anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.195
- Πόντοι
- 506
Κάτι σαν αυτό ας πούμε;
Ακριβώς!
Κάτι σαν αυτό ας πούμε;
Ακριβώς!
Χα χα σ' έφτιαξα, έτσι; Πώς να μη χύσει λίτρα σπέρματος ο Peter North όταν τη στιγμή που τελειώνει έχει τέτοια κωλάρα και τέτοιους βύζους μπροστά του...
εχθες το πρωι ηταν εξω απο το ξενοδοχειο ελιζιουμ και την τιμησατην μίμα την έχει δεί κανείς;
εχθες το πρωι ηταν εξω απο το ξενοδοχειο ελιζιουμ και την τιμησα
απο τις καλυτερες δικε μου.ημουν ετοιμος να το αλλα απο τοσα που λενε περι κονδυλωματων την φυλαξα την δουλεια αλλα απο εξερευνηση που εκανα στο μουνακι της με το χερι μου δεν καταλαα τιποτα περιεργοκαλη ?
πλακοστρωσαν την ξουθου :'( :'( :'(
ηταν πιο ρομαντικος πριν :'(τέτοιος ιστορικός δρόμος και να μην έχει πλακάκι δε λέει Νόντα !!
ναι τυπεκαι τις βελονες μαζι;
της σκασες 50ρικο ρε τυπε? :-εχθες το πρωι ηταν εξω απο το ξενοδοχειο ελιζιουμ και την τιμησα
ναι δικε μου και ηταν ολα τα λεφτα παρολο που δεν εκανε ελευθερο στοματικο αλλα και παλι τον ρουφαγε σαν λυσαρατης σκασες 50ρικο ρε τυπε? :-
δεν έκανε ελευθερο στοματικο???μηπως λες καποια αλλη??????ναι δικε μου και ηταν ολα τα λεφτα παρολο που δεν εκανε ελευθερο στοματικο αλλα και παλι τον ρουφαγε σαν λυσαρα
για την μιμα λεω δικε μου.δεν εκανε ελευθερο σε εμενα τουλαχιστον αν και της το ζητησαδεν έκανε ελευθερο στοματικο???μηπως λες καποια αλλη??????
μαλλον σοβαρεψε η κοπελλα...για την μιμα λεω δικε μου.δεν εκανε ελευθερο σε εμενα τουλαχιστον αν και της το ζητησα
σου εχει παρει δικε μου?μαλλον σοβαρεψε η κοπελλα...
οχι ΄γιατι την αποφευγω!αλλα εχει παρει σε όλους τους άλλουςσου εχει παρει δικε μου?
εγω της ειπα για ελευθερο στοματικο και αν την χυσω στην μαπα και στραβωσεοχι ΄γιατι την αποφευγω!αλλα εχει παρει σε όλους τους άλλους