apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ψαχνουν τους δολοφονους τυπεΕυχαριστώ.
Πέρασα πριν από λίγο, αλλά ελέω έντονης Αστυνομικής παρουσίας στην περιοχή, δεν κουνιόταν φύλλο. . .
ψαχνουν τους δολοφονους τυπεΕυχαριστώ.
Πέρασα πριν από λίγο, αλλά ελέω έντονης Αστυνομικής παρουσίας στην περιοχή, δεν κουνιόταν φύλλο. . .
αυτοι οι τυποι εχουν πολλες ασχολιες δεν μπορουν να ειναι μονιμοι στο σαιτ
Δύο ξέκωλα αδύνατα με σούπερ μινι και ψηλές γόβες, η μία με μακριά μαύρα μαλλιά και η άλλη προς το ξανθό εμφανίστηκαν κατά τις δύο το μεσημέρι στη καποδιστρίου και προχώρησαν προς τη βάθης. Ξέρει κανείς κάτι; Εγώ τις είδα για πρώτη φορά
Μακρυά μαλλιά είχαν κοι οι δύο μόνο που η ξανθιά τα είχε δεμένα πίσω. Αποκλείεται να ήταν τραβέλια με τέτοιο σωματότυπο και αναλογίες που είχαν (πολύ λεπτοκαμομένες). Επίσης πρέπει να είναι βουλγάρες ή κάτι τέτοιο γιατί πήγαν και χώθηκαν σε ένα βουλγάρικο σούπερ μάρκετ στη βάθης. Η μία με τα μαύρα μακρυά μαλλια με ύψος περί το 160 ήταν πολύ δυνατό μουνάκι. Ίσως ήταν και περαστικές από την περιοχή αλλά με τέτοιο ξεκωλέ ντύσιμο μεσημεριάτικα εκεί, τι να πω!!!!!Τα μεσημέρια, στην 3η Σεπτ & Καποδιστρίου σουλατσάρει ένα έκφυλο ξανθό με μικρό καρέ μαλλί.
Αλλά μπορεί να είναι και τράβελος . . . .
Λες να συνεργάζεται, πλέον, με κάνα φίλο από τον στρατό ? ? ?
αν λες ενα σχετικα καλοντυμενο με περουκα και δοντια λαγου,αποκλειεται να ναι τραβελος...Τα μεσημέρια, στην 3η Σεπτ & Καποδιστρίου σουλατσάρει ένα έκφυλο ξανθό με μικρό καρέ μαλλί.
Αλλά μπορεί να είναι και τράβελος . . . .
Λες να συνεργάζεται, πλέον, με κάνα φίλο από τον στρατό ? ? ?
αν λες ενα σχετικα καλοντυμενο με περουκα και δοντια λαγου,αποκλειεται να ναι τραβελος...
την εχεις παρει τυπε και το λες?επιβεβαιωνω οτι δεν ειναι τραβελος. αλβανις ωριμη, με καλο κορμι για την ηλικια της. αντεχει σφυροκοπημα, με διαθεση να ικανοποιησει τον "πελατη". για τους λατρεις των milf, θεωρω οτι ειναι καλη προταση (στα 30€ + hotel), για τους βιαστικους εχει και μινι προγραμμα στα 20€. κατα την αποψη μου, καλη για μεσημεριανο ξεμπουκωμα.
πριν ενα μηνα περιπουτην εχεις παρει τυπε και το λες?
Καλή η τιμή για αυτά που περιγράφεις!
Μα, ΔΕΝ είπε και τίποτα.
Ούτε πρόγραμμα, φιλε μου, δεν ειναι στουντιο, να εχει στανταρ προγραμμα. αυτα ειναι πραγματα που τα διαπραγματευσαι επιτοπου. μιλαω για οτιδηποτε πιθανα ηθελες περαν των καθιερωμενων. (πιπα καλη, χωρις χερι, στησιμο βολικο για σμπρωξιμο, αφηνει δαχτυλακια μπρος-πισω)
ούτε χρονική διάρκεια, γεματο μισαωρο, χωρις διαθεση να φαει χρονο με κοινωνικοπολιτικες αναλυσεις
ούτε διάθεση κοπέλας, προθυμη να σε ικανοποιησει, αν δεν αρκει για εσενα, δεν μπορω να κανω εγω κατι
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις εσύ τύπε ?
εμενα μου αρεσε, αν εσενα δεν σε καλυπτει, "περι ορεξεως, κολοκυθοπιτα"
Καυλιάρη, πρόσεχε το υφάκι σου, για να μην έχουμε κανά "ατύχημα" (π.χ. καμιά κολοκυθόπιτα στον κώλο σου)
............
Μάθε λοιπόν να δίνεις τις απαραίτητες πληροφορίες στους ενδιαφερόμενους και άσε τα προκλητικά σχόλια και ειρωνείες ! ! !
ετσι τυποι να κρατηθει το θρεντ σε ενα επιπεδο
ειδε κανεις την μιμα?
γιορταζε χθες η μιμα ???
πρεπει να την πηρε το ματι μου στην Νικολουλη εχθες. ελεω ονομαστικης εορτης μαλιστα ειχε και ιδιαιτερο αφιερωμα, κριμα που δεν το ειδα ομως...
δεν την πηρες για χρονια πολλα τυπε?γιορταζε χθες η μιμα ???