sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
το μαχημος στο χανιωτη πηγενεθα ερθω και εγω να σε βοηθησω sexyathens !
το μαχημος στο χανιωτη πηγενεθα ερθω και εγω να σε βοηθησω sexyathens !
Συμφωνώ και επαυξάνω! ΔΕΝ έχω ιδία πείρα, ούτε και θα έχω, για να προλάβω τους κακεντρεχείς!εγω πιστευω οτι με ενα 200αρι θα εκανε οτι της ζητησεις ! και ακαποτες πιπες και χυσιματα σε μαπες και στοματα ! ολα εχουν μια τιμη και ας σου λεει μια πουτανα οτι αποκλειετε.εαν δει τα φραγκα αλλαζει το πραγμα...
αυτα τα παιρνεις δωρο τυπεκαι τα κονδυλωματα πακετο
τυπε μετα τα πρεζακια επεκταθηκες και στις γυφτοπουλες?μην πιστευεις οτι σου λενε ;)
τυπε μετα τα πρεζακια επεκταθηκες και στις γυφτοπουλες?
πρωτα ξεκινησα με γυφτοπουλες
αυτα τα παιρνεις δωρο τυπε
http://[URL unfurl="true"]www.onalert.gr/files/Image/NewOnAlert/KOSMOS/generalskorea.JPG[/img[/URL]]
[/quote] :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
πρεπει να καταλαβα πια λες,μια η οποια ειναι σαν την εχει τραβηξει τρακτερ απ τα μαλλια αυτη μου ελεγε να μου τον παρει πιπα με 10 ευροπουλα,και εβυχε σαν ταριφας,τι διαολο σαλμονελα στο λαρυγγα ειχε, θα θελε amoxil απο το βυξιμο μετα το πουλι μουΣυνάδελφοι πιατσόβιοι,
σήμερα στις 12.30 κατέβηκα στο τρίγωνο, ελπίζοντας να βρω ποικιλία, όπως ξέρετε το βράδυ δεν κυκλοφοράει ούτε μύγα. Με την ελπίδα έμεινα, άντε να υπήρχαν 5 – 6 κοπέλες κι αυτές μπάζα. Μία μικρή μαύρη με όμορφο πρόσωπο και μαλί σα να τό ΄σκασε από το Δαφνί,
μας δουλευεις ρε τυπε ??? εξηγησου,τι εκανε τα παντα ? τα παντα ειναι σχετικα για διευκρινισε.και ποσο ηταν αυτο το δωρακι.οταν ειναι να πειτε κατι να το λετε ολοκληρωμενα και οχι να μας βγαζετε το λαδιΗ Μίμα την οποία πέτυχα προχθές στο Σκιστό με το κατάλληλο δωράκι έκανε τα πάντα όταν έκανε πιάτσα στο κέντρο και όταν λέμε τα πάντα εννοούμε τα πάντα!!! Μιλάμε για εποχές επί Λίλης η οποία ήταν πολύ πιο ανταγωνιστική και από υπηρεσίες έσκιζε.
Οπότε καλύτερα να μείνετε μακριά από τη Μίμα δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να κουβαλάει μην καταντήσετε στρατάρχες
μας δουλευεις ρε τυπε ??? εξηγησου,τι εκανε τα παντα ? τα παντα ειναι σχετικα για διευκρινισε.και ποσο ηταν αυτο το δωρακι.οταν ειναι να πειτε κατι να το λετε ολοκληρωμενα και οχι να μας βγαζετε το λαδι
φιλε την Λιλη δεν την έφτανε καμια!!!!
ελα ρε τυπε και την εψαχναν πολλοι στο σαιτΗ Μίμα την οποία πέτυχα προχθές στο Σκιστό
εμφανησιακα αυτη η μιμα που λες πως ειναι δικε μου??Η Μίμα την οποία πέτυχα προχθές στο Σκιστό με το κατάλληλο δωράκι έκανε τα πάντα όταν έκανε πιάτσα στο κέντρο και όταν λέμε τα πάντα εννοούμε τα πάντα!!! Μιλάμε για εποχές επί Λίλης η οποία ήταν πολύ πιο ανταγωνιστική και από υπηρεσίες έσκιζε.
Οπότε καλύτερα να μείνετε μακριά από τη Μίμα δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να κουβαλάει μην καταντήσετε στρατάρχες
Δεν μας τα είχες πει αυτά Μιχαλιό.............πρωτα ξεκινησα με γυφτοπουλες
τυπε ο χανιωτης δεν ειναι κανας τυχαιος εκει που βρεθηκεΔεν μας τα είχες πει αυτά Μιχαλιό.............
...γυφτοπούλες ρε τύπε?τυπε ο χανιωτης δεν ειναι κανας τυχαιος εκει που βρεθηκε
ειναι Ο ΤΥΠΟΣ