Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)
Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
τυπε προσεχε μην σε βαλει και εσενα στο τριπακι με τις οροθετικες και μετα ενημερωνω και εσενα αν βλεπω καποια συγκεκριμενη οταν περναω απο τριγωνο :grin:

εππππππππππππππ τι εχουμε εδω :cool2:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Καλημέρα συναγωνιστες.Περασμα ,κατα τις τις 3 το βράδυ,έξω απο το Ελυσεουμ και εβρίσκοντο έξω απο αυτο 2,μια κοντή,ξανθιά,με μεγάλα βυζιά,ολίγον τι τρομακτικό πρόσωπο και μεγάλο σχετικά κώλο.Η αλλη πιο ψηλή,αδύνατη,μοντελέ σώμα και πολυ όμορφο πρόσωπο,αλλα έκανε την "Κινέζα" ή δεν ξέρω γω τι.Συγκεκριμενα,την ρώτησα αν βρίσκεται πάντα εκει και μου είπε οτι δεν συννενοείται στα Ελληνικά.Στη συνέχεια την ρώτησα σε τι γλώσσα δηλαδη συννενοείται και μου είπε Αλβανικά  :jerking:  :think:  :idiot: .Τελος πάντων χαλάστηκα μόνο και μόνο με τις μαλακίες που μου αράδιασε και δν ρώτησα τίποτα παραπάνω.Απο περιέργεια θα θέλα να μάθω αν ξέρετε εσείς τίποτα παραπάνω.
Υ.Γ:Πάντως,φίλος,που είμασταν μαζι και τον περίμενα,επέλεξε την αλλη,την μπαμπάτσικη,με 30+10 αλλα τα ψιλοέκλαψε τα money του.Ξεπέτα,με πολύ άθλια πιπα.Μου είπε,επίσης,πως μόνο στα τέσσερα με θέα την κωλάρα της μπόρεσε και φτιάχτηκε και τελείωσε  ;) .

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.195
Πόντοι
506
Τελικά η Αλβανιδοκωλάρα του Joys κάνει καλό γαμήσι, ρε??

sexpistol13

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Τελικά η Αλβανιδοκωλάρα του Joys κάνει καλό γαμήσι, ρε??
Κι εγω αυτην ψαχνω..Περασα κανα δυο φορες κ δεν την πετυχα.Αλλαξε στεκι;Απο υπηρεσιες τα τυπικα.Δεν θα σου μεινει και αξεχαστη αλλα δεν θα κλαις και τα ευρωπουλακια σου...Για να δωσει κωλο ζηταει 50-60 ευρω συνολο μαζι με ξενοδοχειο.εχει χαθει ομως...

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.247
Πόντοι
1.106
To melaxrino ειναι στην Σολωνος χαμηλα? :think:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.