stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
ναι δυστιχως και αυτος ειναι ενας ακομα λογος που δεν την εχω παρει. :-τσιμπουκι με καποτα?
ναι δυστιχως και αυτος ειναι ενας ακομα λογος που δεν την εχω παρει. :-τσιμπουκι με καποτα?
φιλε ξεχασε το ! μια φορα της ειπα να κατσει να της δωσω ολα στα μουτρα και να της δωσω και περισοτερα λεφτα και παραλιγο να με σκωτοσει και φωναζε οτι δεν ειναι πρεζακι για τετοια σκηνικα.
δικε μου αφηνει να τις τα δωσω στην μαπα η θα μου ζαλισει τα αρχιδια
δηλαδη τσιμπουκι μονο δεν κανει.συμφωνω με τον steve Και εγω της ειχα πει για καμια πιπα μονο και δεν ηθελε μου ειπε να παω στην κολλητη της την ΛΟΡΥ
η λορυ ειναι η ξανθια που βγαινουν μαζι?συμφωνω με τον steve Και εγω της ειχα πει για καμια πιπα μονο και δεν ηθελε μου ειπε να παω στην κολλητη της την ΛΟΡΥ
η λορυ ειναι η ξανθια που βγαινουν μαζι?
δηλαδη τσιμπουκι μονο δεν κανει.
και τα κονδυλωματα πακετοτσιμπουκακι μουνακι κωραλαρακι ολα πακετο
δικε μου αυτο ειναι στανταρ οτι εχει η ετσι ακουγεται?
κανει αλλα μονο με την χρηση καποτας...... στην ουσια δλδ δεν κανει,τι σκατα ειναι πιπα με καποτα????δηλαδη τσιμπουκι μονο δεν κανει.
και για πιπα με καποτα τι χρεωνει?κανει αλλα μονο με την χρηση καποτας...... στην ουσια δλδ δεν κανει,τι σκατα ειναι πιπα με καποτα????
δικε μου αυτο ειναι στανταρ οτι εχει η ετσι ακουγεται?
οι μαχιμοι που την πηραν λενε οτι εχει.οι αγαμητοι και οι αγαπουλες οτι δεν εχει.τα συμπερασματα δικα σου !δικε μου αυτο ειναι στανταρ οτι εχει η ετσι ακουγεται?
καταλαβα δικε μου εισαι απο τους μαχημουςμην πιστευεις οτι σου λενε ;)
γιατι τυπε σκεφτεσε να της δωσεις πιπα με καποτα ??? χανετε ολη η αρωστια και η καβλα τυπε !και για πιπα με καποτα τι χρεωνει?
και αφου χωρις δεν κανει τι να κανω να μου ζαλισει τα αρχιδια και αν την πλακωσω σε τιποτα φαπεςγιατι τυπε σκεφτεσε να της δωσεις πιπα με καποτα ??? χανετε ολη η αρωστια και η καβλα τυπε !
και αφου χωρις δεν κανει τι να κανω να μου ζαλισει τα αρχιδια και αν την πλακωσω σε τιποτα φαπες
εγω πιστευω οτι με ενα 200αρι θα εκανε οτι της ζητησεις ! και ακαποτες πιπες και χυσιματα σε μαπες και στοματα ! ολα εχουν μια τιμη και ας σου λεει μια πουτανα οτι αποκλειετε.εαν δει τα φραγκα αλλαζει το πραγμα...και αφου χωρις δεν κανει τι να κανω να μου ζαλισει τα αρχιδια και αν την πλακωσω σε τιποτα φαπες
απο που το συμπερανες αυτο τυπε ??? εγω δεν σου ειπα ουτε οτι εχει ουτε οτι δεν εχει.....καταλαβα δικε μου εισαι απο τους μαχημους
θα ερθω και εγω να σε βοηθησω sexyathens !πλακωσε την στο