Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
Χθες το μεσημερι περνουσα απο το τριγωνο... βλεπω μια ψηλη υψους 1.85-1.90, αλογο, με απιστευτο κολο να διαγραφετε μεσα στο μαυρο κολαν που κοσμουσε τα οπισθια της να προπορευετε μπροστα μου
Ενας μελαχρινος θυληκος Τσολιας γεματος περηφανεια να περπαταει ... ωσπου.... γυριζει το κεφαλι της και διακρινω προφιλ φατσας πρεζους ηλικιας μεταξυ 35-40 ετων.... και ξαφνικα...περνει βαθια αναπνοη... και εκτοξευει μια χλεπα-ροχαλα πρασινου χρωματος στο τοπικο οδοστρωμα.... σαν ζελε κολλησε και αδιαφορωντας για τα αδιακριτα βλεματα συνεχισε να πιατσαρει... ξενερωσα και συνεχισα την πορεια μου σκεπτομενος την δουλεια μου !!!!
επρεπε να το επερνες δικε μου

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
:2on1:
Στην Κατερίνα, στο Σινώπης 29 (μασατζίδικο), πήγες? Έχει το σωματότυπο που σ αρέσει και κάνει σούπερ sex...

Τα μασατζίδικα είναι το μοναδικό είδος μαγαζιού που δεν έχω γαμήσει, επειδή όμως σε εμπιστεύομαι θα πάω να ρίξω μια ματιά, ξέρεις τί ώρες δουλεύει;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.195
Πόντοι
506
:2on1:
Τα μασατζίδικα είναι το μοναδικό είδος μαγαζιού που δεν έχω γαμήσει, επειδή όμως σε εμπιστεύομαι θα πάω να ρίξω μια ματιά, ξέρεις τί ώρες δουλεύει;

Μετά τις 11 το πρωί. 70 ευρώ μασάζ και sex.

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Χθες το μεσημερι περνουσα απο το τριγωνο... βλεπω μια ψηλη υψους 1.85-1.90, αλογο, με απιστευτο κολο να διαγραφετε μεσα στο μαυρο κολαν που κοσμουσε τα οπισθια της να προπορευετε μπροστα μου
Ενας μελαχρινος θυληκος Τσολιας γεματος περηφανεια να περπαταει ... ωσπου.... γυριζει το κεφαλι της και διακρινω προφιλ φατσας πρεζους ηλικιας μεταξυ 35-40 ετων.... και ξαφνικα...περνει βαθια αναπνοη... και εκτοξευει μια χλεπα-ροχαλα πρασινου χρωματος στο τοπικο οδοστρωμα.... σαν ζελε κολλησε και αδιαφορωντας για τα αδιακριτα βλεματα συνεχισε να πιατσαρει... ξενερωσα και συνεχισα την πορεια μου σκεπτομενος την δουλεια μου !!!!
Που την ειδες ακριβως πορνε μου ?και το μεσημερι τι ωρα περιπου..θελω να τσεκαρω την πατουρα της..Ετσι οπως την περιεγραψες πρεπει να γαμιεται σαν σκυλι.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Που την ειδες ακριβως πορνε μου ?και το μεσημερι τι ωρα περιπου..θελω να τσεκαρω την πατουρα της..Ετσι οπως την περιεγραψες πρεπει να γαμιεται σαν σκυλι.
ρε τυπε αυτη μπορει να σε χλεπιασει καθως την γαμας :S

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
λες να χρειαζστει συμπληρωματικο Εμβόλιο Mantoux?? :think: :grin:
τυπε πρεπει πρωτα να πας στην νανα απο καλυμνου να σου βηξει στην μαπα και στον πουτσο για να αποκτησεις αντισωματα :grin:
φυματικες καταστασεις :grin:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
τυπε πρεπει πρωτα να πας στην νανα απο καλυμνου να σου βηξει στην μαπα και στον πουτσο για να αποκτησεις αντισωματα :grin:
φυματικες καταστασεις :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:
ειναι δηλαδη ολοκληρωμενο εμβολιο φυματιωσης

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
επρεπε να το επερνες δικε μου

Ξενερωσα με την χλεπα και δεν ασχοληθηκα.... συνεχισα την δουλεια μου και μολις τελειωσα εφυγα για Φυλης
Ακου τι επαθα εκει (η καλη ημερα απο το πρωι φενετε)

Μπηκα στο 68Α αν θυμαμαι καλα
Μου λεει ο Τσατσος που ηταν παρεα μαζι με εναν αλλον "εισαι ομορφο παλικαρι και η παρεα σου μας κανει....κατσε"
Καθομαι εγω περιμενωντας το μωρο
Και ξεκιναει το πανυγηρι με τους τυπους να μου κανουν καμακι...
Τους γραφω στα αρχιδια μου περιμενω το μωρο...μια βραζιλιανα ειπε ηταν..καλο μωρο... αλλα ο Τσατσος αποθρασυνθηκε και με πλησιασε να με χουφτωσει
Ξενερωνω φευγω

Αλλα εκανα την μαλακια μετα απο λιγο ξαναγυρισα γιατι δεν βρηκα κατι αλλο να με ενδειαφερει
Χαρα ο τσατσος μολις με βλεπει....
Προσπερνω τις μαλακιες που μου ειπε...
Μπαινω στο δωματιο... και εκει γινετε το απιστευτο !!!
Μπαινει ο Τσατσος μετα απο λιγο μεσα και μου λεει ειμαι GAY και σε γουσταρω κτλ κτλ και ο φιλος μου σε γουσταρει...εγω γυμνος στο μεταξυ και ο Τσατσος να μου μιλαει και να μου κοιταζει τον πουτσο
Ρε φυγε του λεω και φερε το μωρο μεσα... φευγει αυτος
Ερχετε η Βραζιλιανα...στο μεταξυ εγω να εχω ξενερωσει...η βραζιλιανα να μου βαραει τον πουτσο...μετα μου γυρισε για 69 (γλυφομουνια σιχαινομαι να κανω)...η βραζιλιανα εκει που τον εκανε ακαποτη τον εβγαζε και μου τον σφαλιαριζε με μισος

Ρε που εμπλεξα ειπα... τεσπα δεν συνεχιζω βαρεθηκα να γραφω....αλλα εν τελη η ημερα ηταν απιστευτη (μου την επεσε και μια ξεκολη καθαριστρια στον ηλεκτρικο granny βαμμενη σαν καμπαρετζου)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ξενερωσα με την χλεπα και δεν ασχοληθηκα.... συνεχισα την δουλεια μου και μολις τελειωσα εφυγα για Φυλης
Ακου τι επαθα εκει (η καλη ημερα απο το πρωι φενετε)

Μπηκα στο 68Α αν θυμαμαι καλα
Μου λεει ο Τσατσος που ηταν παρεα μαζι με εναν αλλον "εισαι ομορφο παλικαρι και η παρεα σου μας κανει....κατσε"
Καθομαι εγω περιμενωντας το μωρο
Και ξεκιναει το πανυγηρι με τους τυπους να μου κανουν καμακι...
Τους γραφω στα αρχιδια μου περιμενω το μωρο...μια βραζιλιανα ειπε ηταν..καλο μωρο... αλλα ο Τσατσος αποθρασυνθηκε και με πλησιασε να με χουφτωσει
Ξενερωνω φευγω

Αλλα εκανα την μαλακια μετα απο λιγο ξαναγυρισα γιατι δεν βρηκα κατι αλλο να με ενδειαφερει
Χαρα ο τσατσος μολις με βλεπει....
Προσπερνω τις μαλακιες που μου ειπε...
Μπαινω στο δωματιο... και εκει γινετε το απιστευτο !!!
Μπαινει ο Τσατσος μετα απο λιγο μεσα και μου λεει ειμαι GAY και σε γουσταρω κτλ κτλ και ο φιλος μου σε γουσταρει...εγω γυμνος στο μεταξυ και ο Τσατσος να μου μιλαει και να μου κοιταζει τον πουτσο
Ρε φυγε του λεω και φερε το μωρο μεσα... φευγει αυτος
Ερχετε η Βραζιλιανα...στο μεταξυ εγω να εχω ξενερωσει...η βραζιλιανα να μου βαραει τον πουτσο...μετα μου γυρισε για 69 (γλυφομουνια σιχαινομαι να κανω)...η βραζιλιανα εκει που τον εκανε ακαποτη τον εβγαζε και μου τον σφαλιαριζε με μισος

Ρε που εμπλεξα ειπα... τεσπα δεν συνεχιζω βαρεθηκα να γραφω....αλλα εν τελη η ημερα ηταν απιστευτη (μου την επεσε και μια ξεκολη καθαριστρια στον ηλεκτρικο granny βαμμενη σαν καμπαρετζου)
στην επεσαν γκευ τσατσοι
στον σφαλιαρισε βραζιλιανα πουτανα
και σου εκανε καμακι γκρανυ καθαριστρια

ε εισαι τυπος :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom