Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
εγω πιστευω οτι με ενα 200αρι θα εκανε οτι της ζητησεις ! και ακαποτες πιπες και χυσιματα σε μαπες και στοματα ! ολα εχουν μια τιμη και ας σου λεει μια πουτανα οτι αποκλειετε.εαν δει τα φραγκα αλλαζει το πραγμα...
Συμφωνώ και επαυξάνω! ΔΕΝ έχω ιδία πείρα, ούτε και θα έχω, για να προλάβω τους κακεντρεχείς!

nikos_poly1979

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
265
Πόντοι
21
επιστρεφωντας απο βραδυα champions league στο μαρουσι κ μονος(ανευ συζυγου) ειπα να κανω μια τσαρκα απο τις πιατσες να δω τι παιζει.περασα λοιπον απο πατησιων(γωνια λεωφ.γαλατσιου) μεχρι τερμα πατησιων(ανω πατησια) υπηρχαν 6-7 μαυρουλια.δυο τρια ηταν αξιολογα,λεπτομερειες δεν ρωτησα γιατι στο αντιθετο ρευμα εκανε περιπολια κ τρεχανε.
δευτερη σταση στα κτελ στον παραδρομο οπυ τεσσερα κοριτσια εκ των οποιων ενα ξανθο πολυ καλο οπου για παρτυ τους σταματημενα 3 αυτοκινητα!!!!!!! :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πρωτα ξεκινησα με γυφτοπουλες :grin:
URL]]

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.764
Πόντοι
3.656
Συνάδελφοι πιατσόβιοι,
σήμερα στις 12.30 κατέβηκα στο τρίγωνο, ελπίζοντας να βρω ποικιλία, όπως ξέρετε το βράδυ δεν κυκλοφοράει ούτε μύγα. Με την ελπίδα έμεινα, άντε να υπήρχαν 5 – 6 κοπέλες κι αυτές μπάζα. Μία μικρή μαύρη με όμορφο πρόσωπο και μαλί σα να τό ΄σκασε από το Δαφνί, λίγες τρισάθλιες αθίγγανες. Υπήρχαν 2 όμορφα κομμάτια στην Αριστοτέλους, αλλά δεν κάνουν αυτά που θέλω στο κρεββάτι. Εξ ανάγκης βολεύτηκα με τη στρογγυλοπρόσωπη κινέζα Σόσα κατά δήλωσή της που τα κάνει όλα με 20 € και δεν έχει πρόβλημα στο fisting, η Γιούκι είτε δεν είχε κατεβεί, είτε δούλευε.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Συνάδελφοι πιατσόβιοι,
σήμερα στις 12.30 κατέβηκα στο τρίγωνο, ελπίζοντας να βρω ποικιλία, όπως ξέρετε το βράδυ δεν κυκλοφοράει ούτε μύγα. Με την ελπίδα έμεινα, άντε να υπήρχαν 5 – 6 κοπέλες κι αυτές μπάζα. Μία μικρή μαύρη με όμορφο πρόσωπο και μαλί σα να τό ΄σκασε από το Δαφνί,
πρεπει να καταλαβα πια λες,μια η οποια ειναι σαν την εχει τραβηξει τρακτερ απ τα μαλλια :grin: αυτη μου ελεγε να μου τον παρει πιπα με 10 ευροπουλα,και εβυχε σαν ταριφας,τι διαολο σαλμονελα στο λαρυγγα ειχε, θα θελε amoxil απο το βυξιμο μετα το πουλι μου :headbang:

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Η Μίμα την οποία πέτυχα προχθές στο Σκιστό με το κατάλληλο δωράκι έκανε τα πάντα όταν έκανε πιάτσα στο κέντρο και όταν λέμε τα πάντα εννοούμε τα πάντα!!! Μιλάμε για εποχές επί Λίλης η οποία ήταν πολύ πιο ανταγωνιστική και από υπηρεσίες έσκιζε.

Οπότε καλύτερα να μείνετε μακριά από τη Μίμα δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να κουβαλάει μην καταντήσετε στρατάρχες

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Η Μίμα την οποία πέτυχα προχθές στο Σκιστό με το κατάλληλο δωράκι έκανε τα πάντα όταν έκανε πιάτσα στο κέντρο και όταν λέμε τα πάντα εννοούμε τα πάντα!!! Μιλάμε για εποχές επί Λίλης η οποία ήταν πολύ πιο ανταγωνιστική και από υπηρεσίες έσκιζε.

Οπότε καλύτερα να μείνετε μακριά από τη Μίμα δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να κουβαλάει μην καταντήσετε στρατάρχες
μας δουλευεις ρε τυπε ??? εξηγησου,τι εκανε τα παντα ? τα παντα ειναι σχετικα για διευκρινισε.και ποσο ηταν αυτο το δωρακι.οταν ειναι να πειτε κατι να το λετε ολοκληρωμενα και οχι να μας βγαζετε το λαδι

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.578
Πόντοι
266
μας δουλευεις ρε τυπε ??? εξηγησου,τι εκανε τα παντα ? τα παντα ειναι σχετικα για διευκρινισε.και ποσο ηταν αυτο το δωρακι.οταν ειναι να πειτε κατι να το λετε ολοκληρωμενα και οχι να μας βγαζετε το λαδι

φιλε την Λιλη δεν την έφτανε καμια!!!!

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.578
Πόντοι
266
τι έγινε τα παιξε το site?

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6

εμφανησιακα αυτη η μιμα που λες πως ειναι δικε μου??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom