apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε ο χανιωτης εχει σκληροπυρηνικα γουστα...γυφτοπούλες ρε τύπε?
πολύ μπροστά ο φίλος μου......
δεν φτανει σε επιπεδα οργασμο νερου αλλου τον προσεγγιζει
τυπε ο χανιωτης εχει σκληροπυρηνικα γουστα...γυφτοπούλες ρε τύπε?
πολύ μπροστά ο φίλος μου......
τυπε προσεχε μην σε βαλει και εσενα στο τριπακι με τις οροθετικες και μετα ενημερωνω και εσενα αν βλεπω καποια συγκεκριμενη οταν περναω απο τριγωνοΤυπε οπου να ναι ερχεται ο Χανιωτης Αθηνα
Κανονισαμε καφε να μας γνωρισει και το αισθημα του την Μαρια την οροθετικια
Ζω γι αυτη τη μερα
Καλτ ινδαλμα ο τυπος
τυπε το νου σου γιατι με αυτες δεν την γλυτωνεις μονο με μια τριχοπτωσημπα δυσκολα..
καμικαζι γενιεσαι δε γινεσαι
εγω ενας απλος πορνοκαταδρομεας ειμαι
ναι τυπε και εγω τον εχω δειτο Χανιωτη τον εχω δει σε Φωτο δεν εχει θεμα με τριχοπτωση παντως μια χαρα ειναι τα μαλλια του..
ισως εχει καποια μυστικη συνταγη σαν τον Μαρη
ανυπομονω να τον γνωρισω ειναι προτυπο καλτιλας
ο μαρης ζειο Χανιωτης ειναι απ τους ελαχιστους καμικαζι που εχουν απομεινει..
εχει φλωρεψει τελειως το σαιτ τυπε..
οταν βλεπω κατι τετοια ποστ νιωθω δεος και με πιανει νοσταλγια και συγκινηση :'(
τυπε...αποφασισαμε με τον μπεμπα να ξαναθεσουμε σε λειτουργεια τη φονικη μηχανη που λεγεται σλαβυανκα και να την αφησουμε ελευθερη στην πορνοντισνευλαντ... ;)ο μαρης ζει
αυτο μας οδηγει τυπε
εχει παραγινει το κακο με τα κουλτουρε βρωμομουνα και τους δροσερους γκαλλεριστες που θεουν να αναμορφωσουν την καλτιλα του μεταξιου... μολις αρχισει την αποστολη του ο σλαβι, ολοι αυτοι θα ευχονταν να ειχν γεννηθει στο ναγκασακι...
πρεπει να καταχεσει ρομαντικα και τα παρκινγκ που κανουν τα παρτυ τους ;)τυπε δε χρειαζεται να χυθει αιμα :S
αν ο Σλαβυ γκρεμισει με τις γροθιες του ολες τις πουστογκαλερι τοτε θα εξαφανιστουν και οι βρωμομουνες φεμινιστριες ψευτοκουλτουριαρες αναρχοαπλυτες μπριζολες
οι πουστογκαλερι ειναι η απειλη, η πηγη του κακου
τυπε αληθευει οτι οι μυες του σλαβι ειναι απο ανθρακονημα?τυπε δε χρειαζεται να χυθει αιμα :S
αν ο Σλαβυ γκρεμισει με τις γροθιες του ολες τις πουστογκαλερι τοτε θα εξαφανιστουν και οι βρωμομουνες φεμινιστριες ψευτοκουλτουριαρες αναρχοαπλυτες μπριζολες
οι πουστογκαλερι ειναι η απειλη, η πηγη του κακου
ειναι φονικη μηχανη δηλαδηδε νομιζω να ειναι ανθρακονημα τυπε, καποιο αλλο μυστικο υλικο απ τα μυστικα νωντοεργαστηρια πρεπει να ναι
θα χρειαστουν πολλα φαλαφελ γι αυτο τυπε
ευκολο ;)θα χρειαστουν πολλα φαλαφελ γι αυτο τυπε
γραφενιο τυπε....τυπε αληθευει οτι οι μυες του σλαβι ειναι απο ανθρακονημα?
τυπε τον εχουν σε υπνωσηειναι πολυ καιρο σε κομα παντως..
κατι φονικο και υπουλο σχεδιαζουν τα νωντοεργαστηρια μαλλον τυπε...
η Ρουμάνα που εκανε πιάτσα τα βράδυα μαζι με την παρέα της Ντενισσα εξω απο ellysioum γυρισε για όσους ενδιαφερονται!πολυ αδυνατη μελαχρινη με κατσαρο μαυρο μαλί καβλόφατσα και πολλες φορες φόραγε και κάτι πρόστυχα γυαλια!
δεν το εγραψα καλά!δεν προκειται για την φιλη της ντενισσας αλλα γιατην ίδια!διαβασε σχετικά στην πιατσα στο μοσχάτο!Αυτή, τελικά, που και πότε κάνει πιάτσα ? ? ?
ναι τυπε και εγω τον εχω δει
εχει μαλλι καργα ο τυπος
Τυπε οπου να ναι ερχεται ο Χανιωτης Αθηνα
Κανονισαμε καφε να μας γνωρισει και το αισθημα του την Μαρια την οροθετικια
Ζω γι αυτη τη μερα
Καλτ ινδαλμα ο τυπος