Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

enormous

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
116
Πόντοι
1
εγω χθες το πρωι τοσες ωρες εκει γιατι δεν την ειδα ??????  :huh:
περιεργα πραγματα συμβενουν ......
γιατι μιλαμε για διαφορετικη κοπελα. εσυ αναφερεσαι στην Μιμα και εγω σ' αυτην με την κωλαρα που πιατσαρει στο Joys.  με λιγα λογια εχουμε και οι δυο δικιο ...οεο ... απιστευτο αλλα συμβαινει και αυτο...

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
γιατι μιλαμε για διαφορετικη κοπελα. εσυ αναφερεσαι στην Μιμα και εγω σ' αυτην με την κωλαρα που πιατσαρει στο Joys.  με λιγα λογια εχουμε και οι δυο δικιο ...οεο ... απιστευτο αλλα συμβαινει και αυτο...
:rockon:
πως την λενε αυτη ?

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
πριν 2-3 ημερες πηρα ενα ζακι απο καματερου.το ειχα ξαναπαρει πριν κανα 1-2 μηνες. ηταν η δευτερη φορα που την πηρα.ειναι ενα ψιλο ζακι με τακουνια ισως οι περισσοτεροι να καταλαβαν για ποιο λεω. πρωτη φορα την πηρα ηταν εξαιρετικη 20 ευρω εκανε οτι ηθελες και χυσιμο στην μαπα. τωρα που την πηρα για δευτερη φορα ηταν χαλια σκατα. στο 5 λεπτο ηθελε να φυγει και ουτε ολα τα φλοκια τα πηρε στην μαπα. εννοητε παντα με τα ιδια λεφτα.... ειναι αυτο που λεμε περνεις μια περνας σουπερ μετα την περνει αλλος την ιδια και περναει σκατα.............. αυτο ισχυει αλλα εγω την συγκεκριμενη την βαζω στο blacklist. 10 ευρω το πολυ επρεπε να της δωσω.... θα κανω επεισοδιο την επομενη φορα που θα την δω και μου πρωτινει να παμε σε χοτελι...

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Bρήκα μία φωτό απο το Μαριώ :grin:

581838_584156701648066_1899857336_n.jpg

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Και εγώ την ειδα φοράει τελευταία φορεματάκια και καπελάκι :grin:

Μάλιστα έγινε ένα σκηνικό την ξεφόρτωσε ένας ταξιτζής στο χριστιάνα και μόλις κατέβηκε έφυγε σφαίρα κρατόντας το μουνί της :grin:

την ξεκόλιασε ο ταρίφας :cum:
ειναι και αυτη η ταριφες γαμησετα,,,σαν τους αρουραιους...εχουν τα παντα πανω τους...,εβγαλε την μελιτζανα του εξω και ξαλαφρωσε πανω σε οροθετικο ταλαιπωρημενο αιδιο ομονοιακης κορασιδος :rockon:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
ειναι και αυτη η ταριφες γαμησετα,,,σαν τους αρουραιους...εχουν τα παντα πανω τους...,εβγαλε την μελιτζανα του εξω και ξαλαφρωσε πανω σε οροθετικο ταλαιπωρημενο αιδιο ομονιακης κορασιδος :rockon:
[/quote :2funny:]

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
ειναι και αυτη η ταριφες γαμησετα,,,σαν τους αρουραιους...εχουν τα παντα πανω τους...,εβγαλε την μελιτζανα του εξω και ξαλαφρωσε πανω σε οροθετικο ταλαιπωρημενο αιδιο ομονιακης κορασιδος :rockon:
[/quote :2funny:]

φιλτατε συναγωνιστη...εκανες καμμια βολτα προς αναζητηση γαζελας?

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Την ομορφη καλημερα μου,επειδη δεν ειχα υπνο βγηκα για τα κλασικα ποτακια μου,πορνοεξορμωντας ομως...και ξεκινω,
Πριν κανα μισαωρο..καπποδιστριου εξω απο λιτο μαυρακι μετριο περιμενε...καππ-αριστοτελους αλλο ενα πιτσιρικι μαυρακι αξιογαμητο αρκετα...αλλα χασμουριοτανε προκλητικα....,εξω απο ελλυσιουμ μια με καστανα σχετικα αφρατουλα..με αλλη μια με κοντη μαυρη φουστα...και ενα ζακι και αυτο στα μαυρα.Αριστοτελους φαναρι(απεναντι απο το περιπτερο) 2 ζακια..και ενα  ψιλο αδυνατο με  ασπρα ρουχα παραπολυ κοντη φουστα...πλησιασε παραθυρο μου λεει παμε σηκωνοντας το φουστακι και βλεποντας το μουνακι της....ζακι και αυτο,αλλα οχι τελειωμενο...,διασχιζοντας σωκρατους ενα τραβελι...δεν το πολυθυμαμε να το εχω ξαναδει, και 3 γνωστες επισημες με πτυχιο ΚΕΕΛΠΝΟ ανεμενανε επι πεζοδρομιου για :fuck1: :headbang: ,.
Τα σεβη μου.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
20 + 5 ευρω ξενοδοχειο ωραιο κορμι.φοραγε ασπρο μπλουζακι ψιλογυαλιστερο και το ιδιο σε φουστακι ελλεεινα κοντο ομως δεν ζοριστηκε ιδιαιετερα να το τραβηξει,απο φατσα οχι κ πολλα ζακοφερνε.
Τα σεβη μου.

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
20 + 5 ευρω ξενοδοχειο ωραιο κορμι.φοραγε ασπρο μπλουζακι ψιλογυαλιστερο και το ιδιο σε φουστακι ελλεεινα κοντο ομως δεν ζοριστηκε ιδιαιετερα να το τραβηξει,απο φατσα οχι κ πολλα ζακοφερνε.
Τα σεβη μου.

Mήπως ήταν με καστανά μαλλιά πιασμένα κότσο :huh:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Mήπως ήταν με καστανά μαλλιά πιασμένα κότσο :huh:
οχι οχι ητανε με ισια μαλλια,μπορει αλλες φορες να τα ειχε κοτσο,δεν την ξερω παντως,ητανε απεναντι απο το περιπτερο ακριβως...και πειραζε τους περαστικους που ητανε με τα ποδια :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom