ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
για να του ζηταει για δωρο 50ρικα?
στην δικια του γιορτη θα του κανει δωρο κονδυλωματα ομως τυπεγια να του ζηταει για δωρο 50ρικα?
μην εχεις αυταπάτες!ποτε.... > > > > >Σήμερα, λόγω ελλειπούς φρούρησης, υπήρχαν 5 - 6 κομμάτια στο τρίγωνο, καμμία που να αξίζει πραγματικά. Η πτυχιούχος ΚΕΛΠΝΟ του Χανιώτη κατέβαινε με δυο τυπάδες τη Σωκράτους, δεν ξέρω αν ήταν φίλοι ή πήγαιναν για παρτούζα στις 21.40. Δύο πανάθλιες Αθίγγανες, μια πρεζού ψηλή, κοντό μαλί τρίτου σταδίου, δύο τράβελο, τίποτα το σημαντικό. Πότε θα ανακάμψει το τρίγωνο, δεν ξέρω.
παρακμη τυπεΠω πω, τι υποβάθμιση κι αυτή!!!
τυπε μετα την δυση του ηλιου δεν υπαρχει τιποταΣήμερα, λόγω ελλειπούς φρούρησης, υπήρχαν 5 - 6 κομμάτια στο τρίγωνο, καμμία που να αξίζει πραγματικά. Η πτυχιούχος ΚΕΛΠΝΟ του Χανιώτη κατέβαινε με δυο τυπάδες τη Σωκράτους, δεν ξέρω αν ήταν φίλοι ή πήγαιναν για παρτούζα στις 21.40. Δύο πανάθλιες Αθίγγανες, μια πρεζού ψηλή, κοντό μαλί τρίτου σταδίου, δύο τράβελο, τίποτα το σημαντικό. Πότε θα ανακάμψει το τρίγωνο, δεν ξέρω.
Μήπως έχεις να προτείνεις κάποια άλλη πιάτσα? Οποιαδήποτε πληροφορία αποδεκτή, αν είναι στα στάνταρ τιμών του τριγώνου. Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων.τυπε μετα την δυση του ηλιου δεν υπαρχει τιποτα
μονο απογοητευση και μια αναμνηση απτα μεγαλεια του τριγωνου οπου εσφιζε απο ζωη μεχρι τα ξημερωματα
τυπε κατα καιρους γραφουν καποιοι για πιατσεςΜήπως έχεις να προτείνεις κάποια άλλη πιάτσα? Οποιαδήποτε πληροφορία αποδεκτή, αν είναι στα στάνταρ τιμών του τριγώνου. Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων.
τυπε κατα καιρους γραφουν καποιοι για πιατσες
αλλα τι να μετρησουν αυτες μπροστα στο τριγωνο
αφου πεθανε αυτο δεν μπορουν να ζησουν τα υπολοιπα :-
εκει που βρισκουν την μιμα τυπεπου εχει πιατσες
εκει που βρισκουν την μιμα τυπε
Εφ' όσον δουλεύει ακόμα η Μίμα ο λαός είναι ευχαριστημένος, είναι σαν να μην άλλαξε τίποτα. Όταν πάψει να δουλεύει η Μίμα τότε θα γίνει κάτι τέτοιο:
οταν καποιος γιορταζει εξαφανιζομαι απολυτε !!!δεν την πηρες για χρονια πολλα τυπε?
για να του ζηταει για δωρο 50ρικα?
στην δικια του γιορτη θα του κανει δωρο κονδυλωματα ομως τυπε
Έχει και μεγάλο κώλο νομίζω σαν αεροπλανοφόρο του 6ου στόλουστην γωνια της ξουθου ηταν μοναχικο μαυρακι νεαρο σε ηλικια και εμφανως νεο στο επαγγελμα
δεν προσεξα τυπε γιατι ειχε αγκαλιασει το τσιμεντο στην γωνια και δεν κουνιοτανΈχει και μεγάλο κώλο νομίζω σαν αεροπλανοφόρο του 6ου στόλου