να περάσω μαζί της πράγμα το οποίο βέβαια δεν αποκλείω να κάνω αν μείνει εκεί και γραφτούν θετικές εντυπώσεις γι' αυτήν από κασκαντέρ που θα επιχειρήσουν να περάσουν μαζί της. Αγνοώ αν δουλεύει και τις ημερήσιες ώρες..

Χρώμα μαλλιών, ρούχα, κάτι περισσότερο ?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εμένα μου αρέσει ο extraman.............με τα παράνομα εξτραδάκια......αλλά τον χάσαμε όμως........ :S
αυτοι οι τυποι εχουν πολλες ασχολιες δεν μπορουν να ειναι μονιμοι στο σαιτ  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μαρης λιονταρης οι στυλοβατες του σαιτ.....
τυπε οι φημες λενε οτι ο λιονταρης βρηκε αυτο που εψαχνε :grin:

s_k08_13025713.jpg

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Ξανθούλα, φορούσε παντελόνι και άσπρο μπουφανάκι. Και είχε και στέκα στα μαλλιά αν θυμάμαι καλά.

Ευχαριστώ.

Πέρασα πριν από λίγο, αλλά ελέω έντονης Αστυνομικής παρουσίας στην περιοχή, δεν κουνιόταν φύλλο.  .    .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom