Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266
Αδύνατη είναι με ύψος όχι πάνω από 1,60 με ξανθά και μαύρες ανταύγειες μαλλιά και ανοιχτόχρωμα μάτια και της λείπει και ένα δόντι στα πλάγια αριστερά. Έχει λίγο αγριόφατσα αλλά όχι άσχημη. Είναι με μία άλλη φίλη της τάπα και μία γριά ακόμη και σουλατσάρουν ή στη Γ΄Σεπτεμρίου εκεί που είναι οι στάσεις ή κάτω στο καφενείο που ανέφερα (joy). Πρέπει να δοκιμαστεί. Μαστουρωμένη δεν ήταν.
αμα ειναι αδυνατη θα την δοκιμασω προσεχως και θα ενημερωσω...

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Για μια τροφαντή μελαχρινή βυζαρού που είναι λιγο πριν το Frangelico στην παραλιακή ξέρουμε κάτι;

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266
ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΓΩΝΟ!ΔΥΟ ΤΡΑΒΕΛΑΚΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ELLYSIUM ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΑΣΧΗΜΗ ΟΡΟΘΕΤΙΚΗ ΠΡΕΖΟΥ!ΕΞΩ ΑΠΟ ΛΙΤΟ SKINNY ΜΕ ΑΡΑΙΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΥΣΙΜΟ ΖΑΚΙ !ΠΑΡΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΜΕ ΖΑΚΙΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ :2funny: :2funny: :2funny:ΑΝ

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΓΩΝΟ!ΔΥΟ ΤΡΑΒΕΛΑΚΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ELLYSIUM ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΑΣΧΗΜΗ ΟΡΟΘΕΤΙΚΗ ΠΡΕΖΟΥ!ΕΞΩ ΑΠΟ ΛΙΤΟ SKINNY ΜΕ ΑΡΑΙΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΤΥΣΙΜΟ ΖΑΚΙ !ΠΑΡΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΜΕ ΖΑΚΙΑ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ :2funny: :2funny: :2funny:ΑΝ
τι αλλο να χει μεινει;;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Παίδες η Μίμα επέστρεψε;

enormous

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
116
Πόντοι
1
Οντως επεστρεψε, εχθες το πρωι την πηρε το ματι μου, περνοντας βιαστικα απο το στεκι της. Στο παρα δυο ημουν για να συνευρεθω μαζι της, αλλα δυστυχως δεν την προλαβα. Συναγωνιστης, ετρεξε σαν τον ανεμο και εσωκλειστηκαν στο χοτελι για  :fuck2: ....ελπιζω να περασε καλα, κι ας μην προλαβαμε κι εμεις.....

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16

Ποιά ειναι αυτή η γνωστή άσχημη οροθετική πρεζού :think:

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
αυτη που σκεφτηκες ειναι!!

Ποιά απο τις παρακάτω :huh:

r-a-2901.jpg

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Ο enormous ποιό πάνω έγραψε ότι την ειδε..τι ισχύει τελικα βρίσκεται ομόνοια η βουλγαρία :huh:
χθες το πρωι δεν ηταν παντως σιγουρα.
προχθες αντιπροχθες και σημερα ΔΕΝ περασα δεν γνωριζω. λογικα επεστρεψε για να το λεει ο ενορμους...... γιατι ρωτας φιλε χανιωτη ??? θες να την  :cum: ???

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Οντως επεστρεψε, εχθες το πρωι την πηρε το ματι μου, περνοντας βιαστικα απο το στεκι της. Στο παρα δυο ημουν για να συνευρεθω μαζι της, αλλα δυστυχως δεν την προλαβα. Συναγωνιστης, ετρεξε σαν τον ανεμο και εσωκλειστηκαν στο χοτελι για  :fuck2: ....ελπιζω να περασε καλα, κι ας μην προλαβαμε κι εμεις.....
εγω χθες το πρωι τοσες ωρες εκει γιατι δεν την ειδα ??????  :huh:
περιεργα πραγματα συμβενουν ......

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
χθες το πρωι δεν ηταν παντως σιγουρα.
προχθες αντιπροχθες και σημερα ΔΕΝ περασα δεν γνωριζω. λογικα επεστρεψε για να το λεει ο ενορμους...... γιατι ρωτας φιλε χανιωτη ??? θες να την  :cum: ???

Για 50 ευρω :huh:

με τίποτα :)

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
χθες το πρωι κατα της 9 το πρωι ειδα την πρωτη δεξια στην ομονοια,σωκρατους

Και εγώ την ειδα φοράει τελευταία φορεματάκια και καπελάκι :grin:

Μάλιστα έγινε ένα σκηνικό την ξεφόρτωσε ένας ταξιτζής στο χριστιάνα και μόλις κατέβηκε έφυγε σφαίρα κρατόντας το μουνί της :grin:

την ξεκόλιασε ο ταρίφας :cum:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom