Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (5 μέλη και 25 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.762
Πόντοι
3.656
Σήμερα, λόγω ελλειπούς φρούρησης, υπήρχαν 5 - 6 κομμάτια στο τρίγωνο, καμμία που να αξίζει πραγματικά. Η πτυχιούχος ΚΕΛΠΝΟ του Χανιώτη κατέβαινε με δυο τυπάδες τη Σωκράτους, δεν ξέρω αν ήταν φίλοι ή πήγαιναν για παρτούζα στις 21.40. Δύο πανάθλιες Αθίγγανες, μια πρεζού ψηλή, κοντό μαλί τρίτου σταδίου, δύο τράβελο, τίποτα το σημαντικό. Πότε θα ανακάμψει το τρίγωνο, δεν ξέρω.

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.578
Πόντοι
266
Σήμερα, λόγω ελλειπούς φρούρησης, υπήρχαν 5 - 6 κομμάτια στο τρίγωνο, καμμία που να αξίζει πραγματικά. Η πτυχιούχος ΚΕΛΠΝΟ του Χανιώτη κατέβαινε με δυο τυπάδες τη Σωκράτους, δεν ξέρω αν ήταν φίλοι ή πήγαιναν για παρτούζα στις 21.40. Δύο πανάθλιες Αθίγγανες, μια πρεζού ψηλή, κοντό μαλί τρίτου σταδίου, δύο τράβελο, τίποτα το σημαντικό. Πότε θα ανακάμψει το τρίγωνο, δεν ξέρω.
μην εχεις αυταπάτες!ποτε.... >:( >:( >:( >:( >:(

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε μετα την δυση του ηλιου δεν υπαρχει τιποτα
μονο απογοητευση και μια αναμνηση απτα μεγαλεια του τριγωνου οπου εσφιζε απο ζωη μεχρι τα ξημερωματα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.762
Πόντοι
3.656
τυπε μετα την δυση του ηλιου δεν υπαρχει τιποτα
μονο απογοητευση και μια αναμνηση απτα μεγαλεια του τριγωνου οπου εσφιζε απο ζωη μεχρι τα ξημερωματα
Μήπως έχεις να προτείνεις κάποια άλλη πιάτσα? Οποιαδήποτε πληροφορία αποδεκτή, αν είναι στα στάνταρ τιμών του τριγώνου. Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μήπως έχεις να προτείνεις κάποια άλλη πιάτσα? Οποιαδήποτε πληροφορία αποδεκτή, αν είναι στα στάνταρ τιμών του τριγώνου. Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων.
τυπε κατα καιρους γραφουν καποιοι για πιατσες
αλλα τι να μετρησουν αυτες μπροστα στο τριγωνο
αφου πεθανε αυτο δεν μπορουν να ζησουν τα υπολοιπα :-

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
εκει που βρισκουν την μιμα τυπε :grin:

Εφ' όσον δουλεύει ακόμα η Μίμα ο λαός είναι ευχαριστημένος, είναι σαν να μην άλλαξε τίποτα. Όταν πάψει να δουλεύει η Μίμα τότε θα γίνει κάτι τέτοιο:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εφ' όσον δουλεύει ακόμα η Μίμα ο λαός είναι ευχαριστημένος, είναι σαν να μην άλλαξε τίποτα. Όταν πάψει να δουλεύει η Μίμα τότε θα γίνει κάτι τέτοιο:

nkorea_jong_funeral_12.jpg

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
περασα απο τριγωνο κατα τις 6 το απογευμα
λιγα πραγματα

αστυνομια παντου και να μαζευει κοσμο
3ης σεπτεμβριου 2-3 γκρανια,τα γνωστα,μικτο με νεαρες τσιγγανοπουλες
χαλκοκονδυλη η μιλφ αλβανιδα που σκαλιζει συνεχεια την μυτη της
στο ελυσιουμ 2 ξανθες με μινια
στο κριστιαννα 3-4 αποφοιτες του κεελπνο
στην σταση των τρολευ στην 3ης σεπτεμβριου ειδα ενα γκρανι γυρω στα 70,σλαβοφατσα,μουρη σαν σταφιδα
ειχε ποδια στραβα στυλ σαραβακος
θα την δοκιμαζα αλλα ειχε πολλα κιλα και κωλωσα
οταν τελικα ξεπερασα τις φοβιες μου και αφου κανοντας γυρα ειδα οτι ο συναγωνισμος ηταν πολυ χαμηλος πηγα να την βρω αλλα ειχε φυγει :S
χαλκοκονδυλη ειδα ενα νεο μιλφοειδες τεμαχιο με σκυλοφατσα ρουμανοειδες μου φανηκε
στην γωνια της ξουθου ηταν μοναχικο μαυρακι νεαρο σε ηλικια και εμφανως νεο στο επαγγελμα
δεν ειδα μιμα και κολλητη χανιωτη

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587

apolyto_arseniko