επρεπε να το επερνες δικε μου
Ξενερωσα με την χλεπα και δεν ασχοληθηκα.... συνεχισα την δουλεια μου και μολις τελειωσα εφυγα για Φυλης
Ακου τι επαθα εκει (η καλη ημερα απο το πρωι φενετε)
Μπηκα στο 68Α αν θυμαμαι καλα
Μου λεει ο Τσατσος που ηταν παρεα μαζι με εναν αλλον "εισαι ομορφο παλικαρι και η παρεα σου μας κανει....κατσε"
Καθομαι εγω περιμενωντας το μωρο
Και ξεκιναει το πανυγηρι με τους τυπους να μου κανουν καμακι...
Τους γραφω στα αρχιδια μου περιμενω το μωρο...μια βραζιλιανα ειπε ηταν..καλο μωρο... αλλα ο Τσατσος αποθρασυνθηκε και με πλησιασε να με χουφτωσει
Ξενερωνω φευγω
Αλλα εκανα την μαλακια μετα απο λιγο ξαναγυρισα γιατι δεν βρηκα κατι αλλο να με ενδειαφερει
Χαρα ο τσατσος μολις με βλεπει....
Προσπερνω τις μαλακιες που μου ειπε...
Μπαινω στο δωματιο... και εκει γινετε το απιστευτο !!!
Μπαινει ο Τσατσος μετα απο λιγο μεσα και μου λεει ειμαι GAY και σε γουσταρω κτλ κτλ και ο φιλος μου σε γουσταρει...εγω γυμνος στο μεταξυ και ο Τσατσος να μου μιλαει και να μου κοιταζει τον πουτσο
Ρε φυγε του λεω και φερε το μωρο μεσα... φευγει αυτος
Ερχετε η Βραζιλιανα...στο μεταξυ εγω να εχω ξενερωσει...η βραζιλιανα να μου βαραει τον πουτσο...μετα μου γυρισε για 69 (γλυφομουνια σιχαινομαι να κανω)...η βραζιλιανα εκει που τον εκανε ακαποτη τον εβγαζε και μου τον σφαλιαριζε με μισος
Ρε που εμπλεξα ειπα... τεσπα δεν συνεχιζω βαρεθηκα να γραφω....αλλα εν τελη η ημερα ηταν απιστευτη (μου την επεσε και μια ξεκολη καθαριστρια στον ηλεκτρικο granny βαμμενη σαν καμπαρετζου)