Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Δύο ξέκωλα αδύνατα με σούπερ μινι και ψηλές γόβες, η μία με μακριά μαύρα μαλλιά και η άλλη προς το ξανθό εμφανίστηκαν κατά τις δύο το μεσημέρι στη καποδιστρίου και προχώρησαν προς τη βάθης. Ξέρει κανείς κάτι; Εγώ τις είδα για πρώτη φορά

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Δύο ξέκωλα αδύνατα με σούπερ μινι και ψηλές γόβες, η μία με μακριά μαύρα μαλλιά και η άλλη προς το ξανθό εμφανίστηκαν κατά τις δύο το μεσημέρι στη καποδιστρίου και προχώρησαν προς τη βάθης. Ξέρει κανείς κάτι; Εγώ τις είδα για πρώτη φορά

Τα μεσημέρια, στην 3η Σεπτ & Καποδιστρίου σουλατσάρει ένα έκφυλο ξανθό με μικρό καρέ μαλλί.
Αλλά μπορεί να είναι και τράβελος . . . .
Λες να συνεργάζεται, πλέον, με κάνα φίλο από τον στρατό ? ?  ?

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Τα μεσημέρια, στην 3η Σεπτ & Καποδιστρίου σουλατσάρει ένα έκφυλο ξανθό με μικρό καρέ μαλλί.
Λες να συνεργάζεται, πλέον, με κάνα φίλο από τον στρατό ? ?  ?
Μακρυά μαλλιά είχαν κοι οι δύο μόνο που η ξανθιά τα είχε δεμένα πίσω.  Αποκλείεται να ήταν τραβέλια με τέτοιο σωματότυπο και αναλογίες που είχαν (πολύ λεπτοκαμομένες). Επίσης πρέπει να είναι βουλγάρες ή κάτι τέτοιο γιατί πήγαν και χώθηκαν σε ένα βουλγάρικο σούπερ μάρκετ στη βάθης. Η μία με τα μαύρα μακρυά μαλλια με ύψος περί το 160 ήταν πολύ δυνατό μουνάκι. Ίσως ήταν και περαστικές από την περιοχή αλλά με τέτοιο ξεκωλέ ντύσιμο μεσημεριάτικα εκεί, τι να πω!!!!!  

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Λες να συνεργάζεται, πλέον, με κάνα φίλο από τον στρατό ? ?  ?
αν λες ενα σχετικα καλοντυμενο με περουκα και δοντια λαγου,αποκλειεται να ναι τραβελος...

enormous

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
116
Πόντοι
1
αν λες ενα σχετικα καλοντυμενο με περουκα και δοντια λαγου,αποκλειεται να ναι τραβελος...

επιβεβαιωνω οτι δεν ειναι τραβελος. αλβανις ωριμη, με καλο κορμι για την ηλικια της. αντεχει σφυροκοπημα, με διαθεση να ικανοποιησει τον "πελατη". για τους λατρεις των milf, θεωρω οτι ειναι καλη προταση (στα 30€ + hotel), για τους βιαστικους εχει και μινι προγραμμα στα 20€. κατα την αποψη μου, καλη για μεσημεριανο ξεμπουκωμα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
επιβεβαιωνω οτι δεν ειναι τραβελος. αλβανις ωριμη, με καλο κορμι για την ηλικια της. αντεχει σφυροκοπημα, με διαθεση να ικανοποιησει τον "πελατη". για τους λατρεις των milf, θεωρω οτι ειναι καλη προταση (στα 30€ + hotel), για τους βιαστικους εχει και μινι προγραμμα στα 20€. κατα την αποψη μου, καλη για μεσημεριανο ξεμπουκωμα.
την εχεις παρει τυπε και το λες?

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Καλή η τιμή για αυτά που περιγράφεις!

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175

enormous

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
116
Πόντοι
1
Μα, ΔΕΝ είπε και τίποτα.
Ούτε πρόγραμμα, φιλε μου, δεν ειναι στουντιο, να εχει στανταρ προγραμμα. αυτα ειναι πραγματα που τα διαπραγματευσαι επιτοπου. μιλαω για οτιδηποτε πιθανα ηθελες περαν των καθιερωμενων. (πιπα καλη, χωρις χερι, στησιμο βολικο για σμπρωξιμο, αφηνει δαχτυλακια μπρος-πισω)

ούτε χρονική διάρκεια, γεματο μισαωρο, χωρις διαθεση να φαει χρονο με κοινωνικοπολιτικες αναλυσεις

ούτε διάθεση κοπέλας, προθυμη να σε ικανοποιησει, αν δεν αρκει για εσενα, δεν μπορω να κανω εγω κατι

Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις εσύ τύπε ?
:think:

εμενα μου αρεσε, αν εσενα δεν σε καλυπτει, "περι ορεξεως, κολοκυθοπιτα"

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
εμενα μου αρεσε, αν εσενα δεν σε καλυπτει, "περι ορεξεως, κολοκυθοπιτα"

Καυλιάρη, πρόσεχε το υφάκι σου, για να μην έχουμε κανά "ατύχημα" (π.χ. καμιά κολοκυθόπιτα στον κώλο σου)

Αν το να δώσεις αναλυτικές πληροφορίες για μια ιερόδουλη, σου φαίνεται τόσο δύσκολο, τότε βρίσκεσαι σε λάθος σάιτ.

Σχετικά με το πρόγραμμα της κάθε κοπέλας: Ή είσαι άσχετος, ή είσαι ηλίθιος, ή είσαι προμότορας. Μα φυσικά, η κάθε κοπέλα έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα υπηρεσιών, που απλά διαπραγματεύεται την τιμή του. Είτε είναι σε μπουρδέλο, είτε στούντιο, είτε στο δρόμο, αυτά που μπορεί να κάνει μια κοπέλα είναι στάνταρ και απλά παζαρεύεις το κόστος. Οπότε, αν προσφέρει πρωκτικό, ή ακά, ή ποδολαγνεία, ή ισπανικό, ανεξαρτήτως που βρίσκεται η κοπέλα, το ρεπερτόριο είναι ένα και το αυτό. Είναι σαν να λές, πως ανάλογα τον πελάτη, διαλέγει αν θα δίνει κώλο ή όχι. Πράγμα που δεν ισχύει.

Επίσης, στο προηγούμενο μνμ, δεν είχες αναφέρει το πρόγραμμα της κυρίας ώστε να υπάρχει σύγκριση τιμής/υπηρεσιών, και παρόλα αυτά εμφανίστηκε "συνάδελφος" που ζητοκραύγαζε μια ελλειπή αναφορά.  :think:

Σχετικά με την χρονική διάρκεια παραμονής στο δωμάτιο: τώρα μας ανέφερες την διάρκεια, πριν όχι.

Σχετικά με την διάθεση της κοπέλας: το είχες ξαναπεί, αλλά περίμενα καμιά λεπτομέρεια παραπάνω (π.χ. PSE, GFE, . . . )

Μάθε λοιπόν να δίνεις τις απαραίτητες πληροφορίες στους ενδιαφερόμενους και άσε τα προκλητικά σχόλια και ειρωνείες ! ! !

enormous

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
116
Πόντοι
1
Καυλιάρη, πρόσεχε το υφάκι σου, για να μην έχουμε κανά "ατύχημα" (π.χ. καμιά κολοκυθόπιτα στον κώλο σου)
............
Μάθε λοιπόν να δίνεις τις απαραίτητες πληροφορίες στους ενδιαφερόμενους και άσε τα προκλητικά σχόλια και ειρωνείες ! ! !

κατ' αρχην δεν με ξερεις και απο εχθες για να με αποκαλεις ηλιθιο. σου γυριζω λοιπον τον χαρακτηρισμο με ολο το σεβασμο προς τους αναγνωστες του forum.
κατα δευτερον, στα περι "ατυχηματος" μαλλον εχεις χασει τελειως την μπαλα και αναφερεσαι σε λαθος ατομο. δεν ξερω τι παρεες κανεις ή τι προτιμησεις εχεις, αλλα με αφηνουν παγερα αδιαφορο.
κατα τριτον, αν δεν σε καλυπτουν αυτα που ανεφερα περι της συγκεκριμενης γυναικας, δεν εχεις παρα να δοκιμασεις η να ρωτησεις μονος σου και ετσι να σχηματισεις δικια σου αποψη, γραφοντας στα καλαμπαλικια σου οτι ειπα εγω.
τελος, δεν ειχα καμια διαθεση ουτε ειρωνιας ουτε προκλητικης συμπεριφορας. μου ειναι αδιαφορο αν το θεωρησες ετσι, και φυσικα μην περιμενεις να σου απολογηθω για τετοιο θεμα. χαλαρωσε λοιπον και απολαυσε τις τσαρκες στο τριγωνο, χωρις παληκαρισμους και υφακια. στο ιδιο καζανι ειμαστε ολοι μας, κριμα ειναι ν' αναβουμε ανευ λογου την φωτια μονοι μας.     

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Από θέμα ευγένειας και ευπρέπειας, θα ζητήσω συγνώμη που παραφέρθηκα.
Ίσως παρεξήγησα τον ξύλινο γραπτό λόγο.

Επίσης, να αναφέρω, επί της ευκαιρίας, ότι σήμερα το μεσημέρι, η Άντζελα δοκιμάσθηκε (η προ-Μιλφ με το καρέ μαλλί).
Και έχω να πω, πως όντως την ιδρώνει την φανέλα. Καλή , χαμογελαστή κοπέλα, το μαλλί είναι φυσικό.
Μπανάκι μαζί πρίν και μετά, δεν βιάζεται και δεν σε αγχώνει.
Σαν σωματάκι δεν είναι και άσχημο. Σφριγηλό για την ηλικία  της, αλλά με μικρό ψιλοπεσμένο στήθος και ραγάδες στην κοιλιακή χώρα, σαν να έχασε απότομα κιλά από εκεί.
Αυτό με ξενέρωσε λίγο, μπορώ να πώ.

Πάντως, σαν εμφάνιση-διάθεση-καθαριότητα-χρόνο, αξίζει τα λεφτά της.

Αυτά

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ετσι τυποι να κρατηθει το θρεντ σε ενα επιπεδο :rockon:

ειδε κανεις την μιμα? :2funny:

enormous

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
116
Πόντοι
1
ετσι τυποι να κρατηθει το θρεντ σε ενα επιπεδο :rockon:

ειδε κανεις την μιμα? :2funny:

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

πρεπει να την πηρε το ματι μου στην Νικολουλη εχθες. ελεω ονομαστικης εορτης μαλιστα ειχε και ιδιαιτερο αφιερωμα, κριμα που δεν το ειδα ομως...

:2funny:  :2funny:  :2funny:

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

πρεπει να την πηρε το ματι μου στην Νικολουλη εχθες. ελεω ονομαστικης εορτης μαλιστα ειχε και ιδιαιτερο αφιερωμα, κριμα που δεν το ειδα ομως...

:2funny:  :2funny:  :2funny:
γιορταζε χθες η μιμα ??? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom